Bir gün forumda denk gelirsem soracağım zaten birine amacın neydi, ne hayal ettin falan diye. Çünkü dediğin gibi ekstra ve anlaması zorFiata ferrari jantı falan bi nebze anlarım adamın kafasını ama bu gerçekten çok ekstra
Bir gün forumda denk gelirsem soracağım zaten birine amacın neydi, ne hayal ettin falan diye. Çünkü dediğin gibi ekstra ve anlaması zorFiata ferrari jantı falan bi nebze anlarım adamın kafasını ama bu gerçekten çok ekstra
Megane a bentley jantı takan varYumurta kasa accente merso jamtı takan var shkshandba
Bence @Cagdas Cag doğru söylüyor 3d sinema parasıyla benim 3-4günlük okul yemeğim yada 2 haftalık akbil param çıkar.Sende @İstanbulluu havası sezdim..
Avrupa yakasına geçtiğimde bana refakat etsene anca dalga geç zatenÇanakkale üzerinden arabayla gelsen daha kısa sürer doktor bey
Kesin siteyi kapatip nah isareti koycak yerineMars’a clio 3 gönderiyoruz herhalde...
Son 3 saat
Ben de hazırlandım.Kanki ben hazırlıkları tamamladım, beklemeye geçtim.
Bence @Cagdas Cag doğru söylüyor 3d sinema parasıyla benim 3-4günlük okul yemeğim yada 2 haftalık akbil param çıkar.
Sinema fiyatları gerçekten pahalı ve maalesef her 3D sinema da aynı kalitede değil ne yazık ki. Zonguldak'ta ki avm'de ilk defa bir 3D filme gideyim dedim, oradan bir gözlük verdiler çokta uyduruk bir şeye benziyordu. Gözlerimin daha önce bu kadar ağrıdığı, sulandığı bir an hatırlamıyorum. Film bittiğinde 3D filme gözlüksüz bakıyordum ve nur topu gibi bir migren ağrım vardı.
Silivri tarafında oturan bi arkadaş vardı istersen ona sorayım nasıl gidiliyomuş ben akşam ankaraya gidicem o yüzden refakat edemem de ne kadar kalacaksın?Avrupa yakasına geçtiğimde bana refakat etsene anca dalga geç zaten
Şuan baş ağrım var. (Film güzeldi)Tabi ki haklisiniz .. bilet fiyatları pahalı ayrıca @Cenk in dediği gibi her 3d aynı kalitede değil .. en iyi filmde olsa çok büyük baş ağrısı ile çıktığım filmler oldu.. @Cagdas Cag in yazım şeklide bana @İstanbulluu yu anımsattı. hatta bunu o mu yazdı diye iki kere baktım . Birde şu yönden düşünürsek devamlı gitmeyen biriyim ben sinemaya.. gitmek istediğim zamanda kırk yılın basında bir sinemaya gidiyorum diyerekten arkadaş ortamı oluncada pek fiyatına bakmıyorum açıkçası .. ( yanlış anlama olmasın yataklı sinemayada gitmiyoruz haliyle )
Bu doğruysa forumu bırakırımAhahahahahahah sorma aynen Premium zaten sırf @AYUU 'ya gıcıklık olsun diye.