Ben acik adresini yazim dogru biliyorsamönceden şerifali şu an nerede oturduğunu bilmiyorum kızı doğunca abimin * bizim sitenin üstünden gerilim hattı geçiyor* endişelenip taşınmış öyle konuşmuştuk ama yeni evini sormadım hiç
Ben acik adresini yazim dogru biliyorsamönceden şerifali şu an nerede oturduğunu bilmiyorum kızı doğunca abimin * bizim sitenin üstünden gerilim hattı geçiyor* endişelenip taşınmış öyle konuşmuştuk ama yeni evini sormadım hiç
bir gece ansızınBen acik adresini yazim dogru biliyorsam
https://www.decathlon.com.tr/20-hoptown-300-katlanir-bisiklet-id_8352595.html 100tl daha verip al işte bunuKatlanır almaya karar verdim bisiklet için 500 ( ikinci el ) kask mont eldiven gözlük tayt için de 300 ayıracağım ( bu kısım büyük ihtimal decathlon-aliexpress ikilisinden olacak)
Nasil değişiyoz ben bulamadım denizyenilmez yapcamİsim değiştirme kapanıyor yarin.
E-5 üstünde oturuyorsan bisikiletin çalınması yüksek ihtimal, çok dikkatli olmak gerek.Bu nedenle yürüdüğüm bir gerçektir, 2 km yolu yürümem zaten 25 dakika sürüyor. İn çık bekle bin derken üstüne bir de para veriyorum akbile. Hiç gerek yok. Bu kıştan sonra iyi bir bisiklet ile yol dağarcığımı genişletmeyi düşünüyorum.
Anasayfadan yapıyon kurcala bulurshnNasil değişiyoz ben bulamadım denizyenilmez yapcam
Yok usta Ümraniye şerifalide oturuyorum ataşehirin içinden yardıra yardıra gidiyorumE-5 üstünde oturuyorsan bisikiletin çalınması yüksek ihtimal, çok dikkatli olmak gerek.
E tamam işte o da E-5 üstü Şerifali'yi bilmem ama Ümraniye'de yer yer seni senden bile çalarlar. Ataşehir'in Örnek Mh.'sine Yenisahra'ya filan inince arabasını ayrı, sahibini ayrı parçalayıp satarlarYok usta Ümraniye şerifalide oturuyorum ataşehirin içinden yardıra yardıra gidiyorum
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3368 kmGenç matematik uzmanları.
Aşırı tasarruf yaptığımdan beynime fazla oksijen gitmiyor. Bana şunu hesaplayın.. 7.1 ortalama tüketimden 6.1 litreye geriledi tüketim. Lpg litresi 2.91 lira..
Ben bu çin cihazına 98 tl verdiysem, kaç km sonra amorti edecem..
Usta valla ben oturduğum mahalleden çok memnunum tek sıkıntısı yokuş, yoksa huzurlu güzel bir mahalle bisikletten çalınır gibi düşüncelerim yokE tamam işte o da E-5 üstü Şerifali'yi bilmem ama Ümraniye'de yer yer seni senden bile çalarlar. Ataşehir'in Örnek Mh.'sine Yenisahra'ya filan inince arabasını ayrı, sahibini ayrı parçalayıp satarlar [emoji14]
Arka Sokaklar'dan asayiş komiseri bt bildirdi
Zaten hirsizda oyle yerlere dadaniyor hocamUsta valla ben oturduğum mahalleden çok memnunum tek sıkıntısı yokuş, yoksa huzurlu güzel bir mahalle bisikletten çalınır gibi düşüncelerim yok
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3368 km [emoji1]
Bugün Mail'e cevap geldi. Ebatlarından dolayı 3 kanallıymış.Bugün Continental Es Oto 'da Premium Contact 5 Lastik taktırdım tanesi 230 Liraya. Resimde ve dükkandaki diğer ebatlardaki PC5ler 4 kanallı olmasına rağmen araca takılanlar 3 kanallı. Üstünde PC5 yazıyor model ismi aynı ama kafama takıldı bu. Nedir ? Ne değildir ?
Allah allah ustam aklımda bulunsun ama zaten terasta bekletiyorum bisikletiZaten hirsizda oyle yerlere dadaniyor hocam
Eski tüketime göre 600 TL, ancak makine parası çıkarsa 502 TLPeki yılda 21000 kmden, lpg 2.85 liradan alırsam bu cihaz ile elde edeceğim tasarruf toplamda kaç tl..
Peki yılda 21000 kmden, lpg 2.85 liradan alırsam bu cihaz ile elde edeceğim tasarruf toplamda kaç tl..