Bir de reklam alanları düşünün.Ruhi çenet youtubeden kazandığı paraları açıklamış
Kılçıksız 480 bin tl 2013-2018 arasında..
Rakam nasıl
Bir de reklam alanları düşünün.Ruhi çenet youtubeden kazandığı paraları açıklamış
Kılçıksız 480 bin tl 2013-2018 arasında..
Rakam nasıl
Sadece ben maruz kalmamışım o saçmalığa. İlk defa denk geldim zap yaparken, neydi o öyle. Ustanın bıyıkları, koldaki dövmesi, duruşu falan. Fazla Discovery izlemişler sanırım. Bir şey de yapmadılar ya, gerçi baştan sona katlanamadım ama 13 bin liraya 2 tampon bir marşpiye o kadar gördüğüm kadarıyla, hee bir de jant vardı galiba..Şuan TRT belgesel de tamirhane diye saçma bir program var F30 3.20 d yi keko spec arabaya çevirdi elemanlar yazık yahu
Aslında o iki adam usta filan değil oyuncu ve format ta da discovery veya nat geo u taklit etmeye çalışmışlar ve kötü olmuş doğal olarak Türkiye'de tutmaz böyle saçmalıklar ve tampon ve marspiyel birde jant cakmadir bana gore 13.000 lira muhabbetine inanmadım ben doğal olarakSadece ben maruz kalmamışım o saçmalığa. İlk defa denk geldim zap yaparken, neydi o öyle. Ustanın bıyıkları, koldaki dövmesi, duruşu falan. Fazla Discovery izlemişler sanırım. Bir şey de yapmadılar ya, gerçi baştan sona katlanamadım ama 13 bin liraya 2 tampon bir marşpiye o kadar gördüğüm kadarıyla, hee bir de jant vardı galiba..
Program başında adam kumandayla açılan egzoz yapmayı falan teklif etti. Devletin kanalında (trt belgesel), adamın biri bunu teklif ediyor program yapımcılarına. Pes!
%100oto nun devamıŞuan TRT belgesel de tamirhane diye saçma bir program var F30 3.20 d yi keko spec arabaya çevirdi elemanlar yazık yahu
Araba konulu veya ona yakın konulu önerebileceğiniz film var mı? (FF serisi ve NFS:Hız Tutkusu hariç)
Soyalım mı bu tırıF&F 1deki gibiBüyük ihtimalle piste gidiyor yavrular.
Keyfin yerinde müdürEski Açık Sarı Desene
bugün çok infaz yaptı galibaKeyfin yerinde müdür
Keyfin yerinde müdür