Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MS | Alanyaspor 1-2 Konyaspor Topla oynama: %66-%34 Toplam şut: 33-4 İsabetli şut: 13-4 Korner: 18-1

@bt galiba efsane bir maçı kaçırdım

Son düzenleme:
MS | Alanyaspor 1-2 Konyaspor Topla oynama: %66-%34 Toplam şut: 33-4 İsabetli şut: 13-4 Korner: 18-1

@bt galiba efsane bir maçı kaçırdım
Bu hafta çoğu maç böyle efsane oldu ya. Robinho da 32 metreden 112 km/h ile asmış Sivas maçında. Mustafa Yumlu Akhisar-Bursa maçında Zlatan golü attı :D Talisca'nın frikiğini R.Carlos ile karşılaştırıyorlar, halbuki sadece kulüp alacaklarını ödedi olay ondan ibaret. :D

Bu maçta da Alanya tek kale maç oynadı. Çok iyi hücum ediyorlar da defansları çok kötü. Bir de Vagner Love olmayınca gol vuruşu yapamaz olmuşlar :p Üstüne vura vura Serkan Kırıntılı'yı bedavadan kahraman ettiler. :)

Bakacağız, birazdan B.şehir-FB maçı var. ADAM gibi ADAM:mad: ilk onbirde bugün.

Bu hafta çoğu maç böyle efsane oldu ya. Robinho da 32 metreden 112 km/h ile asmış Sivas maçında. Mustafa Yumlu Akhisar-Bursa maçında Zlatan golü attı :D Talisca'nın frikiğini R.Carlos ile karşılaştırıyorlar, halbuki sadece kulüp alacaklarını ödedi olay ondan ibaret. :D

Bu maçta da Alanya tek kale maç oynadı. Çok iyi hücum ediyorlar da defansları çok kötü. Bir de Vagner Love olmayınca gol vuruşu yapamaz olmuşlar :p Üstüne vura vura Serkan Kırıntılı'yı bedavadan kahraman ettiler. :)

Hepsini kaçırdım muazzam xD

XP0pdD.png
kirlenmek guzeldir
Boşlayn heralde sis farı bile yok
Dedim ve sis farını gördüm...

Hakem yanında olmayınca Başakşehir gayet normal takım görüntüsünde, Kocaman'ın ağlamaları işe yaramış. Adebayor bildiğin ligin"bug"ı. FB'nin adam gibi forveti olsa maç 0-2 idi, net pozisyonları böyle rahat harcamamamaları lazım.

Dedim ve Fener attı.

Son düzenleme:
Hakem yanında olmayınca Başakşehir gayet normal takım görüntüsünde, Kocaman'ın ağlamaları işe yaramış. Adebayor bildiğin ligin"bug"ı. FB'nin adam gibi forveti olsa maç 0-2 idi, net pozisyonları böyle rahat harcamamamaları lazım.

Dedim ve Fener attı.
ADAM bütün takımın dengesini tek başına alt üst ediyor. Solda hiçbir faydası olmadığı gibi sistem dışı Quaresma'nın yaptığı gibi keyfi şekilde içeriye girip bir şey yapamadan pozisyonunu kaybediyor, bütün takım ona göre pozisyon kaydırmaya çalışıyor. İrfan Can da yetersiz kaldı şu ana kadar. Chedjou'nun ilk maçı sanırım.
Kerim Frei girene kadar Başakşehir'den iş çıkmaz.

Başakşehir o golü yemeyi çoktan hak etmişti :) Rakibe amatör küme takımı muamelesi yaparsan bir yerde illaki denk getirip sıkıştırırlar =) Daha fazlasının olmadığına dua etsinler.

@alfhonso direksiyonun arkasında iki tane kapak varya plastik. Acayip ses yapıyordu tıkır tıkır diyodumki o ses olmasa başka doğru düzgün ses yok. Onu söktüm içine 50 kuruşluk sünger koydum vidaladim. Siyah elektrik bandıyla da iki parçanın arasında döndürdüm 2 tur çiçek gibi oldu. Diğer trim sesleri çok rahatsiz etmeye başladı ama şimdi de :D ses yapıyorsa tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...