Kesicen o bölgenin elektriğini 2 hafta görecekler tersten sonrasorsan hepsı ''müslüman ''
Kesicen o bölgenin elektriğini 2 hafta görecekler tersten sonrasorsan hepsı ''müslüman ''
Bu bilgiyle anadolu lisesine gidiyor. @DuzboruDownpipe şansa mı girdşn okula yoksa
gel 263 yapalımO manada 360 değildi ama neyse Sizi mi kırıcam 270 derece dönsün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadar bütçe çıkmaz 3 ortak daha bulmak lazım 1'ini ben alırımBana TRD nin çamurluklarından alsana optimusa
ne 2 haftası. Kes komple elektiriği ne yaparlarsa yapsınlarKesicen o bölgenin elektriğini 2 hafta görecekler tersten sonra
Olmaz ben oradan da vergi alınsın istiyorum. Aslında şu vergi sistemini düzenliycen. 7 bölgeyi böleceksin hangi bölgeden ne kadar vergi alındıysa o bölgeyr harcayacaksın en doğrusu budur. Hem hesap kitap daha derli olur vergilerin nereye gittiği belli olurzne 2 haftası. Kes komple elektiriği ne yaparlarsa yapsınlar
Onu alcana bi gün tavuk döner değil de @ döner ye moruqq doktor zengin olur ilerde alır kendine...O kadar bütçe çıkmaz 3 ortak daha bulmak lazım 1'ini ben alırım
O okul benim gibi cevherleri de çıkardığı için dört işlemden sonrasını sorgulamıyorum bu kardeşimdeBu bilgiyle anadolu lisesine gidiyor. @DuzboruDownpipe şansa mı girdşn okula yoksa
180° daha mantıkli olur panpa , tam tersine gitmiş olur yani .O manada 360 değildi ama neyse Sizi mi kırıcam 270 derece dönsün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav a8in bile hibrit modeli önden çekerne a6sı
179.5'a bırakırsan hemen alayım180° daha mantıkli olur panpa , tam tersine gitmiş olur yani .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Quattro olanları sürüş harikası sanki audininDüşününce adam bir bakıma haklı ya. Bu audi neden arkadan itişe yönelmiyor.
Damadin ailesinden 24 ayar sıralı şanziman geliyor evet .Hediye muhabbetleri dönüyor bir süredir. 15 Şubat doğum günüm taunusa gönlünüzden ne koparsa (araç kokusu dahil) kabul ederim tevzi makarası distribütör kapağı buji kablosu ve buji öncelikli tercihlerim
konyak var olmazmı ?Çıkartın sigaraları bugün hayaller kuracağız