Günaydın umarım iyi bir hafta geçirirsiniz. Bakamadım uzun süre buralara kim neler yaptı hiç haberim yok:d
@Cenk doğum günün kutlu olsun cenk sevdiklerinle birlikte nice yaşlar dilerim
Uğraşın abim. Gerekirse mahkemelerde uğraşın. Peşini bırakmayın.Allahım deliricem. Haklı olduğumuz halde kaza tutanağında haksız görünüyoruz. Delirmelik ya. Karşı tarafın ehliyetini almamışlar bu nasıl iş yapmak.
Bide adamlar ifadede "metal sesi duydum aks kırıldı araba emanetti korktum kaçtım" demiş delirmelik ya aklımı oynatıcam.
ne gerekiyorsa yapıcaz abi. İlk başta insan yerine koyup sakin sakin konuşmak hataymıl demek ki.Uğraşın abim. Gerekirse mahkemelerde uğraşın. Peşini bırakmayın.
One lan öyle insanda sabır bırakmaz bunlar katil olursun vallaAllahım deliricem. Haklı olduğumuz halde kaza tutanağında haksız görünüyoruz. Delirmelik ya. Karşı tarafın ehliyetini almamışlar bu nasıl iş yapmak.
Bide adamlar ifadede "metal sesi duydum aks kırıldı araba emanetti korktum kaçtım" demiş delirmelik ya aklımı oynatıcam.
4 Mart'ta gerçekleşmesi olası bir Burak Yılmaz vs. Pepe eşleşmesi canlandı gözümün önünde.
Oohooo, sen ses müziğe odaklanmamışsın ki. Sen dinlememişsin, izlemişsin müdürümsözleri unutma korkusuna muhtemelen sürekli bi yere bakıp bakıp kafayı çevirip değişik mimikler yapması harici güzel
şuan adamları görsem tükürükle boğarım. Ağzı burnu yer değiştirir. Neyse Allahtan adamların babamların şirkete gelişi falan kamera kaydı var.One lan öyle insanda sabır bırakmaz bunlar katil olursun valla
Allah razı olsun hocam, amin cümlemize nasip olsun, eksik olma inşaallah çok teşekkürlerGünaydın umarım iyi bir hafta geçirirsiniz. Bakamadım uzun süre buralara kim neler yaptı hiç haberim yok:d
@Cenk doğum günün kutlu olsun cenk sevdiklerinle birlikte nice yaşlar dilerim
bugun dogum gunun mu gercekten oyleyse operek kutlayabılırım cunkuAllah razı olsun hocam, amin cümlemize nasip olsun, eksik olma inşaallah çok teşekkürler
Eyvallah kaptanım öyle diyorlar. Gerçi ben unutmuştum geç hatırladım Eksik olma inşaallah çok teşekkürlerbugun dogum gunun mu gercekten oyleyse operek kutlayabılırım cunku
Nice mutlu saglikli senelere insallah :*Eyvallah kaptanım öyle diyorlar. Gerçi ben unutmuştum geç hatırladım Eksik olma inşaallah çok teşekkürler
Allah razı olsun kaptanım cümlemiz inşaallahNice mutlu saglikli senelere insallah :*