Taunusa BMW renklerinden daytona violet mi yoksa klasik siyaha yakın BMW laciverti mi ? Yoksa direk siyah yap geç mi dersiniz
Çoğu kişi benimle ayrı düşecektir bu konuda ama ben bir markaya başka markanın karakteristik renginin uygulanmasına karşıyım. Rengin kendisine de yazık, arabaya da yazık. Taunus orijinal olarak hangi renklerde satıldıysa o renkler arasından seç derim.Taunusa BMW renklerinden daytona violet mi yoksa klasik siyaha yakın BMW laciverti mi ? Yoksa direk siyah yap geç mi dersiniz
+1Çoğu kişi benimle ayrı düşecektir bu konuda ama ben bir markaya başka markanın karakteristik renginin uygulanmasına karşıyım. Rengin kendisine de yazık, arabaya da yazık. Taunus orijinal olarak hangi renklerde satıldıysa o renkler arasından seç derim.
Abi iyi yolculuklar kolay gelsinIyi geceler beyler,
son hazirliklarimi yapiyorum, az sonra cikicam evden. Istikamet Basra yine
Kalin saglicakla
İyi yolculuklarIyi geceler beyler,
son hazirliklarimi yapiyorum, az sonra cikicam evden. Istikamet Basra yine
Kalin saglicakla
OrjTaunusa BMW renklerinden daytona violet mi yoksa klasik siyaha yakın BMW laciverti mi ? Yoksa direk siyah yap geç mi dersiniz
Yalnız o videodaki makas değil, cinayete teşebbüs. Ava giderken avlanmış. Çok acelesi olan makası edebiyle kimseleri tehlikeye atmadan atıyorsa atsın. Böyle maymunlar er ya da geç makasta patlıyor. Hiç kaçarı yok.https://www.instagram.com/p/Be3v-8NFTIv/
Hava atmak için makas atanların hepsi keske böyle patlasa
İyi yolculuklar hocam. Git de bi iliklerin ısınsın orada
Siyah üzerine sticker ile özelleştirmeler yapılabilir. Çok uygun renk.Orijinal rengi siyah da şöyle özel birşeyler olsun dedik. Siyaha yakın laciverte daha yakınım çünkü olası bir renk. Daytona violetteki morcivert daha bi BMW zaten. Bilmiyorum bakacaz o zaman yazın belki çok begeniriz
Konu aç o modeldeki orijinal renkleri görselleri ile ekle ordan seçelim forumca güzel aktivite olur. British racing green gider mi acaba taunusaOrijinal rengi siyah da şöyle özel birşeyler olsun dedik. Siyaha yakın laciverte daha yakınım çünkü olası bir renk. Daytona violetteki morcivert daha bi BMW zaten. Bilmiyorum bakacaz o zaman yazın belki çok begeniriz
Bunu yapayım aklımda olsun. İnternette bi video var daytona violet tarzı bir şeye boyuyolar ve efsane oluyor, laciverte (özellikle de BMW deki siyaha yakın laciverte) ailecek asigiz. En kotu ihtimal siyah olur başka secenegim yok zatenKonu aç o modeldeki orijinal renkleri görselleri ile ekle ordan seçelim forumca güzel aktivite olur. British racing green gider mi acaba taunusa
Ne gibi abi inşallah kaput tavan bagaja çektikleri çift şeritten falan bahsetmiyon bir de Mustang amblemi yapistiriyolar ki sorma ...Siyah üzerine sticker ile özelleştirmeler yapılabilir. Çok uygun renk.
Yok kesinlikle Eleanor spec değil. İyice harcadın beni Canının istediği gibi, yaratıcılığına ve göz zevkine göre sade bir şeyler yapabilirsin. Özellikle şunu yap diye belirtmiyorum o yüzdenNe gibi abi inşallah kaput tavan bagaja çektikleri çift şeritten falan bahsetmiyon bir de Mustang amblemi yapistiriyolar ki sorma ...
Karda buzda Corsa'ya halay çekmesini öğrettim. Bunlar kendiliğinden vals biliyor. Heyt bee, bunlarla var yaa...
Ne bu kitap evde varsa okuyayimAdamın birinin, değişiklik olsun diye bundan böyle halka nazik davranmanın ne kadar iyi olacağını dile getirdiği için bir ağaca çivilenmesinden yaklaşık iki bin yıl sonra, bir perşembe günü, Rickmanswort'de küçük bir kafede tek başına oturan bir kız, bunca zamandır ters giden şeyin ne olduğunu birden fark edip en sonunda dünyanın nasıl iyileştirilebileceğini ve mutluluğun hüküm sürdüğü bir yere dönüştürülebileceğini anlamıştı. Bu sefer doğru olanı bulmuştu, işe yarayacak ve hiç kimsenin bir yerlere çivilenmesi gerekmeyecekti.
Ama ne yazıktır ki, bir telefon bulup birilerine bundan söz edemeden korkunç aptal bir felaket meydana geldi ve fikir sonsuza dek yitip gitti.
-Douglas Adams
Böyle haşırt bir kitap başlangıcı...
Otostopçunun galaksi rehberiNe bu kitap evde varsa okuyayim