bogaz kapandi beyler
Boğazı bilmemde hanımefendi kızımız çok kötü bakıyor kaptan..
bogaz kapandi beyler
Merak ettim ne aldın Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam ne aldınız ayıptır sorması?
teşekkür ederim. Micra 1.2 match CVT aldık hocam kayınçoyla ortak. Bi kayınço gazına geldim, 2 ayda ikinci arabamız. ihaleden temiz, uygun fiyatlı denk getirebilirsek alıyoruz.
Boğazı bilmemde hanımefendi kızımız çok kötü bakıyor kaptan..
Hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın hocamteşekkür ederim. Micra 1.2 match CVT aldık hocam kayınçoyla ortak. Bi kayınço gazına geldim, 2 ayda ikinci arabamız. ihaleden temiz, uygun fiyatlı denk getirebilirsek alıyoruz.
Alfalar burda çöp hep eskimiş ama fiat pandalar sağlam
Tutusen kimsin
yok yaw ciddiyim bu konuda. Alfalarda eskime belirdisi kat kat daha fazla.@alfhonso öhöm öhöm size söylüyor galiba
Tutu
yok yaw ciddiyim bu konuda. Alfalarda eskime belirdisi kat kat daha fazla.
haşhaş mı ekecen?sizin ordan bi arsa kapatıver abi bana ya
teşekkür ederim. Micra 1.2 match CVT aldık hocam kayınçoyla ortak. Bi kayınço gazına geldim, 2 ayda ikinci arabamız. ihaleden temiz, uygun fiyatlı denk getirebilirsek alıyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın hocam
Haremden uskudar meydanin biraz yukarisina kadar yurudum ve baya üşüdüm donuste uskudar meydandaki bufeden ist. kart aldim . Dedigim gibi yaptim Buradan yht yerine konan bir otobüs var tam ananemlerin oraya gidiyor Kartaldan kalktigini bilmiyordum çok iyi oldu . 200no 'ya binseydim Eve 2km falan yuruyecektim boyle neredeyse kapida inecegimYeraltı insanı bunaltıyo biraz bi de çıkınca ben nere geldim lan hissi oluyor ama trafik vs derdi yok sarsılmadan gidiyosun falan bunlar güzel şeyler bi de dolmuş kullanmayı hiç sevmem o yüzden dolmuş son seçenek oluyo hep bende
haşhaş mı ekecen?
İyi yapmışsın dedem istanbuldan izmite belediye otobüsleri marmaray vs ile bedava gidiyor 65yaş üstü kartıylaHaremden uskudar meydanin biraz yukarisina kadar yurudum ve baya üşüdüm donuste uskudar meydandaki bufeden ist. kart aldim . Dedigim gibi yaptim Buradan yht yerine konan bir otobüs var tam ananemlerin oraya gidiyor Kartaldan kalktigini bilmiyordum çok iyi oldu . 200no 'ya binseydim Eve 2km falan yuruyecektim boyle neredeyse kapida inecegim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AliKENYA(kahya) da mı yaşıyordu deden Mustafa abi ?İyi yapmışsın dedem istanbuldan izmite belediye otobüsleri marmaray vs ile bedava gidiyor 65yaş üstü kartıyla
valla sağlam test ettik.Alfalar burda çöp hep eskimiş ama fiat pandalar sağlam
17B'ye bin dönüşte Kartal Metroda peronlardan kalkıyor biraz dolaşır ama Gebze İstasyona kadar gidersin üşümeden.Haremden uskudar meydanin biraz yukarisina kadar yurudum ve baya üşüdüm donuste uskudar meydandaki bufeden ist. kart aldim . Dedigim gibi yaptim Buradan yht yerine konan bir otobüs var tam ananemlerin oraya gidiyor Kartaldan kalktigini bilmiyordum çok iyi oldu . 200no 'ya binseydim Eve 2km falan yuruyecektim boyle neredeyse kapida inecegim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi