Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şile yolunda Kumbaba mevkiine dönmeden önceki göbeğe gelmeden 120-130 gibi eski nesil fiesta ile gecenin 3'ünde buzda kaydık. Arabada 5 kişiydik. Kaza esnasında patlayan camlar, eğilen tavan, kırılan parça sesleri v.s bir sürü şey oldu bitti. Bunlar olurken hiç birimizden ses çıkmadı. Ölümle yaşam arasındaki o ince noktada gidip gelirken insan far görmüş tavşan gibi kalabiliyor. Hiç bir tepki veremeyebiliyor bazen. Ama en azından sonrasında, mevzu bittikten sonra bir salaklaşır insan. Araba durduktan sonra 1 dakika boyunca kimseden ses çıkmamıştı. Çıt çıkmıyordu. Beyler iyi misiniz diye ben seslenmiştim de millet öyle kendine gelmişti. Bunlar mevzu bittikten sonra da sanki çayını, kahvesini yudumlamaya ve sohbete kaldığımız yerden devam edelim havasında. Sanırsın 20 saniye önce hayatı son bulacak olan bunlar değildi :D
Hahahha :D en ufak kazada dahi öyle oluyor. Tüm kaza bittikten sonra oturup kritiği yapılır akabinde karşı taraf hakkında konuşulur karşılıklı anektotlar paylaşılır o andan sonra hayat normale dönüyor :) ama 1 hafta boyunca muhabbeti sıkana kadar konuşulur :)

Ekli dosyalar

• mx5_2.JPG
    mx5_2.JPG
    135.3 KB · Görüntüleme: 183
Hahahha :D en ufak kazada dahi öyle oluyor. Tüm kaza bittikten sonra oturup kritiği yapılır akabinde karşı taraf hakkında konuşulur karşılıklı anektotlar paylaşılır o andan sonra hayat normale dönüyor :) ama 1 hafta boyunca muhabbeti sıkana kadar konuşulur :)
Hep ayni muhabbetler iste :D Bir de sile bolgesine jandarma trafik baktigi icin eziyet 2 katina cikiyor. Hic acimalari yok. Trafik polisine kurban olurum :D

Bana da biraz kurgu gibi geldi. İnsan doğası gereği kendi kontrolü dışında, habersizce gelişen ölümcül bir durumda teknik olarak tecrübesiyle sakin kalabilse de kontrolü dışında geliştiği ve ölümle burun buruna geldiği için insani olarak bir şaşırır, korkar, gerilir, hiç bir şey olmasa 4'lüyü yakar geçer sağa, bir su içer ne bileyim.. Adam tek elle sanki boş bir pistte bilinçli olarak kafasına göre takılıyor gibi davranıyor. Hadi adamı geçtim, kadın da mı profesyonel sürücü ? Kadında da en ufak bir tepki yok.

Boyle durumlar enteresan ya..Viral de olabilir ancak gercek olma olasiligi var ki su videoyu izlemistim, adamin tepkileri cok siradan bir olay yasamis gibi..Hele altinda bir yorum var ki efsane : “adamin duzeltise bak la sanki yillardir refuje giriyor”

Boyle durumlar enteresan ya..Viral de olabilir ancak gercek olma olasiligi var ki su videoyu izlemistim, adamin tepkileri cok siradan bir olay yasamis gibi..Hele altinda bir yorum var ki efsane : “adamin duzeltise bak la sanki yillardir refuje giriyor”
Zaten kesin olarak kurmaca diyemeyiz de mevzu aninda yasananlardan ziyade olay olup bittikten sonraki surec cok saibeli. Bu videoyu izlemistim bir kac defa. Yorumlara da bakmistim bayagi gulmustum :D Ama kazadan sonra herifin tavirlara, el hareketlerine, saga sola affedersiniz ama mal mal bakisina bakilirsa tam kaza sonrasi salaklik sendromu yasiyor belli. Oburlerinde hic oyle bir sey yok. Rahat, cay soyle de icek havasindalar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...