Kar paleti göbegiymiş o aparat internette böyle yazıyor
Zincir aparatı o @FuckTheFuelEconomy
Teşekkür ederim kar paletinin göbeğiymiş:kolay zincir takmak için falan bir aparat olabilir
Bencede taniminiza en cok uyan ulkelerden birisi Makedonya, Biz ohrid de ve Uskup te 1 er gece kalmistik ve cok begenmistik. Hatta Vardar Macindan 3-5 gun sonra gitmistik galiba, stadi gordukce kan beynime sicriyorduçocuk henüz çok küçük (1.5yasinda) olduğu için çok fazla tur odaklı olmayacak. 1 ülkenin önde gelen 3 şehri gibi düşünüyorum.
4 gece için tarihi, kültürel ve yeme içme üzerine olacak şekilde en uygun tercih hangisi olur?
Ohrid'den ötürü Makedonya ya daha sıcak bakıyorum
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaz tatili gibi dusunulecek olsa ben de karadag derdim, o yuzden beklentileri sordum, Ozellikle kotor ve cevresinde yerler cok muhtesem bir dogaya sahip. Ama dogrusu denize girmek icin Turkiye de Budvadan cok daha guzel onlarca sahilimiz varKoşulsuz şartsız karadağ diyorum.Saydığınız o ülkelerin her birinde en az 4 gün kaldım.Kotor,Budva dan ayrılmadan güzelce yaşarsın abi.
Kar paletinin montaj aparatı. Genelde bir kere takarlar, kış bitene kadar çıkarmazlar.Ekli dosyayı görüntüle 11409
Bu jantın ortasındaki göbek gibi siyah plastik nedir bilen var mı?
Bizim sokakta bir 730Ld her kış arka lastiklere takıyor yağmurla çamurla tutunmayla alakalı birşey gibi değil.
linki var mı bununKar paletinin montaj aparatı. Genelde bir kere takarlar, kış bitene kadar çıkarmazlar.
Ekli dosyayı görüntüle 11415
Edit: Cevabını bulmuşsunuz şimdi gördüm
Yok hocam ürünü biliyordum, görsel arattım oradan buldum attım ama bulayım bir tane.linki var mı bunun
Abbaaooww antep çılgın atıyor
Alfacılar çılgın atıyor
Aspirine yaz geçer belki :SGüzelim gtayı ne hale getirmişler
Aspirine yaz geçer belki :S
LeaveMeAlone alfonsoOlm sen doktor olacak adamsın Nasıl espriler bunlar bu Nasıl vizyon
oooo camber severız
Bu nasıl?
Bu araba nasil bu hale geldi ya , drone la mi cekildi bu foto, cekenin yansimasi fln da yok, bence cok basarili bi calisma olmus ++++++