sizinki benzinli mi ?Doktorların arabası dizel.
Hadi ya doktorun arabasi hybrid degil miydi
sizinki benzinli mi ?Doktorların arabası dizel.
Onların motorla bizimkinin hiç alakası yokBizimki 1.6atmosferiksizinki benzinli mi ?
Hadi ya doktorun arabasi hybrid degil miydi
124lük valve matic mi panpaOnların motorla bizimkinin hiç alakası yokBizimki 1.6atmosferik
Evet 124 ama vvti yeniler valvematic bizde sadece egzantrik erken-geç açılma süresi değişiyor yenilerde açılma miktarı da değişiyor ve lpg yok124lük valve matic mi panpa
(KESİN TÜPLÜDÜR [emoji16])
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Degisik bakis acisi mantikli geldiBu video önceden paylaşılmış, üzerine az çok yorum yapmıştık. Ancak şuradaki iddiaları da okumaya değer.
https://forum.donanimhaber.com/140km-ile-giderken-kontolunu-kaybeden-audi--131132831
İlk başta bana abartılı geldi ama ne videoların viral olduğunu düşünürsek şüphelenmeye değer.Degisik bakis acisi mantikli geldi
Ucuza binmek için egea alan tanıdığım var bi de nazar değmesin diye beyaz renk alıyolar hep
Sadece nazar nedeniyle beyaz araba alan insan benimle sohbeti muhabbeti kessin derim. Nazara inanmıyorum, inananlara saygım var. Ama nazar değer diye de beyaz araba... kimse kusura bakmasın...Renkli arabaya nazar değdiğini kim diyor ya o zaman yolda Porsche falan yerin dibine girerdi.Bak harbiden hesap yaptım üşenmedim.Müsait olunca burda tablo halinde paylaşıcam hatam varsa konuşalım diye
Degisik bakis acisi mantikli geldi
Bana da biraz kurgu gibi geldi. İnsan doğası gereği kendi kontrolü dışında, habersizce gelişen ölümcül bir durumda teknik olarak tecrübesiyle sakin kalabilse de kontrolü dışında geliştiği ve ölümle burun buruna geldiği için insani olarak bir şaşırır, korkar, gerilir, hiç bir şey olmasa 4'lüyü yakar geçer sağa, bir su içer ne bileyim.. Adam tek elle sanki boş bir pistte bilinçli olarak kafasına göre takılıyor gibi davranıyor. Hadi adamı geçtim, kadın da mı profesyonel sürücü ? Kadında da en ufak bir tepki yok.İlk başta bana abartılı geldi ama ne videoların viral olduğunu düşünürsek şüphelenmeye değer.
En önemlisi çığlık yok, bu durumlarda kadından gelen çığlık sesi olmazsa olmazBana da biraz kurgu gibi geldi. İnsan doğası gereği kendi kontrolü dışında, habersizce gelişen ölümcül bir durumda teknik olarak tecrübesiyle sakin kalabilse de kontrolü dışında geliştiği ve ölümle burun buruna geldiği için insani olarak bir şaşırır, korkar, gerilir, hiç bir şey olmasa 4'lüyü yakar geçer sağa, bir su içer ne bileyim.. Adam tek elle sanki boş bir pistte bilinçli olarak kafasına göre takılıyor gibi davranıyor. Hadi adamı geçtim, kadın da mı profesyonel sürücü ? Kadında da en ufak bir tepki yok.
Bu video önceden paylaşılmış, üzerine az çok yorum yapmıştık. Ancak şuradaki iddiaları da okumaya değer.
https://forum.donanimhaber.com/140km-ile-giderken-kontolunu-kaybeden-audi--131132831
En önemlisi çığlık yok, bu durumlarda kadından gelen çığlık sesi olmazsa olmaz
Abi şile yolunda Kumbaba mevkiine dönmeden önceki göbeğe gelmeden 120-130 gibi eski nesil fiesta ile gecenin 3'ünde buzda kaydık. Arabada 5 kişiydik. Kaza esnasında patlayan camlar, eğilen tavan, kırılan parça sesleri v.s bir sürü şey oldu bitti. Bunlar olurken hiç birimizden ses çıkmadı. Ölümle yaşam arasındaki o ince noktada gidip gelirken insan far görmüş tavşan gibi kalabiliyor. Hiç bir tepki veremeyebiliyor bazen. Ama en azından sonrasında, mevzu bittikten sonra bir salaklaşır insan. Araba durduktan sonra 1 dakika boyunca kimseden ses çıkmamıştı. Çıt çıkmıyordu. Beyler iyi misiniz diye ben seslenmiştim de millet öyle kendine gelmişti. Bunlar mevzu bittikten sonra da sanki çayını, kahvesini yudumlamaya ve sohbete kaldığımız yerden devam edelim havasında. Sanırsın 20 saniye önce hayatı son bulacak olan bunlar değildiEn önemlisi çığlık yok, bu durumlarda kadından gelen çığlık sesi olmazsa olmaz
Abi şile yolunda Kumbaba mevkiine dönmeden önceki göbeğe gelmeden 120-130 gibi eski nesil fiesta ile gecenin 3'ünde buzda kaydık. Arabada 5 kişiydik. Kaza esnasında patlayan camlar, eğilen tavan, kırılan parça sesleri v.s bir sürü şey oldu bitti. Bunlar olurken hiç birimizden ses çıkmadı. Ölümle yaşam arasındaki o ince noktada gidip gelirken insan far görmüş tavşan gibi kalabiliyor. Hiç bir tepki veremeyebiliyor bazen. Ama en azından sonrasında, mevzu bittikten sonra bir salaklaşır insan. Araba durduktan sonra 1 dakika boyunca kimseden ses çıkmamıştı. Çıt çıkmıyordu. Beyler iyi misiniz diye ben seslenmiştim de millet öyle kendine gelmişti. Bunlar mevzu bittikten sonra da sanki çayını, kahvesini yudumlamaya ve sohbete kaldığımız yerden devam edelim havasında. Sanırsın 20 saniye önce hayatı son bulacak olan bunlar değildi
O zaman ışık üniversitesinde okuyorduk Gerçi gecenin 3'ünde benim bu yolda ne işim var yahu diye yinede sormuştum kendime kaza yaptıktan sonraZonguldaklı senin gecenin 03:00 da kış vakti kumbaba çivarında ne işin vardı..