Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabi eklemem gerek, ben bunları belirtirken accord sürekli arıza çıkartır babında bahsetmiyorum. sonuçta 10-11 yıllık dizel otomobil. Üst model otomobillere göre sıkıntı çıkarma ihtimali her zaman daha fazla

Şu yorumu yaparken taunusa yaptığımız masraflar gözümün önünden film şeridi gibi geçti

@bt abi bu çocuk bu kadar iyi miydi yoksa bu videoda mı iyi gibi hissettirmiş. Ben daha önce hiç dinlememiştim

Arkadaşlar merak edenler olmuştur. Hani şu yere 20 metre uçup tüneli patlatan pilot yokmu. Uçak modeli ve kullanılan fuze bu.. F4 uçağı ve popoye fuzesi.. Yani f16 değil.

Ekli dosyalar

• 2472299.jpg
    2472299.jpg
    323.7 KB · Görüntüleme: 129
  • popeyeturbo1.jpg
    popeyeturbo1.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 102
AliKENYA(kahya) da mı yaşıyordu deden Mustafa abi ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde orduda köyde yaşıyor ama kışın sırayla amcamda halamda bizde kalıyor amcam alikahyaya yakın. Alikahyada bizim köylüler çok var. Dışardan alikahya hakkında görüşler nasıl ben hiç bilmiyorum çok az bulundum zaten :D

Normalde orduda köyde yaşıyor ama kışın sırayla amcamda halamda bizde kalıyor amcam alikahyaya yakın. Alikahyada bizim köylüler çok var. Dışardan alikahya hakkında görüşler nasıl ben hiç bilmiyorum çok az bulundum zaten :D
Tamam mustafa reyiz , Amcana gelirsen haberimiz olsun kocaeililililili panpalar olarak karting yapariz :D
@OguzhanC , @DuzboruDownpipe , @pirelli lisesinde okuyan panpa linkini unuttum Berkay :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...