Konuyu dagitmamak adina buraya tasimak istedim.
Kesinlile katiliyorum hocam, orada lansmanda bulunan sirket calisanlari bu isin profesyonelleri, yani algi yonetimi, pazarlama konusunda ciddi egitimliler. Lansman esnasinda da bu isin cok onemli olmadigina inandirmak amaciyla eminim cok basitce aciklamalar yapip konuyu kapatma yoluna gitmislerdir.
Dogrusu And in kendine has tasvirleri, mimikleri, diyalogu, otomobil bilgisi gercekten biz izleyiciler icin ciddi bir unsurdu. Fakat bence burda en onemli konu diyalog, yanilmiyorsam And in da birkac tane yalniz cektigi ve monolog yaptigi test vardi ve hatirladigim kadariyla
@sinan in ki kadar basarili degildi kesinlikle. Sinan in testlerini seyrederken bircogunda adeta kendimi yolcu koltugunda oturuyormus gibi hissediyorum, ve bende daha da ciddi merak uyandirdigindan gidip test edesim geliyor arabayi. Zaten bilegi de tartisilmaz bilindigi uzere !!!
Ayrica markalara karsi bir cekinsesi oldugunu da inanmiyorum, bircok markayla otopark in arasini Sinan in duzelttigini biliyorum, buna ragmen "yok artik, bu kadar da gomulmez ki" dedigim cok testini seyrettim.
Abisiyle cekilen testler benim de hosuma gidiyor, ayni sekilde Muhip le cekilenler de. Daha once de belirttigim gibi Diyalog her zaman Monolog tan daha iyidir ki buna ragmen Sinan bence cok iyi is cikariyor.
Arkadaslar bu arada biraz daha dusunceli olabiliriz, adamin daha yeni cocugu oldu, bende 3 sene once ayni seyleri yasadigimdan biliyorum, esinizin size her zamankinden daha fazla ihtiyaci oldugu donemler bu aylar.
Neyse cok uzattim gene, velhasil kelam,
HEP DESTEK TAM DESTEK