İlan tekrar yayinda...
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...fabrikasyon-lpgli-hyundai-i10-525907220/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...fabrikasyon-lpgli-hyundai-i10-525907220/detay
Tekrar teşekkürler herkese.maddi açıdan birilerine bağımlı hayat yaşadığın sürece haklı da olsan haksız da olsan çoğu zaman ağzını açıp bir şey söyleyemiyorsun.
Hukuk düşünüyorsan ben de tm'ciydim çok arkadaşım var hukuk okuyan çok farklı yerlerde. Yardımcı olabilirim istersenTekrar teşekkürler herkese.
Zaten boyun eğmeme sebep olan tek şey ekonomik anlamda bağımlı olmam, bunu kendisine de söyledim. Dışarıda yapamayacağımdan değil fakat masrafım olmasın diyerek kendi şehrimde okumayı düşünüyordum, şuan tamamen vazgeçtim. Tek amacım buradan kurtulmak olacak bundan sonra. Bir şekilde yolumuzu buluruz illaki. Ağustos başında şehir arayışlarıma başlarım büyük ihtimalle. Hukukçu var mıydı aramızda ?
Hocam teşekkür ederim. Şuan hâlâ sınava hazırlanıyorum ve önüm gerçekten puslu. Kaç bin sıralama yapacağımı hiç kestiremiyorum, 15 binde olabilir 50 binde. O yüzden ne desem boş. Puanım belli olsun, tercih listesi hazırlarken kesinlikle ulaşırım. Fakat kafamdaki ilk bölüm hukuk onda eminim.Hukuk düşünüyorsan ben de tm'ciydim çok arkadaşım var hukuk okuyan çok farklı yerlerde. Yardımcı olabilirim istersen
abi birde bunları tokatlarlarsa ne gülerim yalnız xdSu youtuber eleman Mervan gecenlerde arkadasina yalandan Camaro almisti.
Baska bir youtuber bana ulasti, Mervan GTR aldi onu getirecek, mumkun mu bende getirebilir miyim dedi.
Bende olmaz dedim, elinden alirlar o araci fln dedim.
Mervan 3 saat once 350Z paylasmis instagramda, gecirsin bakalim Heyecanla bekliyorum
Otomatik spor araba mi olur getirsinler bakalimSu youtuber eleman Mervan gecenlerde arkadasina yalandan Camaro almisti.
Baska bir youtuber bana ulasti, Mervan GTR aldi onu getirecek, mumkun mu bende getirebilir miyim dedi.
Bende olmaz dedim, elinden alirlar o araci fln dedim.
Mervan 3 saat once 350Z paylasmis instagramda, gecirsin bakalim [emoji1] Heyecanla bekliyorum [emoji1]
Sabah 8:20 de bornovadan çıktım 8:45 de balçovadaydım 18 km yolu 25 dakikada aldım.Yeni yapılan sahil yolu ve yapılan trafik düzenlemesine millet alışmış.Bayağı akıyor trafik al sana trafik çözümü.1 ay önce 1 s
Adamın kanalına baktım da, manuel kullanabileceğini sanmıyorumOtomatik spor araba mi olur getirsinler bakalim
En fazla bukadar pıstırabildim oyun izin vermediO lip yere sürtecek abisi.Ricer detected.
Fiziki darp yok. Keşke olsa en azından karşılık verebilirim. Darp düzeyinde psikolojik bir baskı söz konusu. Aslında baskıda denemez, bastırılmış bencil bir tavrı var; hep en iyi ve en haklı o olmaya çalışıyor. Eskiden anlamıyordum, biraz büyüyünce fark etmeye başladım ve karakterine yordum fakat gözlerim açılmaya başlayınca ciddi bir ruhsal sorun olduğunu fark ettim. Sıkıntı şurada ki bunu cahilce değil çok zekice yapıyor, o yüzden karşılık vermem veya savunma mekanizması oluşturmam ciddi anlamda zorlaştı. Hayvansal bir içgüdü mü bilemiyorum ama resmen evin içinde dolaşan bir yabancıymışım gibi davranıyor, bastırılmış bir kıskançlık söz konusu.
Örnek vermek gerekirse en son yaşadığım olayı anlatayım: Ehliyet talebinde bulunmamama rağmen ehliyet aldırdı. Fazla arkadaşım yok olanlara da sözüm vardı gezdirmek için, ilk gün onları gezdirdim ondan sonra bir daha keyfi binme gibi bir durumum olmayacaktı, pazara falan gidilirdi belki. Özetle babasının arabasıyla zır zır gezen çakallardan değilim. Aldım yıkadım, temel haftalık bakımını yaptım ki kendisi yapmaz lastikler bile inikti, üstüne birde cebimdeki yemek parasından ayıp olmasın diye elli liralık mazot koydum, o kadar binmememe rağmen. Kim yapar ki bunu, düzgün biri olduğumu göstermek için ne yapmam gerekir başka ? Heh o günün sonrasına anahtarı almış gitmiş, benden başka kimse binemez diyor. Kendi ehliyet aldırdı, şimdi de yasaklıyor. Bunu sırf kendini tatmin etmek için yapıyor. Kendini tatmin etmek için çıkardı iki bin lira harcadı yani. Saçma geliyor şimdi belki ama bu en yakın örnek büyüklü küçüklü her anımda var bunlar. Yani sırf bana muhalefet olup kendini tatmin etmek için her şeyi yapar. Allah bir desem, iki der o hale geldi artık. Çok basit geliyor olabilir, milletin ne derdi var bu mu derdin demeyin lütfen; ben nutuk dinlemek için yazmadım bunları. Herkesin derdi kendine zor.
Üniversite sınavım var 137 gün kaldı. Ben delirmemek için uğraştıkça bunları yapıyor. Sınavım olmasa şimdiye çekip gitmiştim bile. Hiç konuşmadım, profesyonel desteği kabul etmeyecektir. Sırf korku salmak için evi arabayı yakasım var ama çok sıkıntılı bir zamandayım. Dedim belki içeride bir iki ay yatar da kendine gelir o kadar bıktım artık. Onda da para cezası kesiyorlarmış sadece.
kaç ince full hd mi 4k mıArkadaşlar iyi akşamlar bu aralar bir televizyon bakıyoruz 2000-2500₺ arası gibi, tv önerisi konularına bir göz attım ama yine de sorayım dedim tavsiye edebileceğiniz bir model var mı
Full hd veya 4k olabilir 43 veya 49 inç civarı, bu fiyatlara daha büyüğü de varsa olabilir. Bir de geçerken beko bayine baktım pek kafama yatmadı beko ama beko da alınabilir mikaç ince full hd mi 4k mı
acaba biz de mi dönsek? istanbul yaşanmaz hale geldi
Bende dönecem , dışkılarındanda solucan gübresi çiftliği kurarım
acaba biz de mi dönsek? istanbul yaşanmaz hale geldi
Hayal kurmaya gerek yok. Zengin ağalar, milletvekilleri çocukları alır hepsini rahat olun.Bende dönecem , dışkılarındanda solucan gübresi çiftliği kurarım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.hepsiburada.com/sony-kdl-40we665-full-hd-hdr-led-tv-p-HBV000007EDXQFull hd veya 4k olabilir 43 veya 49 inç civarı, bu fiyatlara daha büyüğü de varsa olabilir. Bir de geçerken beko bayine baktım pek kafama yatmadı beko ama beko da alınabilir mi
https://www.beko.com.tr/led-tv-serisi-b49l-5531-4b2-tv.html