Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NZWVvY.jpg
bogaz kapandi beyler

Boğazı bilmemde hanımefendi kızımız çok kötü bakıyor kaptan..:D

teşekkür ederim. Micra 1.2 match CVT aldık hocam kayınçoyla ortak. Bi kayınço gazına geldim, 2 ayda ikinci arabamız. ihaleden temiz, uygun fiyatlı denk getirebilirsek alıyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın hocam:)

Eyvallah eksik olmayın ama binmek için değil satmak için aldık, satana kadar da kayınço biniyor tabi yeni evli adam. zaten beni başka biri bu işe sokamazdı :D

@İstanbulluu teşekkür ederim. Micra aldık 2017 model, 1.2 match paket, CVT şanzımanlı

Son düzenleme:
Yeraltı insanı bunaltıyo biraz bi de çıkınca ben nere geldim lan hissi oluyor ama trafik vs derdi yok sarsılmadan gidiyosun falan bunlar güzel şeyler :D bi de dolmuş kullanmayı hiç sevmem o yüzden dolmuş son seçenek oluyo hep bende :D
Haremden uskudar meydanin biraz yukarisina kadar yurudum ve baya üşüdüm donuste uskudar meydandaki bufeden ist. kart aldim . Dedigim gibi yaptim :) Buradan yht yerine konan bir otobüs var tam ananemlerin oraya gidiyor Kartaldan kalktigini bilmiyordum çok iyi oldu . 200no 'ya binseydim Eve 2km falan yuruyecektim boyle neredeyse kapida inecegim :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haremden uskudar meydanin biraz yukarisina kadar yurudum ve baya üşüdüm donuste uskudar meydandaki bufeden ist. kart aldim . Dedigim gibi yaptim :) Buradan yht yerine konan bir otobüs var tam ananemlerin oraya gidiyor Kartaldan kalktigini bilmiyordum çok iyi oldu . 200no 'ya binseydim Eve 2km falan yuruyecektim boyle neredeyse kapida inecegim :)

İyi yapmışsın :D dedem istanbuldan izmite belediye otobüsleri marmaray vs ile bedava gidiyor 65yaş üstü kartıyla :D

17B'ye bin dönüşte Kartal Metroda peronlardan kalkıyor biraz dolaşır ama Gebze İstasyona kadar gidersin üşümeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...