Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ehliyet konusunda devamlı yenılemek adı altında para kazanmasalar keşke.kısı bası dusuk bır para gıbı gelebılır ama kac mılyon kısının ehlıyetı var yazık gunah .

ayrıca iq konusuna hıc gırmıyorum. evet ulkenın yarısı salak ama sectıklerı hepımızden zekı.bır yerde kabul etmek lazım bunca ınsanı bu sekılde uyutup senelerce yonetebılmek bır basarı oykusudur.

bu zeka ısınden once 60 yas ustundekılerı 2 senede bır veya senede bır teste tabı tutmalılar . kım ne derse desın refleksler zayıflıyor.
bence zeka genel algılanandan çok farklı, mesela biz hep övünürüz ya pratik zekalıyız diye aslında tam tersi, zeki adam uzun vadeli tüm değişkenleri hesap edebilen adamdır, geçici çözümlerin uzun vadede soruna dönüşeceğini bilir ve ona göre önlemler alır. aynısı dediğin durumda da geçerli zeki bir yönetici tüm gücü kendinde toplamaz ki uzun vadede daha güçlü olsun, şu an elinde sopa olmasa herkes dağılır, düştüğü anda herkes fırsat kollar halde

Son düzenleme:
Plakayı paylaşsın, polisler bir çevirsin. Videoya da alsın. Eğer araç bağlanmazsa yarın gidip o adamdan araba alacağım. Güveniyorsa bunu yapar.
Su anda kuledeyim, hepsini seyredemedim atlaya atlaya izledim
Galerici de arabalardan anlamiyor bile, Cadillac (sanirim CTS) a Escalade diyor !!!
Bu arada arabayi vekalet verdigini soyluyor ya, satmis garibim farkinda degilim !!! heyecanla arabanin baglandigi gunu bekliyorum, hapse girerse hic sasirmam !!!

Son düzenleme:
Beyler
Arabanin yağ seviyesi yukselmiş.
Gecen ay yarinin altinda idi. Yorumunuz varmi..
IMG_20180211_115253_crop_600x600.jpg

motor kulagının kopması neye yol acar ? ben koptugunda kosa kosa degıstırdım 450 kacmıstı cunku merak ettım nedır ne degıldır
Motor kulakları, motorun şasiye bağlandığı yerler diye özetleyeyim. Hem şasiye bağlıyor, hem de motorun titreşimini absorbe edecek yapıya sahip, konforu sağlıyor. Aşınırsa titreşim artar, motora bağlı bütün sistemler sarsıntıdan ötürü zamanla aşınır, kırılma kopma yapar. Örneğin kaynağının sabit kalması gereken egzoz sistemi, aktarma organları gibi yerler, bu sarsıntıdan ve yer değiştirmelerden ötürü sıkıntı yaratmaya başlar. Hepsi koparsa da motor pat diye düşebilir :) Araba kullanırken oluşan g kuvvetine bağlı olarak motorun kemer takmamış yolcu gibi veya çıplak plastikteki bozuk para gibi sağa sola tık tık diye hareket ettiğini hissettin mi hiç aksatmamak gerekir. :)

Motor kulakları, motorun şasiye bağlandığı yerler diye özetleyeyim. Hem şasiye bağlıyor, hem de motorun titreşimini absorbe edecek yapıya sahip, konforu sağlıyor. Aşınırsa titreşim artar, motora bağlı bütün sistemler sarsıntıdan ötürü zamanla aşınır, kırılma kopma yapar. Örneğin kaynağının sabit kalması gereken egzoz sistemi, aktarma organları gibi yerler, bu sarsıntıdan ve yer değiştirmelerden ötürü sıkıntı yaratmaya başlar. Hepsi koparsa da motor pat diye düşebilir :) Araba kullanırken oluşan g kuvvetine bağlı olarak motorun kemer takmamış yolcu gibi veya çıplak plastikteki bozuk para gibi sağa sola tık tık diye hareket ettiğini hissettin mi hiç aksatmamak gerekir. :)
Ben hissediyorum abi şaka maka. Kırmızı ışıkta beklerken rölanti azıcık düştü mü arabayı sallıyor. On Amortisörler patlak olduğu için baya sallıyor. Rolantide tak tak tak diye de ses geliyor hatta

Ben hissediyorum abi şaka maka. Kırmızı ışıkta beklerken rölanti azıcık düştü mü arabayı sallıyor. On Amortisörler patlak olduğu için baya sallıyor. Rolantide tak tak tak diye de ses geliyor hatta

Bizim önceki taunusta da kırmıştı babam. Karanlıkta rögar kapağının çıkıntıyı farketmemiş, alttan vurmuş. Ertesi gün gitmiş hemen değiştirmişler. Değiştirene kadar motor arabadan kopacak gibi hissettim diyor. Ben o 2 gün Denizli’de değildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...