Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alttaki kamerayı kullanan var mı? 100tlye geldi bana en kötü nasıl olabilir ki
xiaomi-70-minutes-akilli-1080p-130-derece-arac-kamerasi__1387975973229428.jpg

Demek taunusu yeni aldığım için bana App plaka hediye etmek istiyorsunuz. Çok ısrar ettiniz hediye bizde geri çevrilmez 35 MDP 74 teşekkür ederim :D

Otoparkın attığı hikayelere göre V40’ı çok beğenmediklerini düşünüyorum. Yani yıllar önce çok beğenilen araç ne oldu da şimdi beğenilmedi acaba, o zamandan bu zamana teknoloji çok mu gelişti de bir tarafı eksik kaldı.

Zamanla araçlar eskiyor ya da yeni arabalar geliyor o daha gelişmiş oluyor mesela tuş karmaşası,ekran boyutu beğendikleri dönem neredeyse bütün arabalar öyleydi şimdi b sınıfı arabalar bile bunları daha iyi sunuyor

Şaşırdım ben de.Gittigidiyorda garantisiz falan 220+ fiyatlara satılıyor ki bedavaya almışsın.Babam ekranlı istediği için ben Yi Car 1296p olanını aldım memnunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
montajı nasıl yaptınız ? kabloları gizleyebildiniz mi?
gearbestten aldım almak isteyen varsa indirim kodunu gönderebilirim

montajı nasıl yaptınız ? kabloları gizleyebildiniz mi?
gearbestten aldım almak isteyen varsa indirim kodunu gönderebilirim

Kodu özelden atarsan sevinirim yakınımız bakıyordu da.Ben babama gizleyelim dedim fakat hiç uğraşma dedi normalde tavandan geçirip a sütünundan geçirip çakmaklık girişine kadar uzatacaktım.Babamın isteği üzerine kabloyu direk aşağı saldım :)Ordan da çakmaklığa uzattım kabloyu.Fena olmadı.Montajı çok basit.Direk vantuzuna kamerayı takın uygulamasından güzel bir açı tutturun ve istiyorsanız kabloları gizleyin.

Son düzenleme:
Çağımızın onca gelişmişliğine rağmen hala şu tipler var ya, Atatürk'e hayran kalıyorum hayran.. Rahmetli bu milleti nasıl eğitmiş, nasıl yönlendirmiş, lan bunlara nasıl alfabe öğretmiş, bunlara rağmen nasıl devrim yapmış vallahi helal olsun diyecek tek kelime bulamıyorum.

71444dd353524e17ca51e29b8e6af703.jpg

Okuyunca şok olduğum bi kısmı atıyorum.İmam hatiplilere dağıtılan sünnet olmadan ümmet olmaz kitabı.

71444dd353524e17ca51e29b8e6af703.jpg

Okuyunca şok olduğum bi kısmı atıyorum.İmam hatiplilere dağıtılan sünnet olmadan ümmet olmaz kitabı.

Madem imam hatip actin, Allah'in emri olan egitimli bilim bilen, guzel ahlak sahibi olan, calmayan cirpmayan, hak yemeyen, kotu soz etmeyen, fakire fukaraya yardim eden, vicdan ve merhamet sahibi bir birey olmanin yollarini ogreteceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...