xiaom telefon almayı düşünenler için indirim
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-3-64-gb-ithalatci-garantili-pm-HB000008CL0P
Bu paraya almayanı döverler.Fiyat harika
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
xiaom telefon almayı düşünenler için indirim
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-3-64-gb-ithalatci-garantili-pm-HB000008CL0P
Daikin en iyisi diye biliyorum ben de. Biz hem alarko kullanıyoruz hem de akaı diye bi japon markası. İkisi de aynı aşşağı yukarı yani çok fark etmiyor, ses ve elektrik tüketimi fark ediyor diye biliyomdaikin klima ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda, inverter için en iyi daikin dediler hep mitsubishi adı da duyardım daikin tegora serisi düşündüğüm
Islemcisi kotu olmasaydi bende dusunecektimBu paraya almayanı döverler.Fiyat harika
Hocem ewet Daikin bu isin bir numarasi ama malum fiyatlari da oyleyok mu bilgisi olan?
Amca oğlu caponlar yapuyor yauvvEvde Samsung dükkanda Mitsubishi var 2 sinden de memnunuz.Mitsubishi bu işte baya iyi diyorlar tercih edilebilir ama biraz pahalı.
Mimarım boşver sana mx5'le nikah kıyalımMilletin sevgilisi ya evlenelim ya ayrılalım der, bizimki ben evliliğe hazır değilim bana zaman ver diyor. Gel de delirme arkadaş içim içimi yiyor.
Bu gidişle olacak olan o zatenMimarım boşver sana mx5'le nikah kıyalım
m [emoji176] m
[emoji129]
Şaka bir yana yaşlariniz kaç bilmem ama şuanki eşiyle 8sene ciddi arkadaş olan bir tanidigimiz var . Bir defasinda 2.senede evlensek şimdiye 6yaşında çocugumuz olurdu diyordu . o da pişman olacak .Milletin sevgilisi ya evlenelim ya ayrılalım der, bizimki ben evliliğe hazır değilim bana zaman ver diyor. Gel de delirme arkadaş içim içimi yiyor.
Yani comak sokmak istemem ama zaman ver derken gorusmemekten mi bahsediyorMilletin sevgilisi ya evlenelim ya ayrılalım der, bizimki ben evliliğe hazır değilim bana zaman ver diyor. Gel de delirme arkadaş içim içimi yiyor.
Kendisi zaten Almanya'da. Ben de oraya gitmek için iş ihtimallerini zorluyordum, son görüşmeyi cumartesi yaptım ki gayet olumlu geçti. Şubat sonu Roma'ya gidecektik, gitmesek daha iyi olur dedi. Sanırım evlilik teklifi edeceğimi anladı veya tahmin ediyor. Kendisi bilir ama sanırım olumlu bir sonuç çıkmayacak. Kadınları anlamak zor.Yani comak sokmak istemem ama zaman ver derken gorusmemekten mi bahsediyor
Baykuş gibi uğursuz uğursuz konuşup fena darladım ama kabul etmek gerekUsta valla ben oturduğum mahalleden çok memnunum tek sıkıntısı yokuş, yoksa huzurlu güzel bir mahalle bisikletten çalınır gibi düşüncelerim yok
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun mesafe iliskileri zaten daha da zor hocam bilirim .Kendisi zaten Almanya'da. Ben de oraya gitmek için iş ihtimallerini zorluyordum, son görüşmeyi cumartesi yaptım ki gayet olumlu geçti. Şubat sonu Roma'ya gidecektik, gitmesek daha iyi olur dedi. Sanırım evlilik teklifi edeceğimi anladı veya tahmin ediyor. Kendisi bilir ama sanırım olumlu bir sonuç çıkmayacak. Kadınları anlamak zor.
Kullanmadım ama ben de iyi diye duydum. Servis ağı, garanti, bakım vs. konularını araştırmak gerek.daikin klima ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda, inverter için en iyi daikin dediler hep mitsubishi adı da duyardım daikin tegora serisi düşündüğüm
Aşırı zorlamayan oyunlar oynanır hocam sıkıntı olmaz. Video da izlenir izlenmez değil ama grafik işlemcisini zorlayacak şekilde 1080p değil de 240p veya 360p izlenir. Burada önemli husus elinizle arada ısınma düzeyini kontrol etmeniz. İyice yanacak patlayacak gibi ısınıyorsa kullanmayı bırakırsınız. Cihaza göre bu durum değişiyor.Şarjda telefonla oynayanlar var mı ve bir de telefona veya pile zararı yok mu oyun oynamanın veya telefona bakmanın ben bunu merak ettim simdi
Hocam eski telefonumda crome ve youtube yapıyordum ısındıgı zamann da dedigin gibi bırakıyordum ama yeni telefonda hiç bakmadım arama ve mesaj hariciAşırı zorlamayan oyunlar oynanır hocam sıkıntı olmaz. Video da izlenir izlenmez değil ama grafik işlemcisini zorlayacak şekilde 1080p değil de 240p veya 360p izlenir. Burada önemli husus elinizle arada ısınma düzeyini kontrol etmeniz. İyice yanacak patlayacak gibi ısınıyorsa kullanmayı bırakırsınız. Cihaza göre bu durum değişiyor.
Allah yardımcınız olsunMilletin sevgilisi ya evlenelim ya ayrılalım der, bizimki ben evliliğe hazır değilim bana zaman ver diyor. Gel de delirme arkadaş içim içimi yiyor.
genelde kadin evlilige ikna edilmeye calisilmaz cunku kadinlar biraz daha erken olgunlasir. Yaslari ilerledikce olaylarin ciddilesmeye basladiginin farkina erkeklere nazaran daha cabuk varirlar ve buna kendilerini cok onceden hazirlarlar.Tersi durumlarda yapilacak en guzel sey kadini serbest birakmak. Cunku biraz dusunmeye vakit ver veya mola verelim gibi seyler bahsediliyorsa erkekten emin degildir gormek istedikleri aklinda kalanlar vs vardir zamaninda cok gordugum icin soyluyorum.Allah yardımcınız olsun
Kadınları ben anlamıyomgenelde kadin evlilige ikna edilmeye calisilmaz cunku kadinlar biraz daha erken olgunlasir. Yaslari ilerledikce olaylarin ciddilesmeye basladiginin farkina erkeklere nazaran daha cabuk varirlar ve buna kendilerini cok onceden hazirlarlar.Tersi durumlarda yapilacak en guzel sey kadini serbest birakmak. Cunku biraz dusunmeye vakit ver veya mola verelim gibi seyler bahsediliyorsa erkekten emin degildir gormek istedikleri aklinda kalanlar vs vardir zamaninda cok gordugum icin soyluyorum.
Erkegin evlilige ikna edilmesi daha kolaydir .ama kadinin aklinda yoksa ne yaparsaniz yapin onun kendi istedigi zamanda gerceklesecektir.