( sıkılacak olan emojilerle başlayan kismi okuyabilir )
Geçtiğimiz sene Mareanin fren lambasi sürekli yaniyordu (buna muhtemelen bizim klima kanali temizleyici sprey neden oldu)
Sonra evimize yakin olan bir oto elektrikçiye gittik (pazar günü sanayide bile zor bulunuyor acik dukkan) . Adam Fren müşürünün bozuk oldugunu söyledi . Bu ustayi babamda bende hiç sevmeyiz . Daha önce Broadway varken yine zor durumda kalıp ona gitmişiz o zamanda çarpmış bizi bir güzel . Neyse adam kutudan çikarip yeni(!) fren müşürünü taktı .
Geçtiğimiz günlerde yine sıkıntı oldu fakat bu sefer hiç yanmiyordu . Bu sefer zaman müsaitti sanayide bizi daha önce büyük bir dertten kurtarmış olan " " hakiki , gerçek, usta gibi usta'mıza" gittik . Adam baştan dediki : Abi bunun parçası pek bulunmaz bulabilirseniz gelin ben degistirim dedi fakat ümitsiz konuştu . Ben biraz gıcık kaptim ama adam daha önce benim baya büyük bir hatamı halletmişti
Neyse dedik ama ben umitliydim . Parcaciya gittik soyledik . Parça kodu verin mareanin yoktur ama uyan varsa verelim dedi . Buda mareayi kotuleme ayaginda . Sonra kapiya ciktik 30sn de hemen parcayi buldum - kodunu aldim 35TL'ydi . içerde 15'e verdi sagolsun . Genelde parça lazım oldugunda oradan aliriz .
Ustaya gittik , takti . Sagolsun iscilik istemedi ama olmaz tabiki öyle verdik sigara parası
[emoji3][emoji16][emoji23][emoji1][emoji28][emoji38][emoji6][emoji39][emoji4][emoji58][emoji4][emoji55]Neyse asil mevzu . Bu siralar fren 5 yanip 1 yanmiyor (salladım) genelde yanıyor ama arada bir yanmadigi oluyor .
Fren bu ihmale gelmez . Allah korusun kötü sonuçlar dogurabilir . Ne kendimizi ne arkamizdan geleni tehlikeye atmamak lazım . Birkac kisinin fikrini aldim biz yine müşürden olabilir diye dusunuyorduk ama amcam şase vardir dedi . Banada mantikli geldi . Hatta biraz kablolarla oynadim sonra freni denedim ondan sonra full yandi her basişimda .
evet soruya geldik . Şase varsa nasil buluruz ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi