%78 de bıraktımSon bıraktığımda % 82deydi
tabi eklemem gerek, ben bunları belirtirken accord sürekli arıza çıkartır babında bahsetmiyorum. sonuçta 10-11 yıllık dizel otomobil. Üst model otomobillere göre sıkıntı çıkarma ihtimali her zaman daha fazla
F4'ler Türkiyede yalnızca eğitim için kullanılmıyor mu ?Arkadaşlar merak edenler olmuştur. Hani şu yere 20 metre uçup tüneli patlatan pilot yokmu. Uçak modeli ve kullanılan fuze bu.. F4 uçağı ve popoye fuzesi.. Yani f16 değil.
F4'ler Türkiyede yalnızca eğitim için kullanılmıyor mu ?
Öyle yaptım Bedo basgan ama çok dolandi pisman oldum 200'e biner Develide inerdim .17B'ye bin dönüşte Kartal Metroda peronlardan kalkıyor biraz dolaşır ama Gebze İstasyona kadar gidersin üşümeden.
Geziyom sen
Abi ne sakıncası var ki. Bundan sonra değiştirmeyip bu isimde kalmayı düşünüyorum.eiyi ben de. eski ismine dönsenya sen ?
Ayuyu geçmişte bıraktım...Troll hesap gibi hakikaten ya @AYUU özüne dön @Tommy Vercetti
Abi ne sakıncası var ki. Bundan sonra değiştirmeyip bu isimde kalmayı düşünüyorum.
Ayuyu geçmişte bıraktım...
Agsjsgjs. Bende bi değişiklik yok ama istiyon ayu yapam yine sen bilirsinayuu'yu tanıyordum, ona göre değerlendirdim. Seni tanımıyorum. Bilemiyorum
Agsjsgjs. Bende bi değişiklik yok ama istiyon ayu yapam yine sen bilirsin
Normalde orduda köyde yaşıyor ama kışın sırayla amcamda halamda bizde kalıyor amcam alikahyaya yakın. Alikahyada bizim köylüler çok var. Dışardan alikahya hakkında görüşler nasıl ben hiç bilmiyorum çok az bulundum zatenAliKENYA(kahya) da mı yaşıyordu deden Mustafa abi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam mustafa reyiz , Amcana gelirsen haberimiz olsun kocaeililililili panpalar olarak karting yaparizNormalde orduda köyde yaşıyor ama kışın sırayla amcamda halamda bizde kalıyor amcam alikahyaya yakın. Alikahyada bizim köylüler çok var. Dışardan alikahya hakkında görüşler nasıl ben hiç bilmiyorum çok az bulundum zaten