Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1504.JPG

daikin klima ile ilgili bilgisi olan var mı aranızda, inverter için en iyi daikin dediler hep mitsubishi adı da duyardım daikin tegora serisi düşündüğüm

Katlanır almaya karar verdim bisiklet için 500 ( ikinci el ) kask mont eldiven gözlük tayt için de 300 ayıracağım ( bu kısım büyük ihtimal decathlon-aliexpress ikilisinden olacak)
Hocam forma tayt kask falan tam donanimli bir bisikletçiye katlanır abes kaçar . Size mtb olur , yol olur şehir bisikleti olur ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün telefon şarjda iken otoparkta takılıyordum. Ondan yandı sanırımm.
Xiaomi cihazlarda iki ekran üreticisinden ekran alıyor, biri LG biri Japan Display.
Ben ve abim ikimizde mi5 kullanıyoruz.
O benden 6 8 ay önce aldı bu nedenle onda lg bende jpd var.
LG panellerde oluşan bir problem bu. LG bundan çok çekti zamanında. G4 telefonda gelen hatalar yüzünden pek tercih edilen bir telefon olmadı. LG için zarar çıkartan bir panel.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam forma tayt kask falan tam donanimli bir bisikletçiye katlanır abes kaçar . Size mtb olur , yol olur şehir bisikleti olur ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla dayım bende bacaklar kalın çok terliyorum mecbur tayt, valla dayım İstanbul manyak dolu beynimi yarmak istemiyorum kask şart, valla dayım mtb ağır, yol büyük, şehir yavaş kalıyor. Valla dayım 2 ara 1 derede kaldım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...