Senin katlanır bisikletinmi var. Resim atmadan inanmam.
Senin katlanır bisikletinmi var. Resim atmadan inanmam.
Tespit ettim çalmaya geliyom
GoztepedeyimTespit ettim çalmaya geliyom
sen asma kilidi açana kadar kaptan tepende biter valla xdTespit ettim çalmaya geliyom
Bir keresinde gece bi adamin elinde yakaladim o zamanlar daha basit kilit vardi kesmis goturuyordu sansa ses cikardi bisikleti firlatip kacti asagida biri bekliyormus yakalayamadim zaten. Sonra asma kilit taktim ortadan normal kilit ucuncude vardi takmayi unutmusum maksat zaman kaybettirmeksen asma kilidi açana kadar kaptan tepende biter valla xd
Çay irkam edersn gelemGoztepedeyim
400 liralik bisikletin benim olduguna inandirmak icin onca sey yapmam abi ben varsin sen benim degil bil olurmu.Bunun katlayıp , katlanmış halinin resmini çek.
Sonra çantası var ise , çantanın içine koyup çek .
Sonra senin Model 3 ün içine koyup çek.
İnanayım..
Gel gel yarin bulusma var asil sen ona gelÇay irkam edersn gelem
400 liralik bisikletin benim olduguna inandirmak icin onca sey yapmam abi ben varsin sen benim degil bil olurmu.
Havalar duzelsin bisikleti koyarim arabaya gelir bakarsin abi gel sende i10 la sahile.ayda bir kerede olsa cikarim caddebostan sahile bunla. Goruntu pek hos olmuyor ama olsunMaksadım, katlanmış halini ve bagajda nasıl yer kapladığını görmkti
Havalar duzelsin bisikleti koyarim arabaya gelir bakarsin abi kendinde ayda bir kerede olsa cikarim caddebostan sahile bunla. Goruntu pek hos olmuyor ama olsun
3 kilidi açana kadar illaki ses çıkaracak tabiBir keresinde gece bi adamin elinde yakaladim o zamanlar daha basit kilit vardi kesmis goturuyordu sansa ses cikardi bisikleti firlatip kacti asagida biri bekliyormus yakalayamadim zaten. Sonra asma kilit taktim ortadan normal kilit ucuncude vardi takmayi unutmusum maksat zaman kaybettirmek
O zaman soyle olabilir decathlon sitesinde sanirim katlanmis halininde olculeri vardi bi ara alasim geldi oradan eletrikli sonra vazgecmistim. Eger orada yoksa bu aralar alirim ben bundan diyorsan getireyim disari abi sen bak kendin nolcak.Bundan bende almak istiyorum, ama benim i10 bagajı alırmı bilmiyorum... Onun dışında ne buluşması bu..
Hiç foto atmıyonuz buluşup. Uzak yaw yoksa görüşmek istermGel gel yarin bulusma var asil sen ona gel
Kaptanim umarim koltuk o yukseklikteyken binmiyorsundur , sürüş zehir olur
O koltugu tutan sey bozuk. Yapamadim onu bir turlu bir ara bisikletciye goturcemKaptanim umarim koltuk o yukseklikteyken binmiyorsundur , sürüş zehir olur
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi