Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kara Ambar Kamyoncular Derneği :D

Ekli dosyalar

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    306 KB · Görüntüleme: 163
İyide arazisi yok ki kimsenin o ne olacak ? 300 baş hayvan için kocaman arazi gerekli.
Bu uygulama için geç bile kalındı. Bu saatten sonra da düzelmesi zor. Büyük ihtimal ya birilerine rant sağlanacak ya da sağlam yolsuzluk yapılacak, gerçi ikisi de aynı şey. Yinede inşallah tarım ve hayvancılığa bir katkısı olur. Dışarı bağımlı hale gelmedik bildiğiniz köleleri olduk artık. Bir an önce kurtulmamız lazım.

İyide arazisi yok ki kimsenin o ne olacak ? 300 baş hayvan için kocaman arazi gerekli.
Bu uygulama için geç bile kalındı. Bu saatten sonra da düzelmesi zor. Büyük ihtimal ya birilerine rant sağlanacak ya da sağlam yolsuzluk yapılacak, gerçi ikisi de aynı şey. Yinede inşallah tarım ve hayvancılığa bir katkısı olur. Dışarı bağımlı hale gelmedik bildiğiniz köleleri olduk artık. Bir an önce kurtulmamız lazım.
Bizim köyde bir dönüm arazı 5.000 falan , fazla problem olacağını sanmam .

Kendi köyünde mutlaka dededen kalma bir yer vardir ( bizim yok ama ayri mesele :D) .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://twitter.com/mirzaloji/status/960226680072802304
Şu ruh hastasını bulup ehliyetine el koyup, bir daha da trafiğe çıkmasını engellemezlerse...

Potansiyel katil. Yarın bir gün birinin üstüne bilerek araç sürerek öldürmeyeceğinin garantisi var mı?
Valla bu hayvanoglu hayvanlar yuzunden mahallenin yollari coktu. Sabahlari girilmeyecek saatlerde trafige cikiyorlar (polislere para yedirip ) gecen bitanesi sahilde onumu kesti hizla hatta.bugune kadar kac tane haber gordum ara sokaklarda hiz yaptiklarindan kac kisiyi katlettiler. Butun pisliklerini gider izbe bi yere dokerler . Bunu da dokum alanlarinda devlete 2 lira vermemek icin kacak yaparlar. Hepsini allah bildigi gibi yapsin serefsizler

Bizim köyde bir dönüm arazı 5.000 falan , fazla problem olacağını sanmam .

Kendi köyünde mutlaka dededen kalma bir yer vardir ( bizim yok ama ayri mesele :D) .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizin ora ucuzmuş bizim sökede ovadan kıytırık yerde dönümü 35 bin civarında başlıyor xd :D

benim bir arkadaşım gen çiftçi projesinden yararlanıp hibe alarak tavuk çiftliği açtı bi ton bürokrasiyle uğraştı ama becerdi büyük başıda vardı ama onları bıraktı şimdi baya güzel tesis kurdu

Slmlar forum ahalisi
hopp
https://twitter.com/mirzaloji/status/960226680072802304
Şu ruh hastasını bulup ehliyetine el koyup, bir daha da trafiğe çıkmasını engellemezlerse...

Potansiyel katil. Yarın bir gün birinin üstüne bilerek araç sürerek öldürmeyeceğinin garantisi var mı?
O şerefsizi birisi büyük aracıyla bir şekilde kıstırıp da aracından indirebilseydi döve döve öldürürlerdi orada. Layığı da oydu.

Bugün İstanbul e-5 pendik'te sağ şeritte ilerliyordum. Baktım emniyet şeridi şakır şakır akıyor. 7-8 araba sonra isyan ettim şeridi kapattım. İnada soktum ana bacı söven oldu yine açmadım. Sonra kasaplık edip sol şeridi tehlikeye sokarak emniyet şeridinden korna kıyamet makas atıp geçti biri. Bir hanım ablamız da onun arkasından aynı şekilde zorladı. Baktım ilerde emniyet şeridi de durmuş, al yürü dedim binbir kornayla Clio'lu hanım abla da yürüdü. Meğer o ileride duran emniyet şeridi trafik çevirmesiymiş. Başta geçen kalabalık konvoyla beni türlü türlü zorlayan kişiyi çevirdiler, nasıl mutlu oldum. Geçerken korna basıp selam verdim o derece. :p

Bu arada arabama ilk kez yarım gün içerisinde tam 275 ₺ lık benzin aldım. Bir damla yaş düştü, çok ağlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...