Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin katlanır bisikletinmi var. Resim atmadan inanmam.
1JYyzD.jpg

sen asma kilidi açana kadar kaptan tepende biter valla :D xd
Bir keresinde gece bi adamin elinde yakaladim o zamanlar daha basit kilit vardi kesmis goturuyordu sansa ses cikardi bisikleti firlatip kacti asagida biri bekliyormus yakalayamadim zaten. Sonra asma kilit taktim ortadan normal kilit ucuncude vardi takmayi unutmusum maksat zaman kaybettirmek :D

Maksadım, katlanmış halini ve bagajda nasıl yer kapladığını görmkti :)
Havalar duzelsin bisikleti koyarim arabaya gelir bakarsin abi gel sende i10 la sahile.ayda bir kerede olsa cikarim caddebostan sahile bunla. Goruntu pek hos olmuyor ama olsun
Ben resim atsamda benim arabanin bagaji baya baya genis sen kendinde reel sekilde bak

Son düzenleme:
Bir keresinde gece bi adamin elinde yakaladim o zamanlar daha basit kilit vardi kesmis goturuyordu sansa ses cikardi bisikleti firlatip kacti asagida biri bekliyormus yakalayamadim zaten. Sonra asma kilit taktim ortadan normal kilit ucuncude vardi takmayi unutmusum maksat zaman kaybettirmek :D
3 kilidi açana kadar illaki ses çıkaracak tabi :D

Bundan bende almak istiyorum, ama benim i10 bagajı alırmı bilmiyorum... Onun dışında ne buluşması bu.. :)
O zaman soyle olabilir decathlon sitesinde sanirim katlanmis halininde olculeri vardi bi ara alasim geldi oradan eletrikli sonra vazgecmistim. Eger orada yoksa bu aralar alirim ben bundan diyorsan getireyim disari abi sen bak kendin nolcak.
Bulusmayi cok yazdim ama genelde ilgilenen olmuyor. Eskiden daha sık bulusurduk ama is guc okul herkesin birseyi olunca 4 5 ayda bir otoparktan elemanlarla bulusuyoruz.

Kaptanim umarim koltuk o yukseklikteyken binmiyorsundur , sürüş zehir olur :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O koltugu tutan sey bozuk. Yapamadim onu bir turlu bir ara bisikletciye goturcem
Zaten hangi yukseklikte olursa olsun benim gibi adam cuncuk bisiklete binince bisiklet bana biniyor gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...