Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sile sıkıntılı zaten. Okula girmeden bezinlikte jandarma bagaja kadar arardi. Arada okulun icine girip yurt odalarini basip esrara takilanlari toplarlardi. Bu islere ilgin varsa, arkadas ortamin musaitse durum sıkıntılı yani.
:D ben onları yazmıım dedım ama aynen onlar ıste :D

Zaten kesin olarak kurmaca diyemeyiz de mevzu aninda yasananlardan ziyade olay olup bittikten sonraki surec cok saibeli. Bu videoyu izlemistim bir kac defa. Yorumlara da bakmistim bayagi gulmustum :D Ama kazadan sonra herifin tavirlara, el hareketlerine, saga sola affedersiniz ama mal mal bakisina bakilirsa tam kaza sonrasi salaklik sendromu yasiyor belli. Oburlerinde hic oyle bir sey yok. Rahat, cay soyle de icek havasindalar :D

Ya bu herif de once muzigi kapatiyor sonra bir etrafa bakiyor en son kameraya bakiyor ve video orada bitiyor. Bir de carpmanin etkisiyle kemer takmadigindan havaya ziplamis orada direksiyonu toparlamaya calisiyor, sanki cok normalmis gibi. Tabi Audi videosu da saibeli, 10 saniye once duz yolda olumden donmussun halen yok fren yaptin mi yok quattro yok kamera cekti..Kendine gel gerizekali Allah’in tenekesinde olecektin halen neler sayikliyorsun :D

Son düzenleme:
Ya bu herif de once muzigi kapatiyor sonra bir etrafa bakiyor en son kameraya bakiyor ve video orada bitiyor. Bir de carpmanin etkisiyle kemer takmadigindan havaya ziplamis orada direksiyonu toparlamaya calisiyor, sanki cok normalmis gibi. Tabi Audi videosu da saibeli, 10 saniye once duz yolda olumden donmussun halen yok fren yaptin mi yok quattro yok kamera cekti..Kendine gel gerizekali Allah’in tenekesinde olecektin halen neler sayikliyorsun :D
Belki de amaclari sadece gundem olmakti. Neticede basardilar gorundugu uzere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...