Autopilottaki aracı nasıl kenara çektiler acaba merak ettim.
Autopilottaki aracı nasıl kenara çektiler acaba merak ettim.
Şoförün sızdığını fark ettiyse, "Emergency!!" diye bağıra bağıra kendisi kenara çekmiş olabilir. Gelecekte benzer senaryoda kenara çekmek yerine navigasyonla hastane aciline de götürebilirAutopilottaki aracı nasıl kenara çektiler acaba merak ettim.
Demek taunusu yeni aldığım için bana App plaka hediye etmek istiyorsunuz. Çok ısrar ettiniz hediye bizde geri çevrilmez 35 MDP 74 teşekkür ederim
alttaki kamerayı kullanan var mı? 100tlye geldi bana en kötü nasıl olabilir ki
100tl bu kamera için çok komik değil miBu araç kamerası baya iyi sayılır.Kullan bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Otoparkın attığı hikayelere göre V40’ı çok beğenmediklerini düşünüyorum. Yani yıllar önce çok beğenilen araç ne oldu da şimdi beğenilmedi acaba, o zamandan bu zamana teknoloji çok mu gelişti de bir tarafı eksik kaldı.
100tl bu kamera için çok komik değil mi
Ceza niye yiyeyim ya Didim Manavgat isparta şeytan üçgeninde polis karışmıyorki. Fetişim var sanırım plakalık bide App plaka arabayı çok değiştiriyor. Bu kesilenlerden sevmiyorum amaNapıcan app plakayı ceza yemek mi istiyorsun )
montajı nasıl yaptınız ? kabloları gizleyebildiniz mi?Şaşırdım ben de.Gittigidiyorda garantisiz falan 220+ fiyatlara satılıyor ki bedavaya almışsın.Babam ekranlı istediği için ben Yi Car 1296p olanını aldım memnunuz.
montajı nasıl yaptınız ? kabloları gizleyebildiniz mi?
gearbestten aldım almak isteyen varsa indirim kodunu gönderebilirim
Çağımızın onca gelişmişliğine rağmen hala şu tipler var ya, Atatürk'e hayran kalıyorum hayran.. Rahmetli bu milleti nasıl eğitmiş, nasıl yönlendirmiş, lan bunlara nasıl alfabe öğretmiş, bunlara rağmen nasıl devrim yapmış vallahi helal olsun diyecek tek kelime bulamıyorum.
Çağımızın onca gelişmişliğine rağmen hala şu tipler var ya, Atatürk'e hayran kalıyorum hayran.. Rahmetli bu milleti nasıl eğitmiş, nasıl yönlendirmiş, lan bunlara nasıl alfabe öğretmiş, bunlara rağmen nasıl devrim yapmış vallahi helal olsun diyecek tek kelime bulamıyorum.
Madem imam hatip actin, Allah'in emri olan egitimli bilim bilen, guzel ahlak sahibi olan, calmayan cirpmayan, hak yemeyen, kotu soz etmeyen, fakire fukaraya yardim eden, vicdan ve merhamet sahibi bir birey olmanin yollarini ogreteceksin.
Okuyunca şok olduğum bi kısmı atıyorum.İmam hatiplilere dağıtılan sünnet olmadan ümmet olmaz kitabı.
İnfazcı