Hey gidi , rahmetli Halo dayiyi hatirladim ...
Ölene kadar burada kalırım o zamanBenim de arkadaş grubu gittiğinden beri aynı durumdayım. @Berkin yahu forumun bir köşesine forum üyelerinin beraber oynayabileceği okey köşesi falan mı açsak ? iyice kıraathaneye döner artık burası
Düşünce güzel. Ama tutmaz. Bizim gibi almaya parası yetmeyecek hayal gücü iyi petrolhead'lere hitap ediyor
Vallahi işin esprisi, oluru olmazı bir yana harbiden isterdim yani. Hem sohbet muhabbet döner hem de oyun oynardıkÖlene kadar burada kalırım o zaman
Alfa boy online
Forumda ets2'yi, pubg'yi, cs'yi bitirir valla . CS rütbem uçar öyle bişey olsa xDVallahi işin esprisi, oluru olmazı bir yana harbiden isterdim yani. Hem sohbet muhabbet döner hem de oyun oynardık
Orası öyle Bırak diğer oyunları, komple forum da bitebilir yani. Biz oyun oynarken bir bakıyorsun millet bir sürü başlık açmış ama cevap yokForumda ets2'yi, pubg'yi, cs'yi bitirir valla . CS rütbem uçar öyle bişey olsa xD
Yok booolm. İllaki masaya 4 beklerken foruma göz atılır.Orası öyle Bırak diğer oyunları, komple forum da bitebilir yani. Biz oyun oynarken bir bakıyorsun millet bir sürü başlık açmış ama cevap yok
Şampiyonlar ligi okey grubuYok booolm. İllaki masaya 4 beklerken foruma göz atılır.
sw çok çok güzelsw çok güzel
Düşünce güzel. Ama tutmaz. Bizim gibi almaya parası yetmeyecek hayal gücü iyi petrolhead'lere hitap ediyor
Alfa boy online
Orası öyle Bırak diğer oyunları, komple forum da bitebilir yani. Biz oyun oynarken bir bakıyorsun millet bir sürü başlık açmış ama cevap yok
Yok booolm. İllaki masaya 4 beklerken foruma göz atılır.
Şampiyonlar ligi okey grubu
Ahsdhashdfas yancılara çay ve çift kaşarlı tost söylerizyancıların işi ne baksınlar foruma asdfasdf
Santranç oooooooooooooSatranç istiyorum.VAGcıları Alfistileri harakiriye zorlamak istiyorum... KAMON
Satranç istiyorum.VAGcıları Alfistileri harakiriye zorlamak istiyorum... KAMON
Ahsdhashdfas yancılara çay ve çift kaşarlı tost söyleriz
Kötü espri yapan çay söylerkaşar arka tarafta mı bekliyo esprisini yapana ıstakayla vuralım asdfasdf