Bi hayırlı olsun alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ooooo hayırlı uğurlu olsun
Bi hayırlı olsun alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
And internet sitesi mi hazırlamış @Berkin
Kemerleri takin ucusa geciyoruzAnd internet sitesi mi hazırlamış @Berkin
Abi bilgiyi nerden aldınız?And internet sitesi mi hazırlamış @Berkin
Haberim var. Sonra bazıları da gelir bt'nin sosyal medyasına laf ederlerDaha kendisi açıklamadığı için paylasmayi uygun gormuyorum. Sadece profil ve kapak fotografini değiştirmiş.
Ama sürpriz buydu, Dunya standartlarinda bir proje geliyor diyeyim sadece.
https://steerr.com gordugum kadariyla and yasiyor berkinde var orada kayit olamasamda takipteyim
Bu sitede And mı çalışıyor .. Menşei amerikamı sitenin.
Ben giriş yaptim da telefona mesaj geliyor sanırım abi direk e devlet sayfasında böyle yazdı bana. Sende de öyle mi oldu kaç güne geldiArkadaşlar büyüklerimizin ellerinden öpmek gerekir. Özellikle 180 yaşındaysa.
Ekli dosyayı görüntüle 11438
Twitter sayfasında linkini paylasmisAbi bilgiyi nerden aldınız?
Kurucu. Menşei Amerika.
Site bana gene karisik geldi ... Kayit oldum iyi guzel ama haber akisini goremiyorum yine bir cahillikKurucu. Menşei Amerika.
And sonunda Amerikaya göçebildimi. En son Almanyada Ablasının yanında idi.
Abi daha çok erken erişimde gibi, Beta değil Alpha gibi düşün.Site bana gene karisik geldi ... Kayit oldum iyi guzel ama haber akisini goremiyorum yine bir cahillik
Mesai içi kasmasın dedim öğle tatili saatinde istek yolladım, 16:36'da çıkmış. Bu kadar uzun sürdüğünü bilsem akşamı beklerdim. Cep telefonumu doğrulatmadım, o yüzden bana öyle bir bildirim gelmedi.Ben giriş yaptim da telefona mesaj geliyor sanırım abi direk e devlet sayfasında böyle yazdı bana. Sende de öyle mi oldu kaç güne geldi