Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://twitter.com/mirzaloji/status/960226680072802304
Şu ruh hastasını bulup ehliyetine el koyup, bir daha da trafiğe çıkmasını engellemezlerse...

Potansiyel katil. Yarın bir gün birinin üstüne bilerek araç sürerek öldürmeyeceğinin garantisi var mı?
Gider bu yaptığını kendisi gibi şerefsizlere ballandıra ballandıra anlatır. Geçen lavuğun teki laga luga yaptı, bende sürdüm makineyi üstünden geçtim der, yanındakiler de gülerek katılır buna. O arabada aile var mıydı, çoluk çocuk var mıydı, biri ezilir miydi, ölür müydü diye kuş beyninden bir an bile geçirmez. Bunu atacaksın içeri müebbet vereceksin. Çıkmayacak bir daha delikten, çürüsün orada şerefsiz.

Slmlar forum ahalisi

hopp

O şerefsizi birisi büyük aracıyla bir şekilde kıstırıp da aracından indirebilseydi döve döve öldürürlerdi orada. Layığı da oydu.

Bugün İstanbul e-5 pendik'te sağ şeritte ilerliyordum. Baktım emniyet şeridi şakır şakır akıyor. 7-8 araba sonra isyan ettim şeridi kapattım. İnada soktum ana bacı söven oldu yine açmadım. Sonra kasaplık edip sol şeridi tehlikeye sokarak emniyet şeridinden korna kıyamet makas atıp geçti biri. Bir hanım ablamız da onun arkasından aynı şekilde zorladı. Baktım ilerde emniyet şeridi de durmuş, al yürü dedim binbir kornayla Clio'lu hanım abla da yürüdü. Meğer o ileride duran emniyet şeridi trafik çevirmesiymiş. Başta geçen kalabalık konvoyla beni türlü türlü zorlayan kişiyi çevirdiler, nasıl mutlu oldum. Geçerken korna basıp selam verdim o derece. :p

Bu arada arabama ilk kez yarım gün içerisinde tam 275 ₺ lık benzin aldım. Bir damla yaş düştü, çok ağlamadım.

Benzin dedin aklıma geldi bugün kuzen geldi Suudi Arabistan tarafından, mazot ucuz 48kr falan ama benzin pahalı dedi. Kaç para dedim diyor 2 lira. :(:( Evet evet çok pahalıymış.

Slmlar forum ahalisi

hopp

O şerefsizi birisi büyük aracıyla bir şekilde kıstırıp da aracından indirebilseydi döve döve öldürürlerdi orada. Layığı da oydu.

Bugün İstanbul e-5 pendik'te sağ şeritte ilerliyordum. Baktım emniyet şeridi şakır şakır akıyor. 7-8 araba sonra isyan ettim şeridi kapattım. İnada soktum ana bacı söven oldu yine açmadım. Sonra kasaplık edip sol şeridi tehlikeye sokarak emniyet şeridinden korna kıyamet makas atıp geçti biri. Bir hanım ablamız da onun arkasından aynı şekilde zorladı. Baktım ilerde emniyet şeridi de durmuş, al yürü dedim binbir kornayla Clio'lu hanım abla da yürüdü. Meğer o ileride duran emniyet şeridi trafik çevirmesiymiş. Başta geçen kalabalık konvoyla beni türlü türlü zorlayan kişiyi çevirdiler, nasıl mutlu oldum. Geçerken korna basıp selam verdim o derece. :p

Bu arada arabama ilk kez yarım gün içerisinde tam 275 ₺ lık benzin aldım. Bir damla yaş düştü, çok ağlamadım.
Amerika'da olsa polis kafasına sıkmıştı çoktan. Bizim polis anca garibana dayılansın zaten.

sizin ora ucuzmuş bizim sökede ovadan kıytırık yerde dönümü 35 bin civarında başlıyor xd :D
Sivas'taki köyde pahalıdır hatta küçük bir köy olduğu için fazla satan falan olur mu bilmem . Ama köyün adı sularbaşı , yolda giderken her taraf bozkır . Bizim köyde su sesi eksik olmuyor . Alabalık çiftlikleri , harıklar , dereler , baraj ... Bizim köy oralara göre baya baya yeşil .

Tekirdağ 'da ise köyün fazla bir cazibesi yok , birkaç donum alinirsa 5den verirler . Tek parsel ise 8e falan bulunuyor :)
Ama köyün birkaç km yakinindan otoyol geçecek belki artış olur . Hatta İnecik diye bir kasaba var (divan köy'de diyebiliriz) Tam oradan geçiyor . Şuanki ipsala yoluna paralel gidecek işte .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani boyle nefesinizi alip tam karsinizdakine bir sey diyecekken vazgecip yutkunursunuz, yuzunuzu de ekşiterek bir ise yaramayacagini, duvara konussaniz yeminle daha cok ise yarayacagini hissedersiniz ya.. Iste bu gorsel, bu ulkedeki bazi insanlara karsi tam olarak boyle hissettiriyor bana.
PlQOk7.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...