Tamam kaptanim , çıktık yola gidelim bakalim . Gebze-Haremde Kar keyfiZannetmiyorum 4 mevsim lastigin tutamayacagi kadar olmaz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam kaptanim , çıktık yola gidelim bakalim . Gebze-Haremde Kar keyfiZannetmiyorum 4 mevsim lastigin tutamayacagi kadar olmaz
Paylaş benceClio V6 ve 5 turbo yu yan yana fotoğrafladım acaba paylaşsam mı?
Retro GarajClio V6 ve 5 turbo yu yan yana fotoğrafladım acaba paylaşsam mı?
Pendikte inip metroyla niye gitmiyosun?Retro Garaj
Gebze Harem her durakta böyle bekleyecekse bu yolculuk bitmez
Akıt gelsinClio V6 ve 5 turbo yu yan yana fotoğrafladım acaba paylaşsam mı?
İstanbul Kart almamistim yanimda ama donuste buyuk ihtimal Üsküdar marmaray ,Ayrilikcesmesi-Kartal metro , 200no otobus Gebze yaparim .Pendikte inip metroyla niye gitmiyosun?
Edit: yani niye öyle yapmadın
Yeraltı insanı bunaltıyo biraz bi de çıkınca ben nere geldim lan hissi oluyor ama trafik vs derdi yok sarsılmadan gidiyosun falan bunlar güzel şeyler bi de dolmuş kullanmayı hiç sevmem o yüzden dolmuş son seçenek oluyo hep bendeİstanbul Kart almamistim yanimda ama donuste buyuk ihtimal Üsküdar marmaray ,Ayrilikcesmesi-Kartal metro , 200no otobus Gebze yaparim .
Birde yabanciyim buralara sürekli anayolda gitse tamam ama aralara falan giriyor
Bu arada kar tutmayacak gibi ...
Akıt gelsin
Clio deyince aklıma geldi, dün Kartepe'ye çıkarken Clio RS gördüm 172hp'lik olanlardan. Ama durabileceğim yer yoktu fotoğraflayamadım. @alfhonso
Ahanda bu kasadan bu renktendi.
Ekli dosyayı görüntüle 10986
Yok denememişti bile. Muhtemelen diğer outdoor aktivitelere gelmişti, medeni yerlerde rastladım, yukarılarda değildi.Yolda kalmıştır o çıkamamıştır
Yok denememişti bile. Muhtemelen diğer outdoor aktivitelere gelmişti, medeni yerlerde rastladım, yukarılarda değildi.
Arkadaşlar sanırım benim yüzümden. Benzinli araba aldım bugün. Kusura bakmayın.
teşekkür ederim. Micra 1.2 match CVT aldık hocam kayınçoyla ortak. Bi kayınço gazına geldim, 2 ayda ikinci arabamız. ihaleden temiz, uygun fiyatlı denk getirebilirsek alıyoruz.Hayırlı olsun hocam ne aldınız ayıptır sorması?
teşekkür ederim. Micra 1.2 match CVT aldık hocam kayınçoyla ortak. Bi kayınço gazına geldim, 2 ayda ikinci arabamız. ihaleden temiz, uygun fiyatlı denk getirebilirsek alıyoruz.