İyi alışkanlık bence herkes gorebiliryor burayıalıskanlık vallahı
İyi alışkanlık bence herkes gorebiliryor burayıalıskanlık vallahı
Sokakta gezerken de herkes görebiliyor shdhshsİyi alışkanlık bence herkes gorebiliryor burayı
Sokakta gezerken de herkes görebiliyor shdhshsİyi alışkanlık bence herkes gorebiliryor burayı
korsana hayır !!!1111!!!!
medıa markta var benzerı 40 lırayahttps://m.tr.aliexpress.com/item/32...11_0209&spm=a2g0n.search-amp.list.32609629370
Şöyle bi şey alıp 50 liraya arabayı bluetoothlu yapsam nasıl olur aceba
@alfhonso direksiyonun arkasında iki tane kapak varya plastik. Acayip ses yapıyordu tıkır tıkır diyodumki o ses olmasa başka doğru düzgün ses yok. Onu söktüm içine 50 kuruşluk sünger koydum vidaladim. Siyah elektrik bandıyla da iki parçanın arasında döndürdüm 2 tur çiçek gibi oldu. Diğer trim sesleri çok rahatsiz etmeye başladı ama şimdi de ses yapıyorsa tavsiye ederim
Bİzim netspor diil mi o fafagagakorsana hayır !!!1111!!!!
Ses yapmıyor mu direk bantlayincaBizim direk kırıktı onlar, siyah bantla doladım ben de
Yav abi o fırtınada falan nabiyonuz zor işGemi icin sertifika yenilerken ben (temsili degil )
Simülasyon mu?Gemi icin sertifika yenilerken ben (temsili degil )
seni tanimak guzeldiSanırsın çin k*rhanesi sdmxjskxnsndndj
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seni tanimak guzeldi
Parasi guzel ondan bir bakima katlanilir oluoYav abi o fırtınada falan nabiyonuz zor iş
Aynen kaptanda giriyor 2. 3. 4. De gemicide kisacasi herkesin yeniletirken gormesi gereken bir durumSimülasyon mu?
Varsa helali hos olsun olmadi ben sana tatli gonderirim ozgur vites atti galibaSon uyarı hakkım ha banlasa 1 hafta yokum Hakkını helal et kaptan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi