Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sputnik
Bugün makinanın 4. günü fakat epeyce birşey tecrübe ettim, daha doğrusu zorunda kaldım :) yıl sonu olması sebiyle çıktılar hayli fazla idi. Tek bir günde 10.000 sayfa çıktı aldım önceki günlerle birlikte 15.000 sayfayı gördü makina. Sabit koyu renkli yerlerde kafa izi bırakması dışında çok sıkıntı yok. Bugün hiç durmadan hız düşürmeden çalıştı bu fiyata başka lazer bunu yaparmı bilmem. Mürekkep tüketimi konusunda çok verimli ama bu sizin yapıcağınız baskının doluluğunada bağlı. Ben şuan kutudan çıkan mürekkebin 1/4 ini kullanmışım normalde sadece kutudakilerle 11.000 sayfa çıktı alabileceğim yazıyor bu da hatrı sayılır bir veri :)

Bizim Kuzene arkadaşı hediye etmiş çok hoşuma gitti:)
ZOllVV.jpg
[/url][/IMG]

Ya o degilde 6 milyar verip iphone x alanlara cok uzuluyorum. Kutudan hizli sarj adaptoru cikmiyormus. Pili diger telefonlarin yarisi buna ragmen sarj olma suresi rezalet vallahi gunah
ilk kez duyuyorum bunu hızlı şarj adaptörü mü varmış :rolleyes:, bu arada turk telekomun kampanyası varmış ben şimdi iPhone 6s 16gb versem üzerine ne kadar vermem lazım iPhone x için bilen var mı

İphone 6S kullanan varsa şarj konusunda deneyimlerini aktarabilir mi ?
Boş ver sakın alma. Günün yarısında elimde olan telefondur kendisi. Her elime alışımda duvara fırlatasım geliyor. Şöyle bir sıkıntısı var, batarya probleminden dolayı yazılım güncellemesi verildi ve batarya ömrü azaldıkça işlemciye verdiği voltaj kısılıyor buna bağlı olarak çekirdek hızları düşüyor. Şu an kullandığım 6S 1.8 Ghz yerine 911 Mhz gibi komik bir işlemci hızına sahip açarken bile donuyor. Ek olarak 6S'lerde kasada soyulma problemi var. Apple'a getirdiğinizde kılıfınız dandik ya da kılıf kullanmadıysanız eliniz terliyor(!) gibi absürt sebeplerle sizi geri gönderiyorlar. Son olarak Apple'ın en iyi olduğu konu yazılımda iOS 11 ile bozulmuş durumda. Açıkçası bundan sonra iPhone almak sadece ismine bakmaktır. Kendi günlük kullandığım S5'im bile 6S'e göre çok daha stabil İOS 11 geldiğinden beri.

ilk kez duyuyorum bunu hızlı şarj adaptörü mü varmış :rolleyes:, bu arada turk telekomun kampanyası varmış ben şimdi iPhone 6s 16gb versem üzerine ne kadar vermem lazım iPhone x için bilen var mı
Soyle diyeyim bakmadim turk telekoma ama oldugundan daha pahaliya gelecektir. Her telefon aldigimda bakarim bu sekilde kampanyalara en ufak faydasi yok o durumlarin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...