Ne kızıyonguncel laptop fıyatlarına bakarsak elı yuzu duzgun 4 ten baslar neyı bılmıyorsun anlamadım sen basla sımdıden gerısıne bakarız
Ne kızıyonguncel laptop fıyatlarına bakarsak elı yuzu duzgun 4 ten baslar neyı bılmıyorsun anlamadım sen basla sımdıden gerısıne bakarız
Abi para biriktirmeyecem bana yakın zamanda lazım bi anda Alicam yaniguncel laptop fıyatlarına bakarsak elı yuzu duzgun 4 ten baslar neyı bılmıyorsun anlamadım sen basla sımdıden gerısıne bakarız
Bizim sitede var her gün içine bişey sallıyom geçerken (Antalyadayım). Bizim buradakiler baya duyarlı insanlar sanırım belediyeye dolap vermelerini arz etmişler üstünde belediyenin yazıları var çünküİstanbul da sokaklarda kıyafet yardım dolapları yok mu? Giymediğimiz kıyafetleri oraya koysak da yardıma muhtaç insanlar alıp giyse. Belediyeye mi gidip vermek lazım??
Onlara ben de attım 7 8 poşet, sığmadı yanına koydum sabah yoktu heralde millet almış hakdjahdBizim sitede var her gün içine bişey sallıyom geçerken (Antalyadayım). Bizim buradakiler baya duyarlı insanlar sanırım belediyeye dolap vermelerini arz etmişler üstünde belediyenin yazıları var çünkü
Yahu hocam senin şu genel profilini görende 1600 lira maaşla kiralık evde oturup 3 çocuk geçindiriyorsun, yıllardır bankaya olan borcunun ancak faizini ödeyebiliyorsun, alacaklılar sürekli kapıda, ev eşyalarına da haciz geldi gelecek sanacak..Soy ağacıma baktım. Böyle zengin dedelerim varmı, miras alabilcek yakınlarım, toprak payı isteyeceğim kimseler varmı diye. Bilinen isimler çıktı. Hatta eksik bile var.
Yahu hocam senin şu genel profilini görende 1600 lira maaşla kiralık evde oturup 3 çocuk geçindiriyorsun, yıllardır bankaya olan borcunun ancak faizini ödeyebiliyorsun, alacaklılar sürekli kapıda, ev eşyalarına da haciz geldi gelecek sanacak..
Kizarim hayirdirNe kızıyon
İnsan akrabasini secemiyor maalesef ortada para olunca insan lanet ediyor hepsineSoy ağacıma baktım. Böyle zengin dedelerim varmı, miras alabilcek yakınlarım, toprak payı isteyeceğim kimseler varmı diye. Bilinen isimler çıktı. Hatta eksik bile var.
İşte bundan bahsediyorum.. Borcu hayatta kalabilmek, temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için yapıyor olsanız anlayacağım da 2 ev + 1 arabanız var, 3.üncüsünü sıraya koymaya çalışıyorsunuz Allah daha çok nasip etsin inşaallah ama 3 yıldır istisnasız her gün melankoli içindesin. Hayır, insan aç açıkta kalmadığı, ailesini ele güne muhtaç etmediği müddetçe genel maddi anlamda mutlu olur diye düşünüyorum. Neticede yarın ölünce malı mülkü götüremeyeceksin. Darlanmaların boşuna olacak.1600 lira maaş benim kredi borçlarımı ödemeye yetmez
İşte bundan bahsediyorum.. Borcu hayatta kalabilmek, temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için yapıyor olsanız anlayacağım da 2 ev + 1 arabanız var, 3.üncüsünü sıraya koymaya çalışıyorsunuz Allah daha çok nasip etsin inşaallah ama 3 yıldır istisnasız her gün melankoli içindesin. Hayır, insan aç açıkta kalmadığı, ailesini ele güne muhtaç etmediği müddetçe genel maddi anlamda mutlu olur diye düşünüyorum. Neticede yarın ölünce malı mülkü götüremeyeceksin. Darlanmaların boşuna olacak.
Aklın yolu bir zaten hocam. Çok şükür haliniz vaktiniz yerinde. Borçları sıfırlayınca Allah sağlık sıhhat ve durum verirse yine bir ev alınır nasılsa. Bir şeyin fazlası için ya da lüks için sıkıntıya girmeye değmez bu hayat.Ben üçüncü ev işini iptal ettirdim. Şimdi sadece borçlarımı ödüyorum.
İ10 u satmıyon muBen üçüncü ev işini iptal ettirdim. Şimdi sadece borçlarımı ödüyorum.
İnş satarsın abii10 satılır, satılırsa daha büyük bir otomobil alıcam. Ama tabi istediğim 37500 tl den satılırsa.
İnş satarsın abi
Sana corolla giderAdamın biri 2008 model C-max almış 2000 motor dizel. Şimdi ben bu arabanın altından kalkamadım çok pahalı yürütmesi diyerek satışa çıkarmış. Şimdi bunları okuyunca satmakta hiç istemiyorum.
BES'de para biriktirip gene atmosferik araba alacağım.