yapma....Ekli dosyayı görüntüle 11473 s500e yeşil jant.. Müthiş
yapma....Ekli dosyayı görüntüle 11473 s500e yeşil jant.. Müthiş
Maç da ancak bitiyor zaten. Bakalım neymiş...Sürpriz bu akşam 22:00'da burada
20'ye çekmişim yanlışlıkla sürprizi :'(Maç da ancak bitiyor zaten. Bakalım neymiş...
20'ye çekmişim yanlışlıkla sürprizi :'(
Otoraporun bu şubesine 2 ay önce arkadaşımın lineası için gitmiştim
sinan abige başka bişey yakışmaz artık. Alfanın vakti geldi.@sinan 159 ti veya sportwagon ? abbauuuuuuu
Ekspertiz olayını yeni görüyorum bundan sonra arabam.com dan araba bakcam
Ekspertiz olayını yeni görüyorum bundan sonra arabam.com dan araba bakcam
sinan abige başka bişey yakışmaz artık. Alfanın vakti geldi.
onlar bize de lazım ama para yokvalla ben de bilmiyordum açıkcası, çok hoşuma gitti
stelvio veya guilia qv lazım ona
Levorg'a çıksanız o bile bu kadar yakmaz@sinan 159 ti veya sportwagon ? abbauuuuuuu
Şuan baş ağrım var. (Film güzeldi)
aradım ama göremedim konuyu abi ama hemen cevap vereyim, motor yapılması gerekebilir...Bu arada @motorsinann nerde onun da goruslerini alalim, epeydir gormedim...
Konu yok muhabbet burda döndü.aradım ama göremedim konuyu abi ama hemen cevap vereyim, motor yapılması gerekebilir...
konuyu bana atar mısınız
BMW'yi eledin hemen kaptan. Ben de sevmiyorum markayı artık ama hakkını yememek lazım, hala keyifli araba yapıyor. Model bazında hemen her markada var zaten de, marka genleri olarak aşağıdaki listeyi gömme derim.valla ıkısınıde basaran marka cok gunumuzde . premıum olması benım ıcın fıyat harıcı bır sey ıfade etmıyor daha.
bunlar pek premıum degıl abı ya . premıum markalar bazında konustum ben. sonucta bu forumda markası bmw ıse oo herseyı yapar dıyen fanatıklerde vardı gıttıler sonra ılgınc sekıldeBMW'yi eledin hemen kaptan. Ben de sevmiyorum markayı artık ama hakkını yememek lazım, hala keyifli araba yapıyor. Model bazında hemen her markada var zaten de, marka genleri olarak aşağıdaki listeyi gömme derim.
Ford?
Mazda?
Alfa Romeo?
Subaru?
Bunlar kötü mü?
bunlar pek premıum degıl abı ya . premıum markalar bazında konustum ben. sonucta bu forumda markası bmw ıse oo herseyı yapar dıyen fanatıklerde vardı gıttıler sonra ılgınc sekılde