Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan TRT belgesel de tamirhane diye saçma bir program var F30 3.20 d yi keko spec arabaya çevirdi elemanlar yazık yahu

Bu gün ailecek evde oturuyoruz. Tassaruf yapıp arabamızı kurtarcaz , tabi yazında güzel bir tatil için elbet bir birikim lazım.
Şu an bundan 10 sene evvel yaptığım şeyi yapıyorum. Vakit iyi geçiyor. Anime izliyorum :)

Şuan TRT belgesel de tamirhane diye saçma bir program var F30 3.20 d yi keko spec arabaya çevirdi elemanlar yazık yahu
Sadece ben maruz kalmamışım o saçmalığa. İlk defa denk geldim zap yaparken, neydi o öyle. Ustanın bıyıkları, koldaki dövmesi, duruşu falan. Fazla Discovery izlemişler sanırım. Bir şey de yapmadılar ya, gerçi baştan sona katlanamadım ama 13 bin liraya 2 tampon bir marşpiye o kadar gördüğüm kadarıyla, hee bir de jant vardı galiba..

Program başında adam kumandayla açılan egzoz yapmayı falan teklif etti. Devletin kanalında (trt belgesel), adamın biri bunu teklif ediyor program yapımcılarına. Pes!

Sadece ben maruz kalmamışım o saçmalığa. İlk defa denk geldim zap yaparken, neydi o öyle. Ustanın bıyıkları, koldaki dövmesi, duruşu falan. Fazla Discovery izlemişler sanırım. Bir şey de yapmadılar ya, gerçi baştan sona katlanamadım ama 13 bin liraya 2 tampon bir marşpiye o kadar gördüğüm kadarıyla, hee bir de jant vardı galiba..

Program başında adam kumandayla açılan egzoz yapmayı falan teklif etti. Devletin kanalında (trt belgesel), adamın biri bunu teklif ediyor program yapımcılarına. Pes!
Aslında o iki adam usta filan değil oyuncu ve format ta da discovery veya nat geo u taklit etmeye çalışmışlar ve kötü olmuş doğal olarak Türkiye'de tutmaz böyle saçmalıklar ve tampon ve marspiyel birde jant cakmadir bana gore 13.000 lira muhabbetine inanmadım ben doğal olarak

eibach_sportline_springs_ft86-2.jpg
yayları çevreleyen lastikler neye yarıyor bilen varmı?

Araba konulu veya ona yakın konulu önerebileceğiniz film var mı? (FF serisi ve NFS:Hız Tutkusu hariç)

Stritreysery. Türkçeye Sokak Yarışçıları olarak çevrildi, internette öyle bulabilirsiniz. Sokak yarışları yapan gençlerin hikayesi, aralarında suça bulaşan tipler var tabii klişe olarak. Klişe konu ve beklenen sonla biten, tam anlamıyla "sıradan" bir film. Ama zaman geçirmek için izlenebilir.

Çok defa izlediğim ama saçma şekilde güldüren Fransız filmlerini sevdiğim için Taksi serisini önerebilirim, izlemediğiniz bir filmi varsa (Taxi 1: Mercedes çetesi, Taxi 2: Evolu Yakuzalar, Taxi 3: Dağda geçen film Slyvester Stallone'nin olduğu, Taxi 4: Djibril Cisse'nin olduğu film).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...