Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torsiyonun kaderi bu elinde sonunda dağılır. Tepki olarak oversteer meyilliler eğer kopmadan önce kayma başlarsa orada toparlanabilir.
Bildiğim kadarıyla arkası torsiyon modelleri izledim.Suv klasmanı dışında dağılıyorlar.Suv larda şase ağırlığı ve yatma etkisi mi dersin limiti daha yüksek

Bildiğim kadarıyla arkası torsiyon modelleri izledim.Suv klasmanı dışında dağılıyorlar.Suv larda şase ağırlığı ve yatma etkisi mi dersin limiti daha yüksek
Torsiyon kullanan suv olarak bildiğim 3008 ve grandlandx var ve ağırlık olarak bakarsa 1300-1400 kilo arasında yani ortalama c sınıfı ağırlığı suv için çok ağır değil ve şasi de rijitse limitler doğal olarak yüksek.

Torsiyon kullanan suv olarak bildiğim 3008 ve grandlandx var ve ağırlık olarak bakarsa 1300-1400 kilo arasında yani ortalama c sınıfı ağırlığı suv için çok ağır değil ve şasi de rijitse limitler doğal olarak yüksek.
Peki salınım yapan arabanın şasisi nasıl rijit oluyor?Bence rijit şaseli değiller

Otoparkın attığı hikayelere göre V40’ı çok beğenmediklerini düşünüyorum. Yani yıllar önce çok beğenilen araç ne oldu da şimdi beğenilmedi acaba, o zamandan bu zamana teknoloji çok mu gelişti de bir tarafı eksik kaldı.

Şu öve öve bitiremediğin maxtraclerden corsaya tak da bi görelim ya :D
Sanırım takılı :D 17 yaşında araba, hala amortisörler bir gıdım salınım yapmıyor
Seaaaa
https://instagram.com/p/BdkAUKTAd-o/
Bu bende olsa ortalıkta ne 156 bırakırım ne astra h bırakırım ne accent era bırakırım ne corsa c bırakırım...
Yalnız o Corsa C'yi oradan silersek...Zaten küçük harfle başlamışsın... 1.2 ile klimayı kapatıp Type-R üzmüşlüğüm var, kimin kimi bırakacağı belli olmaz kardeş :D

Sanırım takılı :D 17 yaşında araba, hala amortisörler bir gıdım salınım yapmıyor

Yalnız o Corsa C'yi oradan silersek...Zaten küçük harfle başlamışsın... 1.2 ile klimayı kapatıp Type-R üzmüşlüğüm var, kimin kimi bırakacağı belli olmaz kardeş :D
Neeeee taypar mı üzdün... Benim dayımın oğlunda tayp es var o kafa kafaya yürüyo Corsa C 1.2 ile. Sen lpgli taypara denk gelmişsindir abi...

34 yıllık kadett amortisörü diyorum servis değişmesine gerek yok dedi diyorum üstüne çöküp bırakınca 1 salınım hareketi diyorum :D

E o zaman 3008 de o da limite geldiklerinde bayağı bir dağılacaklar der miyiz?
Bence demeyiz. PSA'da araba dağılmaya başlamadan hunharca esp başlıyor. Fazla garantici.
Peki salınım yapan arabanın şasisi nasıl rijit oluyor?Bence rijit şaseli değiller
Şasi rijit de, süspansiyon gevrek. Arka süspansiyonlar zaten turşu torsiyon. Şasi rijitliğini 308gti'daki gibi süspansiyonu koyduktan sonra değerlendirmek gerekir. Süspansiyon, yol tutuş konusunda önce üzerine düşeni tamamen yerine getirecek, ihaleyi tamamen şasiye yıkacak, ondan sonra bakılır. 3008, şaşırmaya başladığı noktada şasi burulması hissettirmemişti bana. Eski i30 biraz hissettirmişti, Amarok hissettirmişti, ama bu hissettirmedi.

Otoparkın attığı hikayelere göre V40’ı çok beğenmediklerini düşünüyorum. Yani yıllar önce çok beğenilen araç ne oldu da şimdi beğenilmedi acaba, o zamandan bu zamana teknoloji çok mu gelişti de bir tarafı eksik kaldı.
Ekranlar büyüdü :p
Neeeee taypar mı üzdün... Benim dayımın oğlunda tayp es var o kafa kafaya yürüyo Corsa C 1.2 ile. Sen lpgli taypara denk gelmişsindir abi...
Trafik vardı. =) Maymunluk etmeye kalkışmasa hiç yürümezdim de, damarıma bastı. En son yollarımız ayrılırken saygıyla selamladı :)

1400 lira bütçe ile babaya alınabilecek en iyi telefonlara baktım da j7 prime sanırım en ideal seçim.

Tr garantili alternatif öneriniz olur mu?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...