Ankarada buraya bakarlar reklamları vardır. Bilen bilir. Onun gibi bişey olsa gerekEkli dosyayı görüntüle 11299 Youtube un içinde neden youtube reklamı çıkar ki
Benimde param bitiyorFalcon heavy firlatilmasina 50 dk kaldi.
Daha ay sonuna cok varBenimde param bitiyor
Benimde param bitiyor
Maaşa zam geldi. Bir ay geç oldu zengin etmez ama hiç yoktan iyidirDaha ay sonuna cok var
Kalan bakiyem 600 baskada param yok. Buna benzin sevgililer gunu dahil.Daha ay sonuna cok var
Valla borc yigide yakisir dediler boyuna her ay sonu eksideyim hayirlisiMaaşa zam geldi. Bir ay geç oldu zengin etmez ama hiç yoktan iyidir
Bende tek maaş olsa benim durum da kötü. Freelance iş alıyorum da anca onlar birikiyor. Ama sabah ofiste çalış, akşam evde çalış çok bunaldım.Valla borc yigide yakisir dediler boyuna her ay sonu eksideyim hayirlisi
Beterin beteri var cok imreniyorum ya evde ofiste calisanlaraBende tek maaş olsa benim durum da kötü. Freelance iş alıyorum da anca onlar birikiyor. Ama sabah ofiste çalış, akşam evde çalış çok bunaldım.
Ben de izlerken sinir oldum iki kere YouTube reklamı girdiEkli dosyayı görüntüle 11299 Youtube un içinde neden youtube reklamı çıkar ki
Kalan bakiyem 600 baskada param yok. Buna benzin sevgililer gunu dahil.
Valla 200 benzine gitcek sabah .yemekti hediyeydi rahat 250. aha para gitti merhaba kredi kartiGecen 600 tl tassaruf yaptim. Su an elimde 1500 tl bakiye kaldi.
Bol bol kereviz corbasi ictik. Ondan.
Hayırdır abi sen böyle konuşmazdınArkadaslar bu arada 50 litre yakita ihtiyacim var iban paylasayim yardim etmek isteyen falan olur
Sorma masraf cok oluyor bu aralar dayanamaz oldumHayırdır abi sen böyle konuşmazdın
Bariş ozcan canli yayin baslatti
Sorma masraf cok oluyor bu aralar dayanamaz oldum