Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20180126_103006-1.jpg
20180126_102953-1-1.jpg
20180126_102957-1.jpg
dusunceleriniz neler?:confused:

Son düzenleme:
The Grand Tour ' da Almanya bölümünde bu konuya değinmişlerdi Jeremmy Almanya için o kadar kuralcı olmalarına rağmen cezası sadece 20€ oysa İngiltere'de olsa müebbet hapis bile alır çünkü bi nevi kendini polis gibi tanıtmak olduğunu söylemişti. Sanırım ülkeler arası en büyük kaybımız bu , caydırıcılık sıfır aksine teşvik var.

Ankarada DBY detailingten fikir ve fiyat alabilirsiniz . Vintage Detailing te çok elit - kaliteli bir mekandir .
Hatta vintage detailingi arabalar kesmiyor uçaklari detayliyorlar .
Dby de geçenlerde İstanbul'da Driven34 GTS 'e polisaj - kaplama vb. uygulamalar yapmıştı .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah hocam, malum firmaya gidesim pek yoktu, bir onlara danışayım o zaman.

Ben bu Enes Batur tipinin ilk defa GMG'nin videosunda izledim. Tamam yaş itibariyle anlamakta zorluk çekebilirim ama iki lafı bir araya getiremeyen, bir değişik bakan, ne idüğü belirsiz bu eleman nasıl böyle ünlü oluyor yahu. Danla Biliç'in ilk makyaj videoları bence gayet komikti ama :D
İsteyerek olmuyor.

Rastlantı diyelim. İlginç hareketler düşük kitleyle buluşunca, Dr. Oetker tarifi gibi muazzam bir sonuç çıkıyor.

Sinan abi nasıl diyor, "Bizde çekeriz bir youtuber bebeyle video" :D

Gece gece kardak videoları izledim . Afrin operasyonununda böyle başarılı geçmesini dilerim .
Vatanımız için çarpışacak gerekirse canını verecek yiğitler her zaman var oldu ve olacakta ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...