Aynen akinsoft yazılım filan diye bir markaydi herhaldeBunlar internet kafedeki ekranda yokmuydu yuh
Son düzenleme:
Aynen akinsoft yazılım filan diye bir markaydi herhaldeBunlar internet kafedeki ekranda yokmuydu yuh
Eminönü taraflarına gidicem bi ara düzgün sahlep almak için bu içtiğim a101in 35 kuruşPanpa birkaç yıl önce babam aktardan 100gram Sahlep almisti , 50 lira tutmuştu . Yıllardır bunun muhabbeti dönüyor ama saf oldugu için 2 yil kullandik 1 litreye 1 cay kasigi mi me konuyordu kilosu 500TLymis
BUDA BÖYLE BİR ANIMDIR
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vur panpa sende vurEminönü taraflarına gidicem bi ara düzgün sahlep almak için bu içtiğim a101in 35 kuruş
Büyük zirve gerçekleşti @Iskender™ @yaso @AYUU @ozkokelii
Ekli dosyayı görüntüle 10360
İleride daha büyüğü de olabilir
Abi ilerleyen zamanlarda güzel birşey ayarlarız size daha yakın Öyle pek planlı bir buluşma değildi buOlm vallahi çok canım sıkılıyodu kaçacak yer aradım çağıraydınız gelirdim
Bi dakika yaso varsa burası isparta mi? Eger orası ispartaysa ben neden yokumAbi ilerleyen zamanlarda güzel birşey ayarlarız size daha yakın Öyle pek planlı bir buluşma değildi bu
Bu amca da böyle bi kıraL
amca 1o numara bi insan
mekanı ben de merak ettimBi dakika yaso varsa burası isparta mi? Eger orası ispartaysa ben neden yokum
Sen manavgata gitcem demedin mi olm geçen günBi dakika yaso varsa burası isparta mi? Eger orası ispartaysa ben neden yokum
Sen de paylas hocam sıkıntı yok
tam ben paylaşacaktım