Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daikin klima ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda, inverter için en iyi daikin dediler hep mitsubishi adı da duyardım daikin tegora serisi düşündüğüm
Daikin en iyisi diye biliyorum ben de. Biz hem alarko kullanıyoruz hem de akaı diye bi japon markası. İkisi de aynı aşşağı yukarı yani çok fark etmiyor, ses ve elektrik tüketimi fark ediyor diye biliyom

yok mu bilgisi olan?
Hocem ewet Daikin bu isin bir numarasi ama malum fiyatlari da oyle :D
ben sana f/p urunu olarak MIDEA oneririm, dunyanin neredeyse klima markalarinin bir cogu bu sirkete fason is yaptiriyor yada parcalarini kullaniyorlar. Irak ta kullaniyoruz ve cooook memnunuz, malum 60 dereceleri goruyoruz oralarda :D her klima patlar (yaz boyu ya gaz dolumu yapilir yada kmopresore degisir digerlerinin) ama bunlar butun yaz tik demeden calisir.

Milletin sevgilisi ya evlenelim ya ayrılalım der, bizimki ben evliliğe hazır değilim bana zaman ver diyor. Gel de delirme arkadaş içim içimi yiyor.
Şaka bir yana yaşlariniz kaç bilmem ama şuanki eşiyle 8sene ciddi arkadaş olan bir tanidigimiz var . Bir defasinda 2.senede evlensek şimdiye 6yaşında çocugumuz olurdu diyordu . o da pişman olacak .

Hayırlı işlerde hızlı olmak , vakit kaybetmemek lazım :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani comak sokmak istemem ama zaman ver derken gorusmemekten mi bahsediyor
Kendisi zaten Almanya'da. Ben de oraya gitmek için iş ihtimallerini zorluyordum, son görüşmeyi cumartesi yaptım ki gayet olumlu geçti. Şubat sonu Roma'ya gidecektik, gitmesek daha iyi olur dedi. Sanırım evlilik teklifi edeceğimi anladı veya tahmin ediyor. Kendisi bilir ama sanırım olumlu bir sonuç çıkmayacak. Kadınları anlamak zor.

Usta valla ben oturduğum mahalleden çok memnunum tek sıkıntısı yokuş, yoksa huzurlu güzel bir mahalle bisikletten çalınır gibi düşüncelerim yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baykuş gibi uğursuz uğursuz konuşup fena darladım ama kabul etmek gerek :D

Kendisi zaten Almanya'da. Ben de oraya gitmek için iş ihtimallerini zorluyordum, son görüşmeyi cumartesi yaptım ki gayet olumlu geçti. Şubat sonu Roma'ya gidecektik, gitmesek daha iyi olur dedi. Sanırım evlilik teklifi edeceğimi anladı veya tahmin ediyor. Kendisi bilir ama sanırım olumlu bir sonuç çıkmayacak. Kadınları anlamak zor.
Uzun mesafe iliskileri zaten daha da zor hocam bilirim .

Şarjda telefonla oynayanlar var mı ve bir de telefona veya pile zararı yok mu oyun oynamanın veya telefona bakmanın ben bunu merak ettim simdi
Aşırı zorlamayan oyunlar oynanır hocam sıkıntı olmaz. Video da izlenir izlenmez değil ama grafik işlemcisini zorlayacak şekilde 1080p değil de 240p veya 360p izlenir. Burada önemli husus elinizle arada ısınma düzeyini kontrol etmeniz. İyice yanacak patlayacak gibi ısınıyorsa kullanmayı bırakırsınız. Cihaza göre bu durum değişiyor.

Aşırı zorlamayan oyunlar oynanır hocam sıkıntı olmaz. Video da izlenir izlenmez değil ama grafik işlemcisini zorlayacak şekilde 1080p değil de 240p veya 360p izlenir. Burada önemli husus elinizle arada ısınma düzeyini kontrol etmeniz. İyice yanacak patlayacak gibi ısınıyorsa kullanmayı bırakırsınız. Cihaza göre bu durum değişiyor.
Hocam eski telefonumda crome ve youtube yapıyordum ısındıgı zamann da dedigin gibi bırakıyordum ama yeni telefonda hiç bakmadım arama ve mesaj harici
aklıma geldi sorayım dedim teşekkürler cevap için

Allah yardımcınız olsun
genelde kadin evlilige ikna edilmeye calisilmaz cunku kadinlar biraz daha erken olgunlasir. Yaslari ilerledikce olaylarin ciddilesmeye basladiginin farkina erkeklere nazaran daha cabuk varirlar ve buna kendilerini cok onceden hazirlarlar.Tersi durumlarda yapilacak en guzel sey kadini serbest birakmak. Cunku biraz dusunmeye vakit ver veya mola verelim gibi seyler bahsediliyorsa erkekten emin degildir gormek istedikleri aklinda kalanlar vs vardir zamaninda cok gordugum icin soyluyorum.
Erkegin evlilige ikna edilmesi daha kolaydir .ama kadinin aklinda yoksa ne yaparsaniz yapin onun kendi istedigi zamanda gerceklesecektir.

genelde kadin evlilige ikna edilmeye calisilmaz cunku kadinlar biraz daha erken olgunlasir. Yaslari ilerledikce olaylarin ciddilesmeye basladiginin farkina erkeklere nazaran daha cabuk varirlar ve buna kendilerini cok onceden hazirlarlar.Tersi durumlarda yapilacak en guzel sey kadini serbest birakmak. Cunku biraz dusunmeye vakit ver veya mola verelim gibi seyler bahsediliyorsa erkekten emin degildir gormek istedikleri aklinda kalanlar vs vardir zamaninda cok gordugum icin soyluyorum.
Erkegin evlilige ikna edilmesi daha kolaydir .ama kadinin aklinda yoksa ne yaparsaniz yapin onun kendi istedigi zamanda gerceklesecektir.
Kadınları ben anlamıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...