Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak iphone 7 mat siyah kullanıyorum telefon kabından ötürü arkasında bayağı iz oldu. Sadece 6s de olmuyor.
Boş ver sakın alma. Günün yarısında elimde olan telefondur kendisi. Her elime alışımda duvara fırlatasım geliyor. Şöyle bir sıkıntısı var, batarya probleminden dolayı yazılım güncellemesi verildi ve batarya ömrü azaldıkça işlemciye verdiği voltaj kısılıyor buna bağlı olarak çekirdek hızları düşüyor. Şu an kullandığım 6S 1.8 Ghz yerine 911 Mhz gibi komik bir işlemci hızına sahip açarken bile donuyor. Ek olarak 6S'lerde kasada soyulma problemi var. Apple'a getirdiğinizde kılıfınız dandik ya da kılıf kullanmadıysanız eliniz terliyor(!) gibi absürt sebeplerle sizi geri gönderiyorlar. Son olarak Apple'ın en iyi olduğu konu yazılımda iOS 11 ile bozulmuş durumda. Açıkçası bundan sonra iPhone almak sadece ismine bakmaktır. Kendi günlük kullandığım S5'im bile 6S'e göre çok daha stabil İOS 11 geldiğinden beri.

ilk kez duyuyorum bunu hızlı şarj adaptörü mü varmış :rolleyes:, bu arada turk telekomun kampanyası varmış ben şimdi iPhone 6s 16gb versem üzerine ne kadar vermem lazım iPhone x için bilen var mı

Abi 6s in varsa geçme derim hafızadan yana sıkıntı çekmiyorsan eğer.Alacaksan da 8 tavsiye ederim çünkü artık aynı kasada SSS serisi oldu sorun çıkacağını zannetmem ve 8 ler de gayet güzel telefonlar.Benim şahsi fikrim X in tasarımı kötü oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende ve 6s kullanan arkadaşlarımda bir sorun yok şu an fotoğraf varsa atabilir misin?

ben de uzun 1 yıldır 6s kullanıyorum, hiç kap takmadım sıkıntı yok, işlemci de yavaş değil sadece şarjı eskisi kadar gitmiyor ama akşama kadar da dayanıyor, hiç takıldığını görmedim yani hala iOS

Bende ve 6s kullanan arkadaşlarımda bir sorun yok şu an fotoğraf varsa atabilir misin?

20171212_210928.jpg20171212_210950.jpg 20171212_211000.jpg 20171212_210937.jpg

Kalite kırptığımdan dolayı düştü biraz ancak yinede belli oluyor özellikle arkadaki yazıların o taraf felaket duruyor.

Ekli dosyalar

• 20171212_210928.jpg
    20171212_210928.jpg
    556.7 KB · Görüntüleme: 203
  • 20171212_210937.jpg
    20171212_210937.jpg
    163.3 KB · Görüntüleme: 156
Uff çok kötü olmuş geçmiş olsun
049e18ed5a038bcf69156c466d7a9b89.jpg

Bende böyle şu an problemsiz

Açıkçası çokta umrumda değil. Garantisi bitmeden bizzat kendim getirip Apple Store'da kafalarına kafalarına vuracağım telefonu. Tek pişman olduğumuz nokta zamanında S6 ile takas etmiştik telefonu gel gör ki o S6 yere milyon kez düşmesine rağmen sapa sağlam ve stabil durumda ancak her türlü özelliğiyle övünen 6S yatağa bile fırlatılmamasına rağmen bu halde.

@mcanerg attığım fotoda işlemci hızının yarı yarıya düştüğü gözlemlenebiliyor ve buda ciddi performans kaybıyla telefonu baya geriletiyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20171212-WA0002.jpg
    IMG-20171212-WA0002.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 175
Xiaomi mi5s kullanıyorum kılıfsiz kullanılmayacak kadar ince. Hep düşürecek gibi hissediyorum telefonu. Kılıfsiz nasıl kullanabiliyorsunuz anlamadım :D

ilk kez duyuyorum bunu hızlı şarj adaptörü mü varmış :rolleyes:, bu arada turk telekomun kampanyası varmış ben şimdi iPhone 6s 16gb versem üzerine ne kadar vermem lazım iPhone x için bilen var mı
6S 16GB 1755'e alıyor türk telekom
https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/sayfalar/mobil/iphone-x-64-gb-yeni-musteri.aspx şurda tekliflerde fiyatlar var

Açıkçası çokta umrumda değil. Garantisi bitmeden bizzat kendim getirip Apple Store'da kafalarına kafalarına vuracağım telefonu. Tek pişman olduğumuz nokta zamanında S6 ile takas etmiştik telefonu gel gör ki o S6 yere milyon kez düşmesine rağmen sapa sağlam ve stabil durumda ancak her türlü özelliğiyle övünen 6S yatağa bile fırlatılmamasına rağmen bu halde.

@mcanerg attığım fotoda işlemci hızının yarı yarıya düştüğü gözlemlenebiliyor ve buda ciddi performans kaybıyla telefonu baya geriletiyor.
işlemci hızı low power mode'u açtığınız için düşüyor

Oha lan dün alınasıya attığım Accent satılmış heralde ilan yok şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...