Böyle daha yakışıklıymAyuu geri dön
Böyle daha yakışıklıymAyuu geri dön
aga midesiz misin yav ekmeğe falan koysaydın ton balığını. Püskevit neGecenin 4ünde açıkıp ton balığı+petibör+kahve gibi kombinasyonlar yapmayın, Ekli dosyayı görüntüle 10921
Böyle daha yakışıklıym
O uyku şeysiyle ilk gördüklerimi gömdüm vallaaga midesiz misin yav ekmeğe falan koysaydın ton balığını. Püskevit ne
Rakibi kötü sevinme
Yaa sen onu boşver hele gurban olduğum kullanamıyom diyom 4 kere hacca gittik geldik aha dayıya sor asdfsdfd
Neden yawYaa sen onu boşver hele gurban olduğum kullanamıyom diyom 4 kere hacca gittik geldik aha dayıya sor asdfsdfd
Kafam karışıyor. Koordinasyonu sağlayamıyorum. Bir de bizde manuel kullanan yok. Başından beri otomatik. Sadece ehliyet sınavında manueldi.Neden yaw
Kaçırmışım bu başlığı özür dilerimGüzel makine he @maximaorhan
Bu tarz güzel arabalar için şöyle bir Alınası Araçlar başlığımız var. Orada iyi gidiyor bunlar =)
Ben de otomatikte mal oluyorum ayağımın altından kaçacakmış gibi arabaKafam karışıyor. Koordinasyonu sağlayamıyorum. Bir de bizde manuel kullanan yok. Başından beri otomatik. Sadece ehliyet sınavında manueldi.
Bende oyle diyordum. Baktim istanbul trafinde manuel araba amelelik direk otomatik vitese gectim .Otomatikte ruh yok ben öyle araba kullanmam. Belki 20 yıl daha büyük olsaydı yaşım kim uğraşacak kafasına girip tam otomatik kullanırdım ama şuan Manuel yani.
KeşkeGelirken guilia al gel