Hiç hatırlamıyorum diyor, 4-5 sene önce falanKaç paraya değişmiş motor kulağını
Hiç hatırlamıyorum diyor, 4-5 sene önce falanKaç paraya değişmiş motor kulağını
Instagram'dan sana hurdalikta bulduğum vites topuzunu atayım bir araHiç hatırlamıyorum diyor, 4-5 sene önce falan
Kocaeli de Burger çok ya iş buluruz@kekum34 pazartesi yapiyorum. EA olacak gibi , Sayisal seçecek kadar derslerim iyi degil . Hem istedigim bolumde eşit agirlikta . Eşit agirlikta fazla zorlanmayacagimi düşünüyorum.
sen ne düşünüyorsun panpa ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahil yolu s virajiNası başardın onu?
Anlamadım ben? Viraj dönerken motor yerindem mi çıktı?Sahil yolu s viraji
Orada çok kişinin canı yandıSahil yolu s viraji
Yagmurlu havada bir kaldirim bir yol gordum zor toparladim oyle diyim sonra da goturdum noldu diye motor kulagini cikardik baktik yag akitmistiAnlamadım ben? Viraj dönerken motor yerindem mi çıktı?
Arkadaşta öyle bir modifiyeli bisiklet vardı Doğan SLX direksiyonlu, ne binerdik be
Bu hafta çoğu maç böyle efsane oldu ya. Robinho da 32 metreden 112 km/h ile asmış Sivas maçında. Mustafa Yumlu Akhisar-Bursa maçında Zlatan golü attı Talisca'nın frikiğini R.Carlos ile karşılaştırıyorlar, halbuki sadece kulüp alacaklarını ödedi olay ondan ibaret.MS | Alanyaspor 1-2 Konyaspor Topla oynama: %66-%34 Toplam şut: 33-4 İsabetli şut: 13-4 Korner: 18-1
@bt galiba efsane bir maçı kaçırdım
Bu hafta çoğu maç böyle efsane oldu ya. Robinho da 32 metreden 112 km/h ile asmış Sivas maçında. Mustafa Yumlu Akhisar-Bursa maçında Zlatan golü attı Talisca'nın frikiğini R.Carlos ile karşılaştırıyorlar, halbuki sadece kulüp alacaklarını ödedi olay ondan ibaret.
Bu maçta da Alanya tek kale maç oynadı. Çok iyi hücum ediyorlar da defansları çok kötü. Bir de Vagner Love olmayınca gol vuruşu yapamaz olmuşlar Üstüne vura vura Serkan Kırıntılı'yı bedavadan kahraman ettiler.
Bakacağız, birazdan B.şehir-FB maçı var. ADAM gibi ADAM ilk onbirde bugün.
Boşlayn heralde sis farı bile yokkirlenmek guzeldir
Lutfen ...Boşlayn heralde sis farı bile yok
Dedim ve sis farını gördüm...
Hakem yanında olmayınca Başakşehir gayet normal takım görüntüsünde, Kocaman'ın ağlamaları işe yaramış. Adebayor bildiğin ligin"bug"ı. FB'nin adam gibi forveti olsa maç 0-2 idi, net pozisyonları böyle rahat harcamamamaları lazım.Bu hafta çoğu maç böyle efsane oldu ya. Robinho da 32 metreden 112 km/h ile asmış Sivas maçında. Mustafa Yumlu Akhisar-Bursa maçında Zlatan golü attı Talisca'nın frikiğini R.Carlos ile karşılaştırıyorlar, halbuki sadece kulüp alacaklarını ödedi olay ondan ibaret.
Bu maçta da Alanya tek kale maç oynadı. Çok iyi hücum ediyorlar da defansları çok kötü. Bir de Vagner Love olmayınca gol vuruşu yapamaz olmuşlar Üstüne vura vura Serkan Kırıntılı'yı bedavadan kahraman ettiler.
Bakacağız, birazdan B.şehir-FB maçı var. ADAM gibi ADAM ilk onbirde bugün.
ADAM bütün takımın dengesini tek başına alt üst ediyor. Solda hiçbir faydası olmadığı gibi sistem dışı Quaresma'nın yaptığı gibi keyfi şekilde içeriye girip bir şey yapamadan pozisyonunu kaybediyor, bütün takım ona göre pozisyon kaydırmaya çalışıyor. İrfan Can da yetersiz kaldı şu ana kadar. Chedjou'nun ilk maçı sanırım.Hakem yanında olmayınca Başakşehir gayet normal takım görüntüsünde, Kocaman'ın ağlamaları işe yaramış. Adebayor bildiğin ligin"bug"ı. FB'nin adam gibi forveti olsa maç 0-2 idi, net pozisyonları böyle rahat harcamamamaları lazım.
Dedim ve Fener attı.
Abi plakayı neden gizliyonuzLutfen ...
MS | Alanyaspor 1-2 Konyaspor Topla oynama: %66-%34 Toplam şut: 33-4 İsabetli şut: 13-4 Korner: 18-1
@bt galiba efsane bir maçı kaçırdım
alıskanlık vallahıAbi plakayı neden gizliyonuz