Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oncelikle sunu belirteyim 60 nit neredeyse zifiri anlamina gelir. A dan z ye telefonlarin ekran sureleri 200 nit uzerinden hesaplanir. Gunes isigi altinda gorulebilme dereceside min 500 nit degeridir. Birazdan paylasagim samsung c7 ekrani super amoled , p10 ips lcd. (Lcd ekranlar super amoled den daha az guc tuketir )
Ha birde c7 yi ben 2 sene once aldim. 3300 amper pil olmasina ragmen 95 dk da full charge dongusunu tamamliyor. Ilk yarim saatte yuzde 60 a geliyor. Ondan sonra atmosferik motor gibi tikanip yavas yavas devam ediyor. Buda kendilerinin linki.http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-pm-HB000000U6Q5 tabi bu telefon eski birde usb type c cikisina sahip degil .

Buda huawei.3000 ampere sahip olmasina ragmen 100 dk da sarj dongusu bitiyor.http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-lite-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000006GG24?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiAhfzSBRBTEiwAN-ysWL01L-J_Bs2zUbAz0KkviB616I4HTXjkYC6aGQbab4sn2mtk0uyWiRoCFMgQAvD_BwE bildigim kadariyla huawei ekran parlakligi 500 nit altinda bu arada.
Onlemimi almistim coktan :p
Hızlı şarj var mı yok mu? Var. Eee? Hızlı şarja salladın, cevabını verdim. Direk cpu'nun ve chipset'in desteklediği bir özellik. Varsa vardır, yoksa yoktur.
Ha beğenmediğin malı da itin.... ya, ben de diyorum ki telefonu Samsung'dan tercih etmiş insanla neden telefon tartışıyorum. Görüşler tercihler kökten farklı. HUAWEI BERBAT TELEFON, ALMAYIN ALDIRTMAYIN.

Bende bogayim sismanim yazmayayim simdi

Allah Allah ben seni kafamda hep böyle bişey sanırdım..
31752984-handsome-captain-sea-ship-Stock-Photo.jpg

Hızlı şarj var mı yok mu? Var. Eee? Hızlı şarja salladın, cevabını verdim. Direk cpu'nun ve chipset'in desteklediği bir özellik. Varsa vardır, yoksa yoktur.
Ha beğenmediğin malı da itin.... ya, ben de diyorum ki telefonu Samsung'dan tercih etmiş insanla neden telefon tartışıyorum. Görüşler tercihler kökten farklı. HUAWEI BERBAT TELEFON, ALMAYIN ALDIRTMAYIN.
Ust telefonlari efsane huaweinin. Turkiyeye gelse huaweinin alt markasi olan honor markasini bile tercih ederim ama f/p telefonlarini getirmediler buraya.
Abi yok be takiliyorum seni ikna edebilirsem ithalat garantililere cok guzel seyler alabiliriz ama :(
Bu arada bende samsungdan cikip one plus a geciyorum samsung efsane demedim ki ama simdi uzuldum fan boy oldum simdi:/

1715 mAh :D İos olması ve ekranı kapattığım zaman güç yememesi sayesinde az çok kotarıyor.Ben acaip telefon kullanırım bu yüzden yanımda şarj aleti hep bulunur :) Tabi bi de ayfon olunca daha da gerekli oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gece 11 de yatip sabah 8 de kalktigimda tum gece yuzde 3 tuketiyor su an android 7.0 .
8.0 oreo dan haberim yok daha nasip olmadi bana

Gece 11 de yatip sabah 8 de kalktigimda tum gece yuzde 3 tuketiyor su an android 7.0 .
8.0 oreo dan haberim yok daha nasip olmadi bana

Ben de 100 de bırakıyorum 99 da alıyorum :) Ben bunu bozulana kadar kullanırım artık zaten 11 le içine ettiler daha 12 ye falan geçmiycem 11.3 gelsin son noktada bırakacağım.

Ben de 100 de bırakıyorum 99 da alıyorum :) Ben bunu bozulana kadar kullanırım artık zaten 11 le içine ettiler daha 12 ye falan geçmiycem 11.3 gelsin son noktada bırakacağım.

Ya su apple in evet bilerek yavaslatiyoruz piller icin demelerinden sonra pil degisim sureci baslamisti bi git pilini degistir devam edersin

Bol bol video çekiyorum. Bunlarıda google photos uploadda bırakıyom. 9 saate yakın dosya upload ediyor. O yuzden wifi hep çalışıyor. Upload yakarken saate %10 batarya tüketiyor. Yutube 07:20 saat oynatır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...