Takipçi kitlesi yüksek olan kişilere neden şehitlerimiz hakkında paylaşım yapmıyorsun demek bana çok saçma geliyor. Size de öyle mi oluyor yoksa sıkıntı bende mi?
Takipçi kitlesi yüksek olan kişilere neden şehitlerimiz hakkında paylaşım yapmıyorsun demek bana çok saçma geliyor. Size de öyle mi oluyor yoksa sıkıntı bende mi?
Bu Cihan Irgalı zamanında koyu vagcıydı leonu ve golfü vardı çevresine full vag aldırırdı hatta dh den ban falan yemişti diye hatırlıyorum Adam 360 derece dönmüş yahu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
360 dönünce aynı istikamete döner
hafızayı kes, çin şeysinden mi oluyo bunlar ?
Orada İngilizce kursuna gitmiyor musun?ingilizce iyi düzey lazım, belirli meslekler var kabul ettiği, bunlar mevcut mu
bildiğim kadarı ile sizin bahsettiğiniz mülteci olmak ben göçmenlikten bahsediyorumOrada İngilizce kursuna gitmiyor musun?
Allah aşkına Aziz Kancar’ın askerlikteki görevi neydi çok merak ettim şuan. Bunu diyen birine senin görevin neydi dedim sosyal hizmetler diyo.Saçma geliyor bana da.Aziz Kancar da bedelli askerlik yapanlara sallıyordu.
Allah aşkına Aziz Kancar’ın askerlikteki görevi neydi çok merak ettim şuan. Bunu diyen birine senin görevin neydi dedim sosyal hizmetler diyo.
Pasaport memuruyla konuşacak kadar İngilizce var. Öğrenci turist olarak girmekten bahsediyorum 4 5 ay. Sonra uzatıladabilir donuledebiliringilizce iyi düzey lazım, belirli meslekler var kabul ettiği, bunlar mevcut mu
Gec kalmisim nice mutlu guzel senelereEyvallah kardeşim sagolasin
pasaport polisiyle ne konuşucan, sa der girersinPasaport memuruyla konuşacak kadar İngilizce var. Öğrenci turist olarak girmekten bahsediyorum 4 5 ay. Sonra uzatıladabilir donuledebilir
Al işte sağda solda askerlik yaptım diye geçinmesin yerler onuPaşa şöförüydü sadece araba kullandı bedelli yapanlara artistlik yapıyor.
Ehliyeti ilk aldığımda arkamdaki adama ben de çok takılıyordum. Gerçi hala devam ediyor o çok sık araç kuşlanmadığım için ama arkadaki arabaya takma hiçbir zaman öyle alışma.Arkamdaki adam darlanmasın diye biraz gaza dokunuyorum kekolar hemen challenge accepted moduna giriyor. Resmen tacize uğruyorum trafikte sürekli. Ben anlamıyorum arkadaş kırk yaşında adamların bu kapışma isteği nereden geliyor ? Kurallara uymak istiyorum yav. Bir rahat bırakın da az yakalım.
Düz yol gazcılarına ayrıca tavım. Gram viraj kasma yok, anca düzde asılın sellektörü. Leylek misali Erayla yardım bugün bu cadde bebelerini virajda, bir tek lastiğimin tuttuğunu hissedebiliyorum sürüş dinamiği namına bir şey yok. Tutuşun bittiği yerde toplar devreye giriyor.
@v1scount doğum günün kutlu olsun hacım
@v1scount Hocam yeni gördüm, mutlu yıllar dilerim. Nice hayırlı yaşlara
@v1scount @abidinkofficial doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinizle nice mutlu,huzurlu seneler diliyorum
Eyvallah sagolasiniz, hep birlikte nice senelere inşallahGec kalmisim nice mutlu guzel senelere