Torsiyondur büyük olasılık 3008 ile aynı altyapı varGrandland x in arka torsiyon mu bağımsız mı ???
E o zaman 3008 de o da limite geldiklerinde bayağı bir dağılacaklar der miyiz?Torsiyondur büyük olasılık 3008 ile aynı altyapı var
Torsiyonun kaderi bu elinde sonunda dağılır. Tepki olarak oversteer meyilliler eğer kopmadan önce kayma başlarsa orada toparlanabilir.E o zaman 3008 de o da limite geldiklerinde bayağı bir dağılacaklar der miyiz?
Bildiğim kadarıyla arkası torsiyon modelleri izledim.Suv klasmanı dışında dağılıyorlar.Suv larda şase ağırlığı ve yatma etkisi mi dersin limiti daha yüksekTorsiyonun kaderi bu elinde sonunda dağılır. Tepki olarak oversteer meyilliler eğer kopmadan önce kayma başlarsa orada toparlanabilir.
Torsiyon kullanan suv olarak bildiğim 3008 ve grandlandx var ve ağırlık olarak bakarsa 1300-1400 kilo arasında yani ortalama c sınıfı ağırlığı suv için çok ağır değil ve şasi de rijitse limitler doğal olarak yüksek.Bildiğim kadarıyla arkası torsiyon modelleri izledim.Suv klasmanı dışında dağılıyorlar.Suv larda şase ağırlığı ve yatma etkisi mi dersin limiti daha yüksek
Peki salınım yapan arabanın şasisi nasıl rijit oluyor?Bence rijit şaseli değillerTorsiyon kullanan suv olarak bildiğim 3008 ve grandlandx var ve ağırlık olarak bakarsa 1300-1400 kilo arasında yani ortalama c sınıfı ağırlığı suv için çok ağır değil ve şasi de rijitse limitler doğal olarak yüksek.
Salınım dediğin süspansiyon ayarıda etkiler. Şase rijitliği gövdenin esnemesi diyebiliriz işte geyik testi başlığında station insignia ya da arteon var bunlar bildiğin gövdesi esniyor.Peki salınım yapan arabanın şasisi nasıl rijit oluyor?Bence rijit şaseli değiller
Ne anlarlar a45 amg.Camide eğilip kalkarken osuran dayılar gibi. Milletin arasında şu aracın sesini açsam insanlar osurdum diye dışlarlar yani aynı ses
Sanırım takılı 17 yaşında araba, hala amortisörler bir gıdım salınım yapmıyorŞu öve öve bitiremediğin maxtraclerden corsaya tak da bi görelim ya
Yalnız o Corsa C'yi oradan silersek...Zaten küçük harfle başlamışsın... 1.2 ile klimayı kapatıp Type-R üzmüşlüğüm var, kimin kimi bırakacağı belli olmaz kardeşSeaaaa
https://instagram.com/p/BdkAUKTAd-o/
Bu bende olsa ortalıkta ne 156 bırakırım ne astra h bırakırım ne accent era bırakırım ne corsa c bırakırım...
Neeeee taypar mı üzdün... Benim dayımın oğlunda tayp es var o kafa kafaya yürüyo Corsa C 1.2 ile. Sen lpgli taypara denk gelmişsindir abi...Sanırım takılı 17 yaşında araba, hala amortisörler bir gıdım salınım yapmıyor
Yalnız o Corsa C'yi oradan silersek...Zaten küçük harfle başlamışsın... 1.2 ile klimayı kapatıp Type-R üzmüşlüğüm var, kimin kimi bırakacağı belli olmaz kardeş
34 yıllık kadett amortisörü diyorum servis değişmesine gerek yok dedi diyorum üstüne çöküp bırakınca 1 salınım hareketi diyorumSanırım takılı 17 yaşında araba, hala amortisörler bir gıdım salınım yapmıyor
Yalnız o Corsa C'yi oradan silersek...Zaten küçük harfle başlamışsın... 1.2 ile klimayı kapatıp Type-R üzmüşlüğüm var, kimin kimi bırakacağı belli olmaz kardeş
Bence demeyiz. PSA'da araba dağılmaya başlamadan hunharca esp başlıyor. Fazla garantici.E o zaman 3008 de o da limite geldiklerinde bayağı bir dağılacaklar der miyiz?
Şasi rijit de, süspansiyon gevrek. Arka süspansiyonlar zaten turşu torsiyon. Şasi rijitliğini 308gti'daki gibi süspansiyonu koyduktan sonra değerlendirmek gerekir. Süspansiyon, yol tutuş konusunda önce üzerine düşeni tamamen yerine getirecek, ihaleyi tamamen şasiye yıkacak, ondan sonra bakılır. 3008, şaşırmaya başladığı noktada şasi burulması hissettirmemişti bana. Eski i30 biraz hissettirmişti, Amarok hissettirmişti, ama bu hissettirmedi.Peki salınım yapan arabanın şasisi nasıl rijit oluyor?Bence rijit şaseli değiller
Ekranlar büyüdüOtoparkın attığı hikayelere göre V40’ı çok beğenmediklerini düşünüyorum. Yani yıllar önce çok beğenilen araç ne oldu da şimdi beğenilmedi acaba, o zamandan bu zamana teknoloji çok mu gelişti de bir tarafı eksik kaldı.
Trafik vardı. =) Maymunluk etmeye kalkışmasa hiç yürümezdim de, damarıma bastı. En son yollarımız ayrılırken saygıyla selamladıNeeeee taypar mı üzdün... Benim dayımın oğlunda tayp es var o kafa kafaya yürüyo Corsa C 1.2 ile. Sen lpgli taypara denk gelmişsindir abi...
Seaaaa
https://instagram.com/p/BdkAUKTAd-o/
Bu bende olsa ortalıkta ne 156 bırakırım ne astra h bırakırım ne accent era bırakırım ne corsa c bırakırım...
Öle bişe olsa babama olurdu adam temiz 159 bulamadı diye alfaya çöp diyo agmhanhsmahdAlfistiler İtalyadan çıkarmazlar seni dikkat et