Muayeneden geçmez öyleBunu arabasına takmak isteyen varmı. Zell sistem Rota
Muayeneden geçmez öyleBunu arabasına takmak isteyen varmı. Zell sistem Rota
TeşekkürlerStritreysery. Türkçeye Sokak Yarışçıları olarak çevrildi, internette öyle bulabilirsiniz. Sokak yarışları yapan gençlerin hikayesi, aralarında suça bulaşan tipler var tabii klişe olarak. Klişe konu ve beklenen sonla biten, tam anlamıyla "sıradan" bir film. Ama zaman geçirmek için izlenebilir.
Çok defa izlediğim ama saçma şekilde güldüren Fransız filmlerini sevdiğim için Taksi serisini önerebilirim, izlemediğiniz bir filmi varsa (Taxi 1: Mercedes çetesi, Taxi 2: Evolu Yakuzalar, Taxi 3: Dağda geçen film Slyvester Stallone'nin olduğu, Taxi 4: Djibril Cisse'nin olduğu film).
pek iyi günler geçirdiğim söylenemez, iyi olmaya çalışıyorum diyelim. Umudum yokken Dursun özbek gidiyor sanırım
Darısı aziz çakalına inş
Darısı aziz çakalına inş
Hem isim hem avatar değişince kendimi ayırt edemiyom mesajlarda yaw shmddh
Yalnız Dursun Özbek ne patladı be. Bir de Galatasaray'daki demokrasi kültürü herkese örnek olmalı.Eski Açık Sarı Desene
Yalnız Dursun Özbek ne patladı be. Bir de Galatasaray'daki demokrasi kültürü herkese örnek olmalı.
Yazasın varsa yaz abi yatar çıkarıkceza yazarken karıştırmam ben seni merak etme
Bilader sen kimsin jsnfmsmdnHem isim hem avatar değişince kendimi ayırt edemiyom mesajlarda yaw shmddh
Kimi istersinBilader sen kimsin jsnfmsmdn
Keşke gidişini bir göreydik fasdfasdfsdTabi ki beklemiyordum
Sonunda liseli olmayan bir başkan geldi çok şükür.