Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç matematik uzmanları.
Aşırı tasarruf yaptığımdan beynime fazla oksijen gitmiyor. Bana şunu hesaplayın.. 7.1 ortalama tüketimden 6.1 litreye geriledi tüketim. Lpg litresi 2.91 lira..
Ben bu çin cihazına 98 tl verdiysem, kaç km sonra amorti edecem..

Bu nedenle yürüdüğüm bir gerçektir, 2 km yolu yürümem zaten 25 dakika sürüyor. İn çık bekle bin derken üstüne bir de para veriyorum akbile. Hiç gerek yok. Bu kıştan sonra iyi bir bisiklet ile yol dağarcığımı genişletmeyi düşünüyorum.
E-5 üstünde oturuyorsan bisikiletin çalınması yüksek ihtimal, çok dikkatli olmak gerek. :D

PPkvnv.jpg

Yok usta Ümraniye şerifalide oturuyorum ataşehirin içinden yardıra yardıra gidiyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E tamam işte o da E-5 üstü :) Şerifali'yi bilmem ama Ümraniye'de yer yer seni senden bile çalarlar. :D Ataşehir'in Örnek Mh.'sine Yenisahra'ya filan inince arabasını ayrı, sahibini ayrı parçalayıp satarlar :p

Arka Sokaklar'dan asayiş komiseri bt bildirdi :D

E tamam işte o da E-5 üstü :) Şerifali'yi bilmem ama Ümraniye'de yer yer seni senden bile çalarlar. :D Ataşehir'in Örnek Mh.'sine Yenisahra'ya filan inince arabasını ayrı, sahibini ayrı parçalayıp satarlar [emoji14]

Arka Sokaklar'dan asayiş komiseri bt bildirdi :D
Usta valla ben oturduğum mahalleden çok memnunum tek sıkıntısı yokuş, yoksa huzurlu güzel bir mahalle bisikletten çalınır gibi düşüncelerim yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Continental Es Oto 'da Premium Contact 5 Lastik taktırdım tanesi 230 Liraya. Resimde ve dükkandaki diğer ebatlardaki PC5ler 4 kanallı olmasına rağmen araca takılanlar 3 kanallı. Üstünde PC5 yazıyor model ismi aynı ama kafama takıldı bu. Nedir ? Ne değildir ?
Bugün Mail'e cevap geldi. Ebatlarından dolayı 3 kanallıymış.

"Sn. LiveForSpeed

Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

195/65R15- 205/55R16 - 225/45R17 vb. gibi ebatlarda aynı lastiğe ait desenlerde ebatsal olarak farklılık olduğu için, sırt desenlerinin de ölçüleri değişeceğinden oluk sayıları değişebilir.

Aracınıza uygun olan ebadı kullandığınız taktirde sürüş konforunda, güvenlikte ve diğer tüm kriterlerde bir fark oluşturmayacaktır.

İyi günler ve güvenli sürüşler dileriz.

Saygılarımızla"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...