Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Operasyonda tankımız vurulmuş, ama tanka bişey olmamaış

21604703_0.jpg

otobanda gidiyorduk:D (garip ama öyle) bi anda çarpama sesi duyduk, savrulduk bariyere çarptık. Sonra takla attık Falan

Haydaa.. Çok geçmiş olsun.. Sen düz yolda giderken biri sana arkadan çarptı, sonra taklamı attınız. Size çarpan arabayı görebildinizmi. 1 km ötede durmuş dediğiniz araç size çarpan otomobil olduğuna eminmisiniz.

Yok artık geçmiş olsun hacım iyisiniz değil mi inşallah?
Sağ ıl abi. İyiyiz bizde bişey yok.

Haydaa.. Çok geçmiş olsun.. Sen düz yolda giderken biri sana arkadan çarptı, sonra taklamı attınız. Size çarpan arabayı görebildinizmi. 1 km ötede durmuş dediğiniz araç size çarpan otomobil olduğuna eminmisiniz.
araba bize çarptı savrulduk, bariyerlere çarptık, sonranyan döndü galiba. Ya ters döndük ya da bir takla attık tam hatırlamıyorum oralar bulanık. Civarda başka araç yok. Terk edilen araba bize çarmasıyla uyuyor ve terk edilmiş başka bi araba olduğunu düşünmüyoruz.

Geçmiş olsun kardeşim.
sağ ol abi.

Maşallah parlıyor :) Boyası çok ince benimki şimşek grisi olduğu halde çok kolay çizilip hemen belli oluyor, siyah olunca maalesef çizikler çok belli oluyor kuzenimden biliyorum :D Onda da aynı renk elegance paketi var ön far nikelajlı jantları farklı kapı içlerinde çıtaları falan var sadece görsel farklılıklar yani :)
Bu devirde vergisi, yakıtı, bakım maliyeti olarak eşsiz bir araç benim gözümde. Üstelik donanımlar, sürüş keyfi, yaşam alanı, malzeme kalitesi, sağlamlık ve görünüş öğeleri bakımından baya iyi. Benim için tam olarak özetlersem bu ülkede kullanılabilecek en ideal arabalardan birisi. Başka yerde yaşasam belki gtc veya opc sine bakardım ama onca araç içerisinden bununla tanışmak isteyeceğimi pek sanmıyorum bu ülkede tanışma fırsatı buldum, uzun süredir de birlikteliğimiz var
Aşık olunca ben

5cm çok olur, eziyet olur. Zaten sert olan direksiyon düşürünce daha da sertleşiyor. Ben 35mm ile bile çok sorun yaşadım Türkiye yolları malum. Sürüş zevki baya artıyor, zaten yol tutuşu iyi olan bir araba yayla birlikte daha da katlanıyor. Benim tavsiyem 35 mm takın, ikinci el takıntınız varsa sıfır maxtrac yay alın ama imkansız gibi bir şey. Ben aylarca araştırdım, eibach ve vogtland yaylardan daha konforlu ve kaliteli bir yay. Piyasada orijinali yok maxtrac adıyla Kocaelinde üretiliyor internettekiler, ben tanıdık bir tuningci abim sayesinde onla birlikte eski BBS distribütöründen (yıllar önce kapandı o dönemler Maxtrac yayların ithalatini yapıyordu) stokta kalmış orijinal yayları bulduk. Kutusu, TÜV belgesi, oem parça numarasıyla şuan bagajımda duruyor.
Egr konusuna gelince; mekanik olarak iptaline karşıyım. Biz @Iskender™ le yazılım yoluyla iptal ettik tavsiye ederim. Bazen sabit gazda silkeleme gibi sorunları vardı şuan yok.

Ekli dosyayı görüntüle 10901
Nöolmuş Kocaeli'de üretiliyorsa?!!?!!1!! Orcinalinden daa bile kalitelidir. :D

Sağ ıl abi. İyiyiz bizde bişey yok.

araba bize çarptı savrulduk, bariyerlere çarptık, sonranyan döndü galiba. Ya ters döndük ya da bir takla attık tam hatırlamıyorum oralar bulanık. Civarda başka araç yok. Terk edilen araba bize çarmasıyla uyuyor ve terk edilmiş başka bi araba olduğunu düşünmüyoruz.

sağ ol abi.
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş.

Eğer arabayı bırakıp kaçtıysa kesin bi *** yemiştir, insan bi gelir bakar böyle yapanlara o kadar ayar oluyorum anlatamam. Allah belasını mı versin diyeyim ne diyeyim dava edin bişeyler yapın canı yansın şerefsizin.

Yok abi adamlar “elleme sekelesin” düşüncesiyle yay üretiyor sonra hop hop geziyon yolda :D
Bizim buralarda caqqaLLığın şanındandır.:D Bölünmüş yol buldun mu suda sektirilen çakıllar gibi zıplayarak ilerleyeceksin,:cool: makas atarken de arkası hafif zıplayacak; bileğin sağlamsa toparlayacaksın, yok toplayamayıp patlarsan kötü araba kullanıyorsundur:p

Bizim buralarda caqqaLLığın şanındandır.:D Bölünmüş yol buldun mu suda sektirilen çakıllar gibi zıplayarak ilerleyeceksin,:cool: makas atarken de arkası hafif zıplayacak; bileğin sağlamsa toparlayacaksın, yok toplayamayıp patlarsan kötü araba kullanıyorsundur:p
Şu öve öve bitiremediğin maxtraclerden corsaya tak da bi görelim ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...