Biraz öyle oldu
The Grand Tour ' da Almanya bölümünde bu konuya değinmişlerdi Jeremmy Almanya için o kadar kuralcı olmalarına rağmen cezası sadece 20€ oysa İngiltere'de olsa müebbet hapis bile alır çünkü bi nevi kendini polis gibi tanıtmak olduğunu söylemişti. Sanırım ülkeler arası en büyük kaybımız bu , caydırıcılık sıfır aksine teşvik var.
Hafif mide bulantısı ve baş dönmesi
Bnde yaptıram güzelmiş güneşi görür millet
Eyvallah hocam, malum firmaya gidesim pek yoktu, bir onlara danışayım o zaman.Ankarada DBY detailingten fikir ve fiyat alabilirsiniz . Vintage Detailing te çok elit - kaliteli bir mekandir .
Hatta vintage detailingi arabalar kesmiyor uçaklari detayliyorlar .
Dby de geçenlerde İstanbul'da Driven34 GTS 'e polisaj - kaplama vb. uygulamalar yapmıştı .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burası Bahçelievler tarafı mı?
Çok bulundum orada kadir has Center ve Metroport un orasi Bahçelievler'den Yenibosna yönüne gidisburası Bahçelievler tarafı mı?
Teknik olarak dediğin doğru abi ben de onu söylemek istedim o durum sanayide debriyaj kaçırması olarak da bilinir . Krediden mümkün olduğunca uzak durmak lazım sonra banka için çalışıyormuş hissi oluşuyor
ben de geçtim oralardan yakın sayılırım emin olmak için sordum. Belki bizim buralardadır yarın müsait olursak buluşuruz falan diyecektimÇok bulundum orada kadir has Center ve Metroport un orasi Bahçelievler'den Yenibosna yönüne gidis
İsteyerek olmuyor.Ben bu Enes Batur tipinin ilk defa GMG'nin videosunda izledim. Tamam yaş itibariyle anlamakta zorluk çekebilirim ama iki lafı bir araya getiremeyen, bir değişik bakan, ne idüğü belirsiz bu eleman nasıl böyle ünlü oluyor yahu. Danla Biliç'in ilk makyaj videoları bence gayet komikti ama
Tofaşçıların çok hakkını yemişiz. Emin olun bu tayfa daha tehlikeli.