Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah koray abinin paylaştığı dönerci ye gotur kaptanim 2kisi 5TL tutuyor :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla sagolsun genelde luksumuz yok ama ozel gunlerde maalesef gecirecekler acimadan
Sevgilim yok param da cebimde 14 şubatta evde oyun oynayacağım benden mutlusu yok :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani kendi basina mutlu olabiliyorsan tabiki

Sevgililer günü değil ama doğum gününde kız arkadaşımın (şuan için eski :D) çok beğendiği ınstagramın meşhur ettiği bir takı tasarımcısı kadından kolye alacaktım. İşi şansa bırakmamak için bir ay önceden haber verdim tamam halledeceğim dedi. Dedim yerinize geleyim alayım yok özel üretim bunlar vs vs. 1 hafta kaldı hazırlıyorum dedi, 1 gün kaldı sabaha uçağa bineceğim geleyim alayım dedim ben ürünü bitiremedim dedi. O an hayatımda kimseye sövmediğim kadar küfür ettim, hala aklıma geldikçe söverim. Allahtan ofisteki kızlar bu konulara meraklı, ofis de Nişantaşı'nda olunca zor da olsa çözdüm. Bu da böyle bir anımdır :D

Sahibinden' e ilan mı versem 14 Şubat' a özel günlük sevgili diye. Yaş 18, 1.77 boy, 80 kilo, esmer, sakallı, hiç kullanılmamış sıfır kilometre Tr' de tek.
Ekspertizde bel altında ameliyat var gözüküyor, gerisi orjinal. Kafa %90, Ciğer %10. Kalbi hiç kullanılmamıştır, jelatinleri üzerinde. Adfsgfhgfagds :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...