Allah youtube da saçma sapan video cekenleri bildigi gibi yapsınBi ara bloggerlar modaydı. Keşke öyle de kalsaydı
İşini kaliteyle ve hakkıyla yapanlara da bol izlenmeler nasip etsin daha ne söylenir bilmiyorum
Son düzenleme:
Allah youtube da saçma sapan video cekenleri bildigi gibi yapsınBi ara bloggerlar modaydı. Keşke öyle de kalsaydı
Allah youtube da saçma sapan video cekenleri bildigi gibi yapsın
İşini kaliteyle ve hakkıyla yapanlara da bol izlenmeler nasip etsin ne diyim
başta Otopark olmak üzere , aminAllah youtube da saçma sapan video cekenleri bildigi gibi yapsın
İşini kaliteyle ve hakkıyla yapanlara da bol izlenmeler nasip etsin daha ne söylenir bilmiyorum
oTOPARK ,BENZİN ve uzar gider Böylebaşta Otopark olmak üzere , amin
Teknik olarak dediğin doğru abi ben de onu söylemek istedim o durum sanayide debriyaj kaçırması olarak da bilinir . Krediden mümkün olduğunca uzak durmak lazım sonra banka için çalışıyormuş hissi oluşuyorBaskı balata kaçırmıyor, sorunu bırakmaması. Bırakmada sıkıntı yaşıyorum.
aynen Burak Ertem abi de çok iyidir , kanallarda misafir olsa da Aras abiyi de çok severim ne zaman yazsam dönüp cevap verir yardım eder adamdıroTOPARK ,BENZİN ve uzar gider Böyle
@sinan reyizŞu çocukla yan yana gelmeyen kim kaldı?
İkisinin çektigi videolar hakikaten sıkmıyor ve fazlasıyla bilgilendirici aynı zamandaaynen Burak Ertem abi de çok iyidir , kanallarda misafir olsa da Aras abiyi de çok severim ne zaman yazsam dönüp cevap verir yardım eder adamdır
Youtuberları arayacak günler görmeyiz umarımBi ara bloggerlar modaydı. Keşke öyle de kalsaydı
dur sen şunu izleBen bu Enes Batur tipinin ilk defa GMG'nin videosunda izledim. Tamam yaş itibariyle anlamakta zorluk çekebilirim ama iki lafı bir araya getiremeyen, bir değişik bakan, ne idüğü belirsiz bu eleman nasıl böyle ünlü oluyor yahu. Danla Biliç'in ilk makyaj videoları bence gayet komikti ama
Umarım çok gülmezsiniz ama ben daha bu gmg garaj videosunda da izlemedim kendisini. Henüz hiçbir videoda görmedim, ne zaman görsem gereksiz deyip geçtim, hala denk gelmediBen bu Enes Batur tipinin ilk defa GMG'nin videosunda izledim. Tamam yaş itibariyle anlamakta zorluk çekebilirim ama iki lafı bir araya getiremeyen, bir değişik bakan, ne idüğü belirsiz bu eleman nasıl böyle ünlü oluyor yahu. Danla Biliç'in ilk makyaj videoları bence gayet komikti ama
uhhh... 1 karış geriye düşse bacakları koparır
Vay arkadaş. Şu elemanın özgüveni bende olsa altımda değil Camaro, F488 ile gezerdim valla.dur sen şunu izle
çok acı , gerçi yolunu bulmuş pişkin olursan tutulursun bu ülkedeVay arkadaş. Şu elemanın özgüveni bende olsa altımda değil Camaro, F488 ile gezerdim valla.
iyi akşamlar. test yazınızı bekleyeceğim öncelikle ben polonun hareketlerini eski kasa fiestanın hareketlerine benzer buldum kendi adıma. tabi ikisi için de görüntüler üzerinden konuşuyorum. genel anlamda bu iki aracın çok yakın olduğunu fakat motor ve şanzıman konusunda fiestanın ciddi ölçüde geride kaldığını düşünüyorum.Hiç izlemeyecektim de, şu yorumunuz üzerine izleme kararı aldım. Arkanın oynamasını çok önemli bir konu ve eğlence unsuru olarak anlatmış. Göreceli olarak doğru olabilir fakat şöyle bir detay var: Polo'yu henüz kullanmamış olmama rağmen Ibiza üzerinden konuşarak söyleyebilirim, arkayı eğlenceli şekilde oynatmıyor, arkayı kopartıp savuruyor. Arkayı bu kadar oynatmayı seviyorsa gitsin Şahin'e Doğan'a binsin derim. Araya koyduğu videolarda da el freni çekilmişçesine arkayı attığı ve kontra vererek topladığı belli oluyor. Testte gördüğüm kadarıyla ilk başta önden kaymaya başlayan Polo, sonrasında birden arkayı savuruyor. Rayında giden eski kasa Polo'lar çok daha başarılı bana göre.
Şanzıman konusunda genel olarak benim de tercihim tork konvertörlü olur. Ama Fiesta'daki de fazla yavaş yahu Ona rağmen tork konvertörlü tercih ederim Eğlenceli sürüş konusunda zaten tam bir fiyasko olmuş yorumları
Toplam 450.000km'yi geçkin, 2 ayrı nesil 3 faklı Fiesta deneyimimizin üstüne yeni Fiesta'yı test ettim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yenisi de gayet eğlenceli. O konuda bir kayıp yok, hatta direksiyon sistemindeki his olarak eski jenerasyonlara yaklaşarak daha keyifli daha eğlenceli bir araba yapmışlar. Daha sessiz ve konforlu olması arabayı virajlarda biraz daha ağırbaşlı hissettiriyor, ağırbaşlılık hissinin kaynağı bence odur.
Gideceğim Polo'yu da test edeceğim. Üşenmeyeceğim Yazacağım buraya test yazısını.
Ankarada DBY detailingten fikir ve fiyat alabilirsiniz . Vintage Detailing te çok elit - kaliteli bir mekandir .Beyaz rengi mat şeffaf kaplatan var mı? Memnun mu? Kaç gaymeye halladeriz?
Beyaz rengi pek sevmiyorum ve zorunluluktan beyaz araba aldım, hiç değilse farklı dursun istiyorum