Orda bir köy var uzakta .... Tamam vurmayınKar yağmış köyümün tepelerine.
Vatandaşlık verilen robot gelecekmiş Türkiye'ye. A.k.a SkynetMaymun klonlayan dünya yakında seni beni de klonlar osman hem de ayakta klonlarlar ruhun duymaz osman
Yaşam koşullarından sonra dilenir o robot hacıVatandaşlık verilen robot gelecekmiş Türkiye'ye. A.k.a Skynet
Yurek yemisler abi bence bu devirde atmosferik kullanmak salaklik
bir ara ben de opel astra g kasa bakıyordum benzinli ve otomatik iyi ki salaklık yapmamışım başka ne söyleyeyim bilmiyorumYurek yemisler abi bence bu devirde atmosferik kullanmak salaklik
abı forumun genelınde bu arabayı kullandıgım ıcın yakıstırdıkları dusunce oyle . yakıt masrafı benım ıcın sorun olmadıgından ben memnunum halımden hıc pısman degılım acıkcasıbir ara ben de opel astra g kasa bakıyordum benzinli ve otomatik iyi ki salaklık yapmamışım başka ne söyleyeyim bilmiyorum
Aynı motorlu bir arabayı kullanan insandan salak muhabbetini duymak da ilginç geldi açıkcası
3-4 yıl daha bekle kaptan. Para kazanmaya başlayınca arabayı değiştireceğim. O zaman benimkini sana satarım Şuan olmaz ama sorry fsdfasdfsdabı forumun genelınde bu arabayı kullandıgım ıcın yakıstırdıkları dusunce oyle . yakıt masrafı benım ıcın sorun olmadıgından ben memnunum halımden hıc pısman degılım acıkcası
Hakikaten büyük ayıp. Şikayet edip konu takibini bıraktım geçtim. Daha fazla kafayı bozmaya değmez.Arkadaş inci sözlükteyiz sanki adam ne yazmış ya araba tavsiyesi veren insana ayıp yazıktır yahu
3 _ 4 sene sonra gtr almis olurum ben niye senin kulusturu alim3-4 yıl daha bekle kaptan. Para kazanmaya başlayınca arabayı değiştireceğim. O zaman benimkini sana satarım Şuan olmaz ama sorry fsdfasdfsd
Ben gene fransiz almanArkadaş inci sözlükteyiz sanki adam ne yazmış ya araba tavsiyesi veren insana ayıp yazıktır yahu
Boşver kaptan dengesizin teki boş boş sallamışBen gene fransiz alman
Neeeeeyyy külüstür mü? Şuan kalbim kırıldı. Ben gidiyorum...3 _ 4 sene sonra gtr almis olurum ben niye senin kulusturu alim
gıderken yag yakmadan gıt lutfen...Neeeeeyyy külüstür mü? Şuan kalbim kırıldı. Ben gidiyorum...
Dikkat et yolda dizellerle kapışmaNeeeeeyyy külüstür mü? Şuan kalbim kırıldı. Ben gidiyorum...
JaponBen gene fransiz alman
Ben alırım kedilere yuva lazım3-4 yıl daha bekle kaptan. Para kazanmaya başlayınca arabayı değiştireceğim. O zaman benimkini sana satarım Şuan olmaz ama sorry fsdfasdfsd