Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla dayım bende bacaklar kalın çok terliyorum mecbur tayt, valla dayım İstanbul manyak dolu beynimi yarmak istemiyorum kask şart, valla dayım mtb ağır, yol büyük, şehir yavaş kalıyor. Valla dayım 2 ara 1 derede kaldım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeğenim sana bir şehir bisikleti iyi gider .

şimdi ufak tekeri çevirmek kolay olur diye düşünüyorsun ama onda aynakol büyük .
Normal bisikletlerde ise teker büyük fakat aynakol daha küçük . Yani aralarında fazla bir fark olmaz .

Rampa çikmadikça normal bisikletler açisindan hiçbir problem olmaz . Rampada da katlanirlar da sıkıntılı zaten .

Katlanirin avantaji çok tabiki mesela bir dükkana falan girerken elinize alir girersiniz . Keza toplu tasimada da avantaju buyuk . Hatta kendi aracinizda da kolayca tasirsiniz .

En iyisi en yakın Decathlon da deneyin her türlü bisikleti .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şarjda telefonla oynayanlar var mı ve bir de telefona veya pile zararı yok mu oyun oynamanın veya telefona bakmanın ben bunu merak ettim simdi
Telefonu çok zorlamadığınız sürece kullanın ancak sarjda iken oyun oynamayın. Yani en basit deyişle tapatalk, fb, ig on games off

Telefonu çok zorlamadığınız sürece kullanın ancak sarjda iken oyun oynamayın. Yani en basit deyişle tapatalk, fb, ig on games off

Ben asla oyun oynamam veya müzik dinlemem sadece meraktan sordum PlayStation veya PC den oynarım zaten ara sıra

O nedenle "ghost" screen :), zaman içerisinde gidiyor ısınma ve panele yanaşma durumuna göre ama tavsiyem ısındırmayın aleti çıldırıyor sonra

Ben bunu fotoraf makinesi ve data arşivi olarak almıştım. 64 gb hafıza ve çok kaliteli fotoraf çeken hafıza var. Artık ekranın yarısıda kırılsa aynen devam ..

Bu mi5s şarj olurken ciddi şekilde ısınıyor :( hemde öyle böyle değil. Nitro basılmış motor gibi. aşırı ısındığı için %75 den sonra şarj hızı bir hayli düşüyor.

Arkadaşlar telefonda ghost screen oluştu... :(
Ne yapmak lazım..
Koyu renkli duvar kağıdı kullanmak, telefonun arka plan ışığını fazla yüksek ayarda tutmamak, immersive mode denilen uygulamalar kullanılırken üstteki durum çubuğunu gizlemek v.b yöntemler ghost screen olayını büyük oranda önleyebiliyor.

Şu hayatta en çok kıskandığım insan tipi düşündüğü şeyi "taktik maktik yok, bam bam bam..." tarzında uygulamaya koyanlar.
vallahi ben de öyleyim. Abi insanlar nasıl nerden buluyolar o kadar parayı 1 dk düşünmeden harcayabiliyorlar. Ben de istiyorum o rahatlıktan ya biraz kafama göre takılayım. Bişeyi alırken ilerisini düşünmeyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...