Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafınızı balla kesip bişey sorabilir miyim?Otobanda hız sınırı 120 mi 132 mi?
120 fakat %10 aşım payı ile 132 oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalama hız radarlarında 132 geçerli değil yalnız. Direk 120 üzerinden hesap yapıyorlar.
120. Sollamayla 132 ben 3 km de tölerans tanıyor diye biliyorum 135 maks
Öyle bir şey maalesef yok. +1'de bile öpüyorlar.

Ortalama hız radarlarında 132 geçerli değil yalnız. Direk 120 üzerinden hesap yapıyorlar.

Daha önce birkaç kişinin evine örn 56 57 ile ceza geldiğini ve itiraz ettiklerini söylemişlerdi. Bu şekilde ceza iptal olmuş. Ehliyet kursundaki hocam da 135 diyordu

Mesela otoban girişinden çıkışına kadar 130km hız sabitle gitsem ceza yerim,ama araç solarken 132'ye kadar çıkabilirim.Doğru mudur?

Daha önce birkaç kişinin evine örn 56 57 ile ceza geldiğini ve itiraz ettiklerini söylemişlerdi. Bu şekilde ceza iptal olmuş. Ehliyet kursundaki hocam da 135 diyordu
Ceza geliyor da, +3'e itiraz kabul oluyor demek ki :)
Mesela otoban girişinden çıkışına kadar 130km hız sabitle gitsem ceza yerim,ama araç solarken 132'ye kadar çıkabilirim.Doğru mudur?
Doğrudur hocam.

Beyler şimdi size güzel bir şaka yapacağım :D
Opel İnsignia Gs GSİ 2.0 cdti biturbo 210bg AT8 390000 tl :D
Exclusive 1.6 cdti at6 233k :D

Bide üzücü haber 1.6t astra nın satışı kalkmış. Demek ki c sınıfı warmhatch pazarı ülkemizde yokmuş.

Bu opel Türkiye yi kim yönetiyor çok merak ediyorum. Corsa black edition gelmiş. Özel siyah jantlar,özel spor koltuklar,spor şasi var ama motor 1.4 atmosferik şaka mı bu :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...