Abi ben isparta, Antalya Manavgat, aydın Didim arasında yaşadığım için hiçbirinde otomatiğe gerek yok. O konuda rahatım. He babam bugün dese ki 0 araba alcam sadece bmw de Manuel olmadığı için zorunluluktan otomatik alırız. Mercedes c 200d lerde Manuel var belki o aklımızı çelerBende oyle diyordum. Baktim istanbul trafinde manuel araba amelelik direk otomatik vitese gectim .
Eskiden derdim iste ters bir zamanda karsiya git gel gor trafigi onada gerek yok istanbulda her zaman trafik var . Manuel kullanmak icin deli olmak lazim ( maddi durum zorunluluklari haric )
Ben de babama otm aldırcam bir sonraki aracımızda, gerek yok manueleBende oyle diyordum. Baktim istanbul trafinde manuel araba amelelik direk otomatik vitese gectim .
Eskiden derdim iste ters bir zamanda karsiya git gel gor trafigi onada gerek yok istanbulda her zaman trafik var . Manuel kullanmak icin deli olmak lazim ( maddi durum zorunluluklari haric )
Ehliyet alırken de otomatik mi kullandınEeemmm.....şey... Ben hiç manuel kullanmadım elime mauel araba geçmedi
Şimdiye kadar kullandığım 3 araba da otomatikti corolla egea vito
Hala almadımEhliyet alırken de otomatik mi kullandın
O zaman otomatik vites arabada direksiyon sınavına girersinHala almadım
Ehliyeti önümüzdeki 6 içinde alma şansim hiç yok, öğrenmeye çalışıcam, otomatikten almaya hiç niyetim yokO zaman otomatik vites arabada direksiyon sınavına girersin
Başınız sağolsun. Daha önce şikayeti yok muydu hiçBeyler sağlımıza çok dikkat edelim. Kötü bir haber aldık. Eşimin servis şöförü aynı zamanda uzaktan akrabam olan bir abimiz dün durduk yerde kalp krizi gecirip vefat etmiş. Misafirliğe gittiği evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Malesef kurtarılamamış...
Başınız sağolsun. Daha önce şikayeti yok muydu hiç
geçen boş bi yerde egea ile baş başa kaldım dedim ben bunu yerinden oynatmazsam olmaz. Orda manuel kullandım ama sadece kavrama ileri geri, ileri geriEeemmm.....şey... Ben hiç manuel kullanmadım elime mauel araba geçmedi
Şimdiye kadar kullandığım 3 araba da otomatikti corolla egea vito
Elden geldikçe yürüyelim. Aile de sağlık problemleri varsa daha da dikkatli olalım.Beyler sağlımıza çok dikkat edelim. Kötü bir haber aldık. Eşimin servis şöförü aynı zamanda uzaktan akrabam olan bir abimiz dün durduk yerde kalp krizi gecirip vefat etmiş. Misafirliğe gittiği evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Malesef kurtarılamamış...
Allah rahmet eylesin.. Allah'ın merhamet ettiği bir kulmuş. Bu devirde ölmek bile kolay değil. Hastane köşelerinde milyonlarca insan artık ölsem diye bakarken temiz şekilde vermiş emanetini. Allah herkese böyle temiz ölüm nasip etsin.Beyler sağlımıza çok dikkat edelim. Kötü bir haber aldık. Eşimin servis şöförü aynı zamanda uzaktan akrabam olan bir abimiz dün durduk yerde kalp krizi gecirip vefat etmiş. Misafirliğe gittiği evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Malesef kurtarılamamış...
Maalesef bu aralar kalp krizi vakalari çok artti .Beyler sağlımıza çok dikkat edelim. Kötü bir haber aldık. Eşimin servis şöförü aynı zamanda uzaktan akrabam olan bir abimiz dün durduk yerde kalp krizi gecirip vefat etmiş. Misafirliğe gittiği evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Malesef kurtarılamamış...
Panpa benimde manuel de direksiyona geçmem oyle oldu . Biraz teorik bilgi arastirmistim . Sonra da araba servisten geldi direk geçtim sokakta önde bir arabalik bos yer vardi orada ileri gitmistim sadece sonrasında boş yerlerde firsat buldukça ...geçen boş bi yerde egea ile baş başa kaldım dedim ben bunu yerinden oynatmazsam olmaz. Orda manuel kullandım ama sadece kavrama ileri geri, ileri geri
Başınız sağolsun abi. Bu aralar kalp krizini çok duymaya başladık sanki belli bi yaştan sonra küt diye gidiyor millet öncesinde belirti vermeden.Beyler sağlımıza çok dikkat edelim. Kötü bir haber aldık. Eşimin servis şöförü aynı zamanda uzaktan akrabam olan bir abimiz dün durduk yerde kalp krizi gecirip vefat etmiş. Misafirliğe gittiği evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Malesef kurtarılamamış...