Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kim yaw. Keşke sinirlenince ben de dışarı çıkıp yarım saat arabamla gezip eve dönebilsem
Hakkında çok kötü konuştuğum biri. Burada yakını varsa lütfen aracı olsun, Alper Ulusoy beni bulsun. Yüz yüze sormak istediğim bir takım sorular var.
Evet, arabayla çıkıp gezmek iyi geldi. TEM otoyolunu izledim bir süre, terapi oldu.

Hakkında çok kötü konuştuğum biri. Burada yakını varsa lütfen aracı olsun, Alper Ulusoy beni bulsun. Yüz yüze sormak istediğim bir takım sorular var.
Evet, arabayla çıkıp gezmek iyi geldi. TEM otoyolunu izledim bir süre, terapi oldu.
İnş bulursun

Screenshot_2018-02-17-02-08-46-243_com.google.android.youtube.png
:D:D

Dun benim psikolojim bozuldu. İlk defa takim ile ilgili hiçbir gelecek plani yapmadim kafamda.

İnsallah bunun sorumlulari birgun cezalandirilir

Çok değerli forum üyeleri;

Söz verdiğim gibi, belirttiğim saatte sizlere bahsettiğim şeyi açıklığa kavuşturuyorum.

Bugün itibari ile, OTOPARK.COM bünyesinden ayrılmış bulunmaktayım.

Buraya adım attığım 2015 yılından beri muhteşem anılar ve tecrübeler elde ettim, yaşadım. İlk günkü heyecanla ve performansla elimden geldiğim kadar buraya bir şeyler katmaya çalıştım. Hiçbir zaman bir bekletim olmadı.

Ancak artık devam edebilecek performansı kendimde bulamıyorum. Yaklaşık 1 yıldır, bir türlü hedeflerime ve yapmam gerekenlere konsantre olacak kaynağı yaklayamadım. Malum işimle alakasız bir üniversite bölümünde okuyorum ve yapmam gereken, aklımda olan yığınla farklı şey var. Bunları denemek için, var olan gücümü tamamiyle hedeflerime yöneltmem lazım. Lakin, bunu yapabilmem içinde bilimum çalıştığım yerlerden ayrılmam gerekiyor.

Hedeflerim uğruna çalışırken, OTOPARK.COM’da yapmam gereken görevlerden feragat ediyorum. Bu, hem siteye hem de bana zarar veriyor. O yüzden ayrılık vakti geldi.

Dolayısıyla bu süreçte benimle olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şu anlık bir başka yerde çalışmak gibi bir planım yok. Sadece yurtdışı planlarını sağlaştırmak adına kendi temelimi iyileştirmem gerekiyor.

Forumun moderasyonu ve yönetimi konusunda ne olacağına dair hiçbir bilgim yok. Sevgili @alfonso tabii ki devam edecektir diye umuyorum. Lakin sitenin ana yönetimi tarafında kim konumlandırılır, bilemiyorum. Yönetime söz verdiğim şekilde, yerime ikame birisi bulunana kadar 1 ay boyunca bazı temel şeyleri elimden geldiğince sürdürmeye devam edeceğim.

Hepinize tekrardan çok teşekkürler. Eğer varsa, hakkınızı helal ediniz,
Berkin
Yolun açık olsun Berkin. Umarım hedeflerine başarılı bir şekilde ulaşırsın. Buralara uğramayı unutma. Biraz da kendine infazcı diyen malum arkadaş mesai yapsın :d Helal olsun varsa sen de helal et.
Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı ya

Son düzenleme:
Piyasayı yükseltiyor diye millete küfür ederiz. Ondan sonra 37.500 e okey dediğimiz arabaya 40 yazarız. Mükemmel mükemmel, anlatmaya gerek yok, gürüyoooorsunuz
Kimseye arabasının fiyatını yükseltiyor diye küfredemeyiz.özellikle alıntıladığın kişi senden yaş olarak hayli hayli büyükse birazcık saygı göstermek lazım.
Anlaman gereken sunlar. biri arabasını satarken ıstediğini yazabilir.İstediği fiyatıda koyabılır. kendı malı degıl mı ? ıstedıgını yapmakta ozgur.ısterse 40 mılyarlık arabaya 50 mılyar yazar. ısteyen alır ıstemeyen almaz kımısı oo fıyat cok der kımısı ya bu arabaya makulmus der bu kısıye kufur etme hakkını vermez . kımse karsındakının aracının veya baska bır esyasının fıyatını belırleyemez. mal kımınse konusma hakkıda sahıbınındır. ama ozellıkle arac sahıbı evlı barklı cocuklu bır ınsansa burada bu sekılde rencıde edıcı konusmaya hıc gerek yok. bıldıgım kadarıyla senın daha ehlıyetın bıle yok.
@İstanbulluu abi arabaya 40 yazmışın hayırdır :)
canı oyle ıstemıs yazmıstır ayucum nolcak :)
@İstanbulluu abı hatırlarsan sana daha oncede soylemıstım satılık bır esyam olsa foruma koymam dıye neden oldugunu anlamıssındır sanırım. berker abı koydu foruma ıyı nıyetle adama demeklerını bırakmamıslar kendı burada ısyan ettı. sen ılan koydun dedımkı bak yapma es dosta satma foruma koyma anlamamıstın benı sımdı dusmustur jeton .

Son düzenleme:
Kimseye arabasının fiyatını yükseltiyor diye küfredemeyiz.özellikle alıntıladığın kişi senden yaş olarak hayli hayli büyükse birazcık saygı göstermek lazım.
Anlaman gereken sunlar. biri arabasını satarken ıstediğini yazabilir.İstediği fiyatıda koyabılır. kendı malı degıl mı ? ıstedıgını yapmakta ozgur.ısterse 40 mılyarlık arabaya 50 mılyar yazar. ısteyen alır ıstemeyen almaz kımısı oo fıyat cok der kımısı ya bu arabaya makulmus der bu kısıye kufur etme hakkını vermez . kımse karsındakının aracının veya baska bır esyasının fıyatını belırleyemez. mal kımınse konusma hakkıda sahıbınındır. ama ozellıkle arac sahıbı evlı barklı cocuklu bır ınsansa burada bu sekılde rencıde edıcı konusmaya hıc gerek yok. bıldıgım kadarıyla senın daha ehlıyetın bıle yok.

canı oyle ıstemıs yazmıstır ayucum nolcak :)
@İstanbulluu abı hatırlarsan sana daha oncede soylemıstım satılık bır esyam olsa foruma koymam dıye neden oldugunu anlamıssındır sanırım. berker abı koydu foruma ıyı nıyetle adama demeklerını bırakmamıslar kendı burada ısyan ettı. sen ılan koydum dedımkı bak yapma es dosta satma foruma koyma anlamamıstın benı sımdı dusmustur jeton .
Ben de arabamı sattım burada ilanı paylaşmadım o konuda haklısın. Denizin tavrı da yanlış sen de haklısın. Fark ettiğim şuydu 35 bin liraya dah atemiz bir i10 vardı sitede, yani ilanın açıklamasına göre daha temiz. 37 küsürdü fiyatı yanlış hatırlamıyorsam o bile fazlaydı bence 40 yazdığını görünce nedenini sormak istedim bir tek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...