aynen @sinan hocam seninki efsane bişey sesini hayal edemiyorum. Bu arada Tebrikler gururumuzsunbenimkinin yavrusu
aynen @sinan hocam seninki efsane bişey sesini hayal edemiyorum. Bu arada Tebrikler gururumuzsun
Atatürk köşesi güzelmiş aslında. Neden yapmayalım ki
Günaydınlar herkese..Günaydın herkese huzurlu sabahlar
Atatürk köşesi fikri benim de hoşuma gitti. Harika olur
Yazık yahu ufaklığa kıyamam, bakışlara baksanıza kafası karıştı, morali bozuldu suda eriyince
muhteşem kombin asGüne böyle uyandım SA
muhteşem kombin as
telefon bozdu işi...
The Whisper istiyorumohhh benzine zam geliyomuş 10 kuruşa yakın devletimiz biraz pozisyon değiştirse keşke
Aynı anahtar daha güzel cüzdan daha iyi telefonum var senden daha coolum
Günaydınlar herkese..
Atatürk köşesi uzun zamandır aklımda var. Başlık olarak değil de direkt forumun anasayfasında tanışma, organizasyon, garaj gibi ayrı bir köşe şeklinde olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm. Ama kimseye sormadan başlık dahi açamadım. Malum son bir kaç yıldır olan konular ortada. Aradan biri çıkıp burası otomobil forumu mu siyaset meydanı mı diye çıkıntılık yapar endişesiyle adım atamadım.
Bende böyle düşünüyorum ama son yıllardaki gündemleri herkes takip ediyor. Birisi çıkıp ben sevmiyorum, onaylamıyorum, hiç bir şey borçlu değilim, burası otomobil forumu, burada görmek zorunda mıyım v.s diye çıkıntılık yapabilir. Hal böyle olursa kavga çıkar, mevzu olur diye bu işe girişemedim. Benim bunu yapabilmem için forum yönetimi dahil, üyelerin de salt çoğunluğunun oluşturduğu ortak bir karara ihtiyacım olduğunu düşündüm.Atatürk siyasi değil ki. Hazmedemeyenler olsa da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu. Siyasi figürlerle bir tutan yoktur herhalde aramızda... umarım.
ZımmmbaGüne böyle uyandım SA
Side pole test'te fena dagilmis. O kadar iceri girmemesi gerekirdi.Dacia Duster 2017 euroncap test sonucu