Steerr ingilizce sürmek yönlendirmek gibi anlamlara geliyormuş. ben olsam rout trip journalist gibi havalı isim felan kordum.
Ahahahahahahahahahahahah
Benim bildiğim kadarıyla test olayı yok. Yani And abi test yapmayacak.And hazır Marikada bize ilk türkçe Tesla Model 3 testini yapsa iyi reklamı olur. Youtube kanalıda göremedim henuz.
Tam sevinmistim derken yani kaba taslak anlatabilirmisin site nedir ne icin kuruldu vs gibiBenim bildiğim kadarıyla test olayı yok. Yani And abi test yapmayacak.
Abi pek çözecek bişey yok zaten ortada. Toplam 3 tane falan tuş var@mecagil ne ara cozdunuz arkadaslar siteyi
Abi İngilizcen var mı bilmiyorum, yoksa çeviririm ama sitenin amacı en güzel şekli ile burada anlatıldı;Tam sevinmistim derken yani kaba taslak anlatabilirmisin site nedir ne icin kuruldu vs gibi
Tam sevinmistim derken yani kaba taslak anlatabilirmisin site nedir ne icin kuruldu vs gibi
Ne vurdun beAbi pek çözecek bişey yok zaten ortada. Toplam 3 tane falan tuş var
Bu yıl kullanmak istediğim arabalar diye liste yapmış ama. Test yapmaz mı acep. Video format değil de yazı belki?Benim bildiğim kadarıyla test olayı yok. Yani And abi test yapmayacak.
Haberim var. Sonra bazıları da gelir bt'nin sosyal medyasına laf ederler
Bi Linkedin'inimiz var ona da karışma be @alfhonso
Yok be abi. Çözemedim sanma diye diyorum yapar mıyım öyleNe vurdun be
Bu yıl kullanmak istediğim arabalar diye liste yapmış ama. Test yapmaz mı acep. Video format değil de yazı belki?
İngilizcem meslek yuzunden mecbur malum dunyada tek gecerli dil ingilizce anladigim kadariyla ileride ulke ulke de ayrilacak galibaAbi İngilizcen var mı bilmiyorum, yoksa çeviririm ama sitenin amacı en güzel şekli ile burada anlatıldı;
https://steerr.com/about/
Yes kısa vakte.İngilizcem meslek yuzunden mecbur malum dunyada tek gecerli dil ingilizce anladigim kadariyla ileride ulke ulke de ayrilacak galiba
Oranin da site alt yapisi sende miYes kısa vakte.
Maalesef hayır, ben kendisine çok büyük bir ayıp işledim. Dolayısıyla kendisiyle konuşacak yüzü bile bulamıyorum.Oranin da site alt yapisi sende mi