http://m.haber7.com/amphtml/guncel/haber/2548620-turkiyeden-abdyi-cildirtacak-zeytin-dali-hamlesi
Evet amerika deli olucak buna
Evet amerika deli olucak buna
Tecrübeyle sabit kurumaz günlerce hatta halı emdiği suyu taban izolasyonuna salarsa dahada zor kurur en temizi bi yıkamavıda 2 saat ahtapot koydunlarHavluyla suyu çektirdim önce şimdi de gazete koydum ıslak yere ara ara değiştiriyorum onu. Kurumazsa oto kuaföre giderim. Teşekkürler.
Yahu adamlar a3'te torsiyon kullanıyor, sen hala neyi soruyorsun. Tabii ki maliyetDüşününce adam bir bakıma haklı ya. Bu audi neden arkadan itişe yönelmiyor.
Servis patlayan dsg'sine kullanıcı hatası demiştir.Bu Cihan Irgalı zamanında koyu vagcıydı leonu ve golfü vardı çevresine full vag aldırırdı hatta dh den ban falan yemişti diye hatırlıyorum Adam 360 derece dönmüş yahu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
120+%10 132 yapıyor . 133 ile yazarlar muhtemelen .Lafınızı balla kesip bişey sorabilir miyim?Otobanda hız sınırı 120 mi 132 mi?
Cihan Irgalıyı tanimayan cok sey kaybetmiştir . Eski dh tayfasindan leoncudur
Yahu adamlar a3'te torsiyon kullanıyor, sen hala neyi soruyorsun. Tabii ki maliyet
360 dönünce aynı istikamete dönerBu Cihan Irgalı zamanında koyu vagcıydı leonu ve golfü vardı çevresine full vag aldırırdı hatta dh den ban falan yemişti diye hatırlıyorum Adam 360 derece dönmüş yahu
Yav a8in bile hibrit modeli önden çekerne a6sıHadi a3 anladık ee a6
Sende mi taniyorsun panpa ? bizi. grup vardı onlarla .Bu Cihan Irgalı zamanında koyu vagcıydı leonu ve golfü vardı çevresine full vag aldırırdı hatta dh den ban falan yemişti diye hatırlıyorum Adam 360 derece dönmüş yahu
Sorgusuz sualsiz değil ama kolayKanadaya girmek çok basit diyorlar doğru mu? Türkleri sorgusuz sualsiz 4 5 aylığına aliyorlarmis
ingilizce iyi düzey lazım, belirli meslekler var kabul ettiği, bunlar mevcut muKanadaya girmek çok basit diyorlar doğru mu? Türkleri sorgusuz sualsiz 4 5 aylığına aliyorlarmis